MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Restaurant dinou vint-i-dos
Restaurant dinou vint-i-dos
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 11 de maig de 2017 PRIMERS
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina gratinats al forn

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus s/gluten amb verduretes (brou s/gluten) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Salsitxes* d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat* de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives* variades Dia 12 Espirals s/gluten al pesto* Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb formatge* s/beixamel Hamburguesa* de vedella amb enciam i olives* Dia 15 Brou casolà amb estrelles s/gluten i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives* Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus s/gluten (brou s/gluten) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (sense formatge) Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella* amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades* Dia 12 Espirals amb oli i herbes sense formatge Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor amb pastanaga (sense formatge) Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives* Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives* Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) (sense lactis) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (sense formatge) Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella* amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades* Dia 12 Espirals amb oli i herbes sense formatge Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor amb pastanaga (sense formatge) Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives* Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives* Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Fruita de temporada/Postres s/plv Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) (sense lactis) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou s/peix) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades sense farcir Dia 12 Espirals al pesto Pit de pollastre a la planxa amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives sense farcir Dia 15 Brou casolà (brou s/peix) amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Llom a la planxa amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives sense farcir Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós (brou s/peix) amb verduretes Ous durs al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou s/marisc) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades * Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà ** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives * Dia 15 Brou casolà (brou s/marisc) amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc ** (no marisc) amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives * Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós (brou s/marisc) amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella* amb bolets (sense picada) Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa * Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (sense picada) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella (sense picada) amb bolets * Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (sense picada) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals amb oli i herbes Bunyols de bacallà */** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes (sense picada) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel* Hamburguesa* de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit * amb albergínia (sense picada) Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (sense picada) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides* al forn amb enciam i tomàquet (sense picada) Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou vegetal) Ous durs amb llit d’enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 Arròs amb verdures (sense carn) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (sense carn) i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (sense carn) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Dia 8 Sopa (brou vegetal) amb arròs Peix fresc amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (sense carn) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes (sense carn) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Peix a la planxa amb enciam i olives Dia 15 Brou vegetal amb estrelles i verduretes Truita a la francesa amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures (sense carn) Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (sense carn) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Peix a la planxa amb amanida variada Dia 21 Sopa vegetal amb fideus (brou vegetal) amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes (brou vegetal) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina gratinats al forn SENSE CARN

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa (s/carn de porc) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (s/carn de porc)i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (s/carn de porc) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs ( brou s/carn de porc) Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (s/carn de porc) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes (s/carn de porc) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes ( brou s/carn de porc) Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/carn de porc) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra de vedella al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus ( brou s/carn de porc) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina gratinats al forn SENSE PORC

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus (s/ou) amb verduretes (brou s/ou) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis (s/ou) amb tomàquet i formatge ratllat* Salsitxes* d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs (brou s/ou) Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Peix a la planxa amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals (s/ou) al pesto* Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Llom a la planxa amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel* Hamburguesa* de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles (s/ou) i verduretes (brou s/ou) Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Peix a la planxa amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus (pasta i brou s/ou) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes (brou s/ou) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes * Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa * Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au *amb arròs Pollastre al forn amb enciam (s/ brots de soja) Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto* Bunyols de bacallà** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà * amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada (s/ brots de soja) Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada (s/ brots de soja) Dia 21 Sopa d’au * amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes* Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina* gratinats al forn SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou s/ llegums) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa (s/pèsols) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Arròs amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures (s/pèsols) amb patates Estofat de vedella amb bolets (s/pèsols) Dia 8 Sopa d’au (brou s/ llegums)amb arròs Pollastre al forn amb enciam (s/ brots de soja) Dia 9 Patata amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto* Bunyols de bacallà** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Patates guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà (brou s/ llegums)amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures (s/pèsols) Peix fresc** amb amanida variada (s/ brots de soja) Fruita del temps Dia 19 Patates amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada (s/ brots de soja) Dia 21 Sopa d’au (brou s/ llegums) amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes (s/pèsols i brou s/ llegums) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons* de tonyina gratinats al forn SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou desgreixat) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa (s/embotit i s/lactis) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible desnatat Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (s/lactis) (s/embotit ni carn) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (s/embotit ni carn) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Pollastre al forn (s/ pell) amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (s/embotit ni carn) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto (s/lactis) Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor amb pastanaga (sense formatge) Bistec de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes (brou desgreixat) Pollastre rostit (s/ pell) amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/embotit ni carn) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus (brou desgreixat) Cuixetes de pollastre rostides (s/ pell) al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet BAIX EN COLESTEROL