La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EXPERIMENT SOBRE EL TABAC

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EXPERIMENT SOBRE EL TABAC"— Transcripción de la presentación:

1 EXPERIMENT SOBRE EL TABAC

2 Introducció Tots sabem que el tabac és molt perjudicial per a les persones fumadores i per als que els envolten. En aquest experiment podrem observar com la nicotina del tabac es queda als nostres pulmons mitjançant un experiment molt interessant.

3 OBJECTIUS Conèixer els efectes perjudicials del tabac sobre el nostre cos Saber què passa als nostres pulmons quan fumam Conèixer per què el tabac pot produïr càncer al nostre cos

4 Materials Necessitarem: Una botella de plàstic Cotó Un xigarret
Tisores ½ litre d’aigua Encenedor Cinta aillant

5 Procediment Realitzar un petit forat a la part inferior de la botella.
Tapar el forat bé amb la cinta aïllant i posar l’aigua. Fer un forat al tap i col·locar el xigarret al forat del tap. Llevar la cinta aïllant del forat i encendre el xigarret. Fés click

6 Com hem pogut observar, ara la botella és plena de fum
Com hem pogut observar, ara la botella és plena de fum. Això ha passat perquè el fum ha omplit el buit que ha deixat l’aigua. Quan la botella tengui tota l’aigua a fora, podrem seguir el següents passos: 5. Llevar el xigarret i el tap i posar cotó a la boca de la botella (o paper de cuina). 6. Amb molta cura (amb ajuda del professor), bufar per el forat on ha sortit l’aigua.

7 Observa el que ha passat… I escriu:
El resultat: Formula la teva hipòtesi del que ha passat: Descriu la demostració – explicació de l’experiment Conclusió (anàlisi i comentari dels resultats obtinguts)


Descargar ppt "EXPERIMENT SOBRE EL TABAC"

Presentaciones similares


Anuncios Google