Introducció/IntrODucción Ingredients/Ingredientes Preparació/Preparación Presentació/Presentación Bibliografía.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
JORDI HIERRO I RIU DIRECCIÓ ADJUNTA D’AFERS ASSISTENCIALS
Advertisements

En parejas, decide lo que significa... 1.la leche 2.los huevos 3.el pan 4.los caramelos 5.el arroz 6.un perrito caliente 7.un batido de fresa 8.las salchichas.
LA SEGUNDA REPÚBLICA ESPAÑOLA
TEMA 7-A VOCABULARY P. 348 EL ACEITE cooking oil.
Los mensajes de elca Por: Daniel Liandro Correocristiano.
C OMIDA Y B EBIDA el día de los muertos Maggie Ferrato Maeve Brody Katie Grove Sara Slye.
Autora: Blanca Escudero
Recetas tradicionales saludables healthy traditional recipies PROYECTO COMENIUS MULTILATERAL COMENIUS MULTILATERAL PROJECT The source of our Health La.
BOLAS DE YEMA Es un postre típico de Filipinas, hecho a base de yemas de huevo, nueces, mantequilla y leche condensada.
COMIDAS TÍPICAS TRADITIONAL MEALS PROYECTO COMENIUS ESCOLAR MULTILATERAL The source of our Health La fuente de nuestra Salud.
RING BUNS Or Spanish Donuts Recipe Ingredients: 12 large eggs (a dozen eggs) 3 or 4 Kg flour 1 Kg sugar ¾ Kg lard oil (1 cup) 2 lemons 3 Tablespoons.
Postres típicos.
Els colors de l’ Advent.
Proceso de un producto técnico
Integrantes: 1.-Miriam 2.Mario.
CATÁLOGO Empresa Ecompany. Almendrado Pastas caseras parecidas a los mazapanes, tienen forma de torta, así como en la textura. Precio: 4€ 1 caja.
Tema 4 La hidrosfera. Composición y dinámica..
Calentar el agua y poner en baño maría el chocolate. Rellenar con una pequeña capa el molde. Rellenar con el manjar, luego echar encima la quinua.
TITULO DEL TEMA INTRODUCCION.
DIA DE LES VERGES 21 d’Octubre.
La crema catalana -Para cuatro personas. 10 minutos de preparación
Valeria`s Bakery Tu mejor opción.
ELABORACIÓN DE TRABAJOS DE GRADO LECHO DE ENFERMA Por: Dafra.
Metabolismo de HEMO.
PROCESO DE PRODUCCIÓN DEL BIZCOCHO DE FRUTA Estudiante:
Exportar qualificacions a les actes
TECNOLOGÍA DEL FUTUR En aquest PowerPoint us volem ensenyar la possible tecnología del futur.
Escola Orlandai 4t CURS.
Botulisme.
DE L’HORT A LA PANXA HISTÒRIA DE L’ELABORACIÓ D’UN PETIT VERMUT DE VERDURETES Amb la col·laboració de: Candela, Carla, Cintia, Edgar, Elisa, Iván, Laia,
SOPA DE CARBASSA.
Xarop de saüc Sambucus nigra
CATÁLOGO DE PRODUCTOS.
VASITOS DE FRESA Y LIMÓN
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
APUNTS PER UNA BONA CASTANYADA.
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
Ens visita el dentista a P3, P4 i P5!!!
Tortitas de carnaval Ingredientes: 1/2 Litro de leche, 1 huevo, 3/4 Kg. de harina, 1/4 Kg. de azúcar, 1 limón, un chorrito de licor opcional, matalahúva,
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
Resolució de problemes algebraics
EL RECICLATGE I LES SEUES CONSEQÜÈNCIES.
Funcionament See Thecnical.
Les cadires i les butaques
Varicel·la Naomi Muñoz Luque.
TÈCNIQUES D’ESTUDI.
EXPERIMENT SOBRE EL TABAC
COM FER ELS MURALS DEL PROJECTE:
Quins documents puc posar al Campus Virtual de la UB?
EL COLOR BLAU.
INICIACIÓ A L' U.D.: "SOM EQUILIBRISTES".
CIÈNCIA GASTRONÒMICA O GASTRONOMIA CIENTÍFICA?
CONCURS.
CUINA DE TARDOR.
PRESENTACIÓN. Para poder descargar información. Exigencia que me parece absurda.
Tutorial com canviar color i paisatge
LES 4 ESTACIONS.
Cap a l’FCT en els cicles LOE
Carta de Lincoln al mestre del seu fill (i II)
ELS PRIMERS DIES A P3.
Fem panellets ÀLIGUES I AUFRANYS DE 1r.
TITULO DE LA PRESENTACIÓN TITULOS Textos TEMA 02.
ELS 5 SENTITS Com ho sap el nostre cos?.
(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els.
ANEM A L’HORT AQUEST CURS ELS NENS I NENES DE P-3 S’HAN INCORPORAT A LA TASCA DE CUIDAR L´HORT. PREPARAR LA TERRA, PLANTAR ,REGAR, RECOLLIR FULLES.
TORTELL DE REIS Ingredients 200 g de farina 6 g de llevat
WebQuest “ L’esport, ha de ser violent? ”.
aulavirtual12defebrero.estamosenlaweb.net Estructura del curso: Elaboración y presentación de documentos e información CATEGORIAS Segundo Secretariado.
Enllaç químic El sistema periòdic David Mor Elbal.
EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA
Transcripción de la presentación:

Introducció/IntrODucción Ingredients/Ingredientes Preparació/Preparación Presentació/Presentación Bibliografía

Hem escollit aquest tema perquè ens sembla un postre típic de Catalunya. Hemos elegido este tema porqué nos parece un postre típico de Cataluña.

Crema Catalana INGREDIENTS: 1 litre de llet (aprox.) 6 cullerades petites de "maizena" 6 de sucre pell de llimona canyella en branca 4 rovells d'ou Català: ELABORACIÓ: S'ajunta tot en un pot que es pugui posar al foc. La "Maizena" també, però abans s'haurà desfet en una tassa amb una mica de llet. Es remena bé i la posem al foc fins que bulli. La crema ja estarà una mica espessa i s'ha de deixar refredar. PRESENTACIÓ 1.Empolvoreu-la amb el sucre i cremeu-la amb la pala adient, la qual haureu posat al foc fins que hagi quedat roent; d'aquesta manera es formarà una fina capa de caramel.

Crema Catalana INGREGIENTES : 1 litro de leche(aprox) 6 cucharadas pequeñas de maizena 6 de azúcar Piel de limón Canela en branca 4 yemas de uevo ELABORACIÓN Se junta todo en un bote que se pueda poner en el fuego.La Maizena también,pero antes se habrá deshecho en una taza con un poco de leche. Se remueva bién hasta que hierva. La crema estará un poco espesa y se dejará enfriar. PRESENTACIÓN Se tiene que polvorear con azúcar y quemarlo con una pala ardiente, que se pondrá en el fuego hasta que quede candente, de esta manera quedará una capa fina de caramelo por encima. Castellano:

Hem trobat la informació de la Crema Catalana a: Hemos encontrado la información de la Crema Catalana en: