Carnestoltes 2018 reciclat i creatiu!

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
PARAULES POLISÈMIQUES.
Advertisements

Cambios en el espacio: transformaciones geométricas
Impress 3... Posa-hi un fons!
L’EMBOLCALL REHUTILITZABLE
Els instruments musicals
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
BAUHAUS, una escola d’art
Podeu posar una foto del vostre centre
Toca fusta FENT DECORATS
Una experiència a sisè de Primària
Tema 2. DIVISIBILITAT.
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
APRENENTATGE MULTINIVELL
RECICLAR PER MILLORAR EL NOSTRE ENTORN
Mantenir nets els espais comuns.
REUNIÓ INFORMATIVA.
Els residus del institut
CLAUDE MONET.
L’ÚS DE LES LLIBRETES A LES SESSIONS DE FILOSOFIA 3/18
“EL LLADRE D’OMBRES” AUTOR: Jaume Cela IL·LUSTRADOR: Lluïsot
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
PREGUNTEM, PARLEM, EXPLIQUEM, COMPARTIM... APRENEM!
PETITS REPORTERS Títol.
Ens visita el dentista a P3, P4 i P5!!!
EL CONTE DEL DOFÍ.
LA VIDA DE JOAN MIRÓ.
EL JOC DELS PINS CAMP D’APRENENTATGE D’EMPÚRIES
TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR
ELS PERSONATGES DE CIRC Fet per: Sergio i Guillem
Casal d’estiu 2016 CAMPUS ESPORTIU
TROBA LA FRASE CORRECTA
Impress 2... Edita la teves presentacions!
Mireia González Marta Beneyto Genís López Martí Fabregat
OMBRES I LLUMS Escola Antoni Gaudí Sta Coloma de Gramenet
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
ESCOLA CERVANTES CURS r: CLASSE URPESDEFOC.
Del Pla a les 3D
Aprenem a trasplantar Cicle Inicial.
QUÈ LI FALTA A AQUEST COTXE? CEIP Marian Aguiló 4 anys A
Tutorials Campus Virtual Càrrega automàtica d’alumnes
6è ESCOLA CERVANTES. BARCELONA.
Un far a l’entrada anuncia la Setmana UNESCO
GO PRO Martí Macià 5è A.
LES ESTRELLES Joan Osiris Zoey Carlota .
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
ESCOLA CERVANTES (BARCELONA) CLASSE DE P-3 MARIA JOSÉ MATA
Perfil dels enquestats
Projecte d’educació en comunicació audiovisual.
TOTS ELS INDIVIDUS D’UNA MATEIXA ESPÈCIE SÓN IGUALS?
EL COLOR BLAU.
Sortir fora de l’escola: Què ens plantegem?
XIII a Setmana de la solidaritat
Tutorial com canviar color i paisatge
Les taules de multiplicar
Projecte de P-3: Som fotògrafs!!
30 d’octubre de 2018 Sala de cultura
2. El problema de la realitat: teoria de les Idees
Perifèrics ... escaneja, passa de real a digital!
P-5 Curs
A la classe de Medi ens vàrem preguntar quins dubtes voldríem aclarir envers el nostre cos… Després de molt pensar va sorgir la pregunta…
EL QUADRAT LES MARIETES.
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
CURS r.
RECICLEU AMB NOSALTRES
ESCOLES VERDES PAUTES D’ACTUACIÓ.
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
Els colors.
FASES DE PROJECTE TECNOLÒGIC
Tallers 2n. Trimestre
CABREM TOTS AL GIMNÀS?.
Transcripción de la presentación:

Carnestoltes 2018 reciclat i creatiu! DIBUIX Escola Els Pins Dates dels Tallers: Dia 25 – P3, P4 i P5 Dia 29 – 1r, 2n i 3r Dia 30 – 4t, 5è i 6è de 16.30 a 17.30

P3 FOTÒGRAFS i FOTÒGRAFES Materials necessaris: Els necessaris per fer la càmera. Què farem al taller? I que cal portar? Farem la càmara i s’han de portar: tubs de paper higiènic, capses petites de cartró o cartolines, taps, corda… Roba de base: Res especial Comentaris: Els infants de P3 han pensat també en disfressar-se de càmera de fotos. Seria seguir el mateix sistema però en gran.

P4 LLAPISOS DE COLORS Materials necessaris: cartolina de color, goma, tissores, cinta… Què farem al taller? I que cal portar? Farem el barret i cal portar cartolina del color que es vulgui, goma… Roba de base: Samarreta i pantalons del mateix color del que aniran els barrets. Comentaris: Es pot afegir a la roba algun dibuix o paraula tipus la última foto. El gorro també pot ser un conus de cartró o cartolina marró amb la punta del color escollit.

P5 CANTANTS Materials necessaris: Tot allò que es vulgui per fer altres accessoris de la disfressa. Què farem al taller? I que cal portar? Farem el micròfon i cal portar: tubs de paper, paper de revista o diari, retoladors cola, paper d’alumini… Roba de base: El que cadascú consideri Comentaris: Es poden afegir altres objectes propis (potser algun instrument….)

1r Disseny MAGS I MAGUES Materials necessaris: A part de la roba, el infants volen portar capa, barret, vareta màgica i llacet. Algun d’aquests element ha d’anar amb purpurina. Què farem al taller? I que cal portar? Farem el llacet i la vareta. Cal portar paper de diari o revista, goma eva…. Roba de base: Pantaló fosc i samarreta. Comentaris: Aquí teniu dos tutorials per fer llacets https://www.youtube.com/watch?v=tMXLYw768I4 https://www.youtube.com/watch?v=0FlIpc__YBw

2n PINTORS I PINTORES Materials necessaris: Túnica o camisa blanca, goma eva per les taques o bé cartolines o altres tipus de papers Què farem al taller? I que cal portar? Farem la paleta de pintor i la boina. Caldrà portar cartró, cartolina i paper pinotxo del mateix color, taps de plàstic o colors. Roba de base: cap especial Comentaris: Els infants volen portar també un pinzell. Podran utilitzar els de l’escola.

3r CUB DE RÚBIK AMB ULLERES 3D Materials necessaris: Capsa gran de cartró o tres més petites, cartolines de colors, cinta negra, colors… Què farem al taller? I que cal portar? Farem les ulleres 3D amb cartolina i paper cel-lofana vermell i blau, goma. Roba de base: Cap especial Comentaris: Per tal de facilitar el moviment, el cub podria fer-se de manera que quedés per sota del les aixelles.

4t MOSSAIC - TRENCADÍS Materials necessaris: Túnica o bossa de plàstic i qualsevol material per fer el trencadís com goma eva, cartolines, fulles de revistes…. Què farem al taller? I que cal portar? La túnica o si es vol algun barret. Roba de base: Cap especial Comentaris: Cada infant ha de tenir una lletra i tots junts formaran “classe mosaic-trencadís 2018”, la mestra portarà el guió. Ho faran a la classe.

5è MANGA Materials necessaris: Què farem al taller? I que cal portar? Teles, materials per fer polseres i collarets (amb xapes, pals de gelat, paper, roba….) Què farem al taller? I que cal portar? Polseres i collarets Roba de base: Cadascú tria el seu personatge amb diferents vestits Comentaris: El pactat pels infants és que tots portaran una cinta de roba al cap i collarets i polseres grans.

6è POKÈMON Materials necessaris: Variarà en funció del pokemon escollit Què farem al taller? I que cal portar? Farem les orelles i la cua. Cal portar goma i cartolina o feltre. Roba de base: Túnica o bossa d’escombreries segons color del pokemon Comentaris: Els infants volen portar una diadema que faci d’orelles i una cua que sortirá del cos de la disfressa, cadascú segons el pokemon escollit.