La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

+ Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v + Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v.3), el.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "+ Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v + Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v.3), el."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 + Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v
+ Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v.3), el salmista es posa totalment sota la protecció divina. La seva confiança es basa en el record de l’ajut que rebé del Senyor en circumstàncies semblants (vv. 4-5,8). + La “multitud” esmentada en el v. 7, podria indicar que aquest salm fou inicialment la súplica d’un rei o d’un cap militar, i que sols més tard començà a ser recitat pel conjunt dels fidels.

4 Quants n’hi ha, Senyor, que em persegueixen!
Són molts els qui s’aixequen contra meu. Són molts els qui diuen de mi: «No espereu pas que Déu el salvi.»

5 Senyor, vós sou l’escut que em protegeix,
als ulls de tots, vós sou la meva glòria. Quan crido invocant el Senyor, ell em respon des de la santa muntanya.

6 Me’n vaig al llit i dormo en pau
fins que em desperto. El Senyor em sosté. No em fa por la multitud que acampa al meu voltant.

7 Alceu-vos, Senyor, salveu-me, Déu meu.
Vós pegueu als meus contraris i feu saltar les dents dels culpables.

8 La salvació ve del Senyor.
Beneïu el vostre poble.

9 “Me’n vaig al llit, i dormo en pau fins que em desperto”.
Aquest és el meu dia, Senyor, aquesta és la meva vida. Els ritmes del meu cos a to amb els ritmes de la vostra creació, amb els estels durant la nit i amb l’esclat de la vostra llum durant el dia. Sóc vostre quan treballo i sóc vostre quan dormo; vostre quan em mantinc dret en la positura que em fa home i em permet de mirar el cel, i vostre quan m’ajec, cansat de cos i confiat en l’esperit, i m’estiro sobre la terra que heu creat perquè em sostingui durant la vida i em rebi quan mori, acollint el meu cos quan vós rebeu la meva ànima.

10 Déu de tota confiança, vós sou el nostre escut i la nostra glòria; podem ajeure’ns, dormir i despertar-nos, ja que hem cregut en la resurrecció del vostre Fill; per això no temem els nostres enemics i vivim en pau. Per Jesucrist, Senyor nostre.


Descargar ppt "+ Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v + Envoltat d’enemics que miren d’arrabassar-li la confiança en Déu (v.3), el."

Presentaciones similares


Anuncios Google