MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou i pasta s/gluten) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis s/gluten amb salsa de pastanaga i formatge ratllat* Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) s/enfarinar Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Filet de bacallà a la llauna s/enfarinar Dia 15 Espirals s/gluten al pesto* Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat* de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons s/gluten amb verdures i formatge ratllat* Hamburguesa vegetal s/gluten amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives*) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà (pasta s/gluten) SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga s/formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba s/lactis Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) s/lactis Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures s/formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro s/lactis Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil bullit amb patata Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) s/lactis Fideuà SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega
S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga s/formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba s/lactis Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) s/lactis Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures s/formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro s/lactis Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives*) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil bullit amb patata Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i carabassó) s/lactis Fideuà S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Truita francesa amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Ous durs al forn amb amanida Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Gall dindi al forn amb verdures Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Arròs amb carn Dia 25 Amanida de patata (ou, tomàquet i olives*) s/tonyina Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Truita francesa amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideus amb carn SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada al forn amb amanida Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Arròs amb carn Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives*) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideus amb carn SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) s/picada Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna s/picada Dia 15 Espirals amb oli i herbes Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets s/picada Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats* s/picada Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge s/picada Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà s/picada SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Peix al forn amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou i pasta s/ou) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis s/ou amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Peix al forn amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals s/ou al pesto Filet d’au amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons s/ou amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Peix al forn amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (tonyina, tomàquet i olives) s/ou Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Pollastre al forn amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs amb pèsols i pernil s/truita Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà (pasta s/ou) SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa de verdures amb pasta Peix al forn amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Ous al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Peix al fron amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Peix al fron amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil Truita francesa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Peix al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i carabassó) Fideuà SENSE CARN
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà SENSE PORC
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au* amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Peix al forn amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Patates amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou s/ llegums) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates (s/pèsol) Filet de rosada a la marinera* (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Bròquil amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de patata (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna* Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets* Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat ) s/pèsols Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Peix al forn amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de carabassó, patata i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix* Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pernil) s/pèsols Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà* SENSE LLEGUM *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible desnatat Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou desgreixat) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga (s/formatge) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba s/lactis Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Iogurt sostenible sostenible desnatat Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) s/lactis Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures (s/formatge) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro s/lactis Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit s/pell al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil bullit amb patata Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) s/lactis Fideuà s/allioli BAIX EN COLESTEROL