L’AMANIDA 2a edició del “sopar de...” 1 de setembre de 2.007 Calella de Palafrugell Concursants: Jordi Ballester – Gemma Roca – Xavi Gonzalez – Cristina Marín Albert Castellet – Aina i Núria Castellet – Judit Rovira – Miquel Llordella Roser Español – Sergi Gomà – Núria Oliva – Xavi Grané Beti Faura – Joan Rovira
La preparació de les amanides “… es comencen a desvetllar els secrets…”
La preparació de les amanides “ Ei tu, no miris!...”
Gemma Roca – Jordi Ballester Amanida PALLEMIX Alvocat, enciam, tomàquet, oli, sal i tot passat pel turmix. Guarnició de pastanaga i tomàquet.
Cristina Marín - Xavi Gonzalez Amanida TUNNING AX Canonges, rúcola, poma verda, nous. Amanit amb iogurt, oli, pebre i llimona.
Roser Español – Sergi Gomà Amanida SARDINETES CALENTES Tomàquets de l’hort d’Alàs, canonges, xampinyons saltejats, sardinetes de llauna, pinyons fregits amb l’oli de les sardines. Amanit amb l’oli de fregir.
Xavi Grané – Núria Oliva Amanida PIN i PON Kiwi, taronja, poma, enciam, tomàquet, pinyons. Amanit amb vinagreta d’oli, mel i sal. Servit amb barquets de galeta.
Albert Castellet – Aina – Núria Amanida APAMAPANIPIDAPA Canonges, préssec, nous, parmesà. Amanit amb oli, vinagre mòdena, sal i xocolata negra ratllada.
Judit Rovira – Miquel Llordella – Albert Castellet Amanida PAGÈS Enciam variat. Carbassó, albergínia, espàrrecs, porros, tomàquets a la brasa i pernil ibèric (del bo!) fregit. Amanit amb sal gruixuda i oli.
Beti Faura – Joan Rovira Amanida SILVESTER Enciam, nous, sàlvia fregida, roses, lavanda, fonoll. Daus de gelat de Bleu d’Auvergne. Amanit amb sal, pebre i oli aromatitzat amb alfàbrega.
El sopar
Les amanides guanyadores “La Millor” APAMAPANIPIDAPA Premi: Raqueta matamosques i mosquits elèctric. “La Pitjor” PALLEMIX Premi: Matamosques i mosquits manual. “La més original” SILVESTER Premi: Matamosquits químic.