La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Www.solidaritat.cat www.solidaritatpcoll.net.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Www.solidaritat.cat www.solidaritatpcoll.net."— Transcripción de la presentación:

1

2 Des de la nostra proposta volem començar aquest “temps de canvi” partint de la solidaritat que és l’entorn que ens fa estar en xarxa. És la Quaresma un temps per ser allò que podem ser. Ser des des les pistes que ens ofereix l’Evangeli.

3 Preparem també des d’aquesta proposta el sentit de la Pasqua des de la solidaritat i per la solidaritat. La Pasqua ens ofereix la possibilitat de viure la joia de la Ressurrecció. És un temps nou que se’ns dóna per posar-nos en marxa.

4 Amb quines eines ho farem possible....?
Des del’Evangeli reflexionant amb el text de Mateu 25, en aquest passatge se’ns convida a descobrir el Regne....un Regne al qual es viu des de la solidaritat...“Tenia fam i em vau donar de menjar....Tenia sed i em vau donar a veure....”

5 Per E.S.O. I Batxillerat es proposa l’enllaç amb els següents textos:
Decálogo de las manos solidarias y la sopa de piedras

6 Per secundària i Batxillerat es proposa per aprofundir en el valor de la Solidaritat una reflexió sobre diferents ONG’s. És important que en aquestes edats es concienciïn del que poden fer....i que la suma d’esforços no sols val la pena sinó l’alegria.

7

8  Per Educació Secundària i Batxillerat es partirà dels textos que trobem a l’agenda escolar per reflexionar a l’aula amb els alumnes. Aquest treball finalitzarà amb una proposta de pregària, perquè com bé ens va ensenyar Francesc Coll...a pregar s’aprén pregant


Descargar ppt "Www.solidaritat.cat www.solidaritatpcoll.net."

Presentaciones similares


Anuncios Google