L’Advent és el temps litúrgic de preparació del Nadal. Són 4 setmanes.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
A D V E N T La corona d’Advent.
Advertisements

+ Aquesta breu pregària és una súplica per a demanar la protecció divina enmig de l'opressió (v. 5). + La petició va acompanyada d'una professió de.
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
II. Déu és el nostre Pare 4. La creació és obra de l’amor de Déu.
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
L'espectacle de la ciutat santa, protegida per un cèrcol de muntanyes, suscita l'actitud de profunda confiança en Déu, que es reflecteix en aquest.
J de O V A E Q D U R I M N.
Música d’ Advent A. Pärt Déu és amb nosaltres QUARTA SETMANA D’ADVENT.
VIVIM AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
MARIA VIU AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
PROJECTE DE PASTORAL I EDUCACIÓ EN VALORS
En aquesta súplica, el reconeixement del propi pecat s’uneix a la confiada seguretat d’obtenir el perdó diví. ● El salmista, lluny de sentir-se abandonat.
Amb algunes lleus modificacions (v Amb algunes lleus modificacions (v. 6), aquest salm és una repetició del salm 13, i s’hi descriuen els pecats que.
JESÚS DE NATZARET.
III. Jesús ve a salvar-nos
15 de l’any B Regina “El viatge” d’Eleni Karaindrou ens evoca la vida missionera, sempre en camí.
El Pare Claret és un regal per a tots
PROJECTES: UN LLARG CAMÍ…
LA MENTIDA DESCOBERTA.
Rajoles del Benedictus, d’Ein Karem. JERUSALEM
NADAL i EPIFANIA Nadal és la celebració del Misteri
ESTADÍSTIQUES I WEBQUEAST
24 de l’any cB Regina Seguim al Jesús que “es lliura” en el camí vers la Creu (T. Ll. de Victòria)
SETMANA DE LA PAU I LA SOLIDARITAT CLARET BARCELONA-2018
▬ Aquest salm és una professió de fidelitat a la missió que Déu havia confiat a David i als seus descendents: la de governar amb justícia la "Ciutat.
PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament,
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
COSES  QUE  ENS  FAN  POR!!!.
Música d’ Advent A. Pärt ALEGREU-VOS! TERCERA SETMANA D’ADVENT.
ELS SAGRAMENTS.
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
CONCURS BÍBLIC NOM: Maria Melero Cugat
+ Aquesta breu pregària és una súplica per a demanar la protecció divina enmig de l'opressió (v. 5). + La petició va acompanyada d'una professió de.
VALORS/VIRTUTS per créixer com a persones
Per aquesta raó Jesús ens diu als cristians:
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
+ L'amor del Senyor envers el seu poble i la victòria que li té assegurada (v. 4) són el motiu proposat a la comunitat cultual per a convidar-la a.
▬ Aquest salm és una professió de fidelitat a la missió que Déu havia confiat a David i als seus descendents: la de governar amb justícia la "Ciutat.
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
DIADA DE LA PAU A SJO.
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
Temps de... ADSL.
L’AIGUA A LA NATURA.
El Pare Claret és un regal per a tots
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.

SETMANA DE LA PENTECOSTA
Aquest cant litúrgic d’acció de gràcies està estretament vinculat amb el salm 19; la súplica del poble abans de la batalla ha estat escoltada, i el.
VIVIM AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
Les diferents realitats del món
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
Meditem escoltant “He menjat el Teu Cos” (7’) de la Passió de Bach
Millorar el rendiment escolar dels nostres fills i filles
“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
L’ANY LITÚRGIC..

AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
Coral de les 10 verges que esperen el retorn de Jesús. Bach
“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU!"
NO TINGUIS POR: DÉU COMPLEIX FIDELMENT LES SEVES PROMESES
ELS 5 SENTITS Com ho sap el nostre cos?.
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
6a SETMANA de QUARESMA US PRESENTEM LA JOANA QUE ENS ACOMPANYARÀ EN AQUESTA SISENA SETMANA DE QUARESMA. LA JOANA DE VEGADES ES MOSTRA MOLT RESPONSABLE.
VIVIM AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
ELEMENTAL, ÉS CLAR! FITXES DE SUPORT
+ Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v + Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v.3), el.
Transcripción de la presentación:

L’Advent és el temps litúrgic de preparació del Nadal. Són 4 setmanes. Esperem l’adveniment de Jesús, el Fill de Déu, al món. El Poble d’Israel esperava la vinguda del Messies promès. La vinguda de Jesús és un do de Déu a la humanitat. L’Advent és temps de pregària, de conversió, d’esperança, de generositat, de joia, d’estimació. El color dels ornaments litúrgics és el morat. Amb l’Advent començarem el Cicle B, en què llegim l’Evangeli de Marc i alguns fragments de Joan. Quines tradicions hi ha al nostre voltant? Com les vivim a casa? Déu ens regala el seu amor. Com hi corresponem? L’ADVENT ADVENIMENT

Corona d’ADVENT

Calendari d’Advent setmanal

Calendari d’Advent setmanal (2)

La Història de la Salvació Déu va preparar la vinguda de Jesús al món per mitjà de la història del Poble d’Israel, que és Història de Salvació.

L’espera de la vinguda de Jesús en l’Evangeli Els evangelis de Marc i Joan comencen amb la predicació de Joan Baptista i el Baptisme de Jesús. Mateu: Concepció de Jesús i somni de Josep (Mt 1, 18-24). En les narracions evangèliques del naixement i la infància de Jesús, Mateu ens fa entendre que Jesús és el Messies esperat, descendent d’Abraham i de David, que ve a salvar tots els homes i dones del món. Lluc: Anunci a Maria i visita de Maria a Elisabet (Lc 1, 26-56) Lluc ens diu que Jesús és el Salvador de tota la humanitat, que ve en primer lloc per als més humils, pobres i oprimits. Maria espera el seu fill, el Messies promès, amb senzillesa, confiança, fidelitat i generositat. Esperem nosaltres aquest do de Déu amb les actituds de Maria?

CUB

Propòsits d’ADVENT * Els cristians, com el Poble d’Israel, els Profetes i Maria, també esperem la vinguda de Jesús. * La volem preparar de la millor manera possible: amb bones obres, generositat i alegria. Durant l’Advent, farem un propòsit de bona acció per oferir-li a Jesús quan neixi. * Podem escollir els propòsits entre els d’aquesta llista, o podem pensar-los pel nostre compte: - Fer cas als pares. - Ajudar a casa, sense rondinar. - Fer cas als mestres i catequistes. - No barallar-me amb el meu germà (o la meva germana). - No enfadar-me si perdo en els jocs. - No enfadar-me si no em deixen mirar la tele o jugar amb l’ordinador o la play tota l’estona que jo voldria. - Escoltar als avis quan m’expliquen coses. - No barallar-me amb els companys de l’escola. - No contestar amb mal geni. - No dir mentides. - No tenir mandra a l’hora de llevar-me. - Fer els deures. - No insultar quan m’enfado amb algú

MURAL