La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

GO PRO Martí Macià 5è A.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "GO PRO Martí Macià 5è A."— Transcripción de la presentación:

1 GO PRO Martí Macià 5è A

2 LA PRIMERA GO PRO En l’any 2001 va ser l'any en què Nick Woodman, creador de les càmeres GoPro, marcaria l'inici d'una carrera espectacular. Woodman va pensar en càmeres de mida petita, que es poguessin dur lligades als canells, per gravar les seves gestes practicant surf.

3 LES GO PRO HERO 2,3 I 4 A més GoPro segueix oferint les GoPro Hero 3 i GoPro Hero 4, així que no és gens senzill triar entre tots aquests models. Quina és la millor per a mi? Cal anar amb compte ja que alguns models són realment cars i probablement no necessitem totes les seves característiques i funcionalitats. Els models més cars sempre estarien recomanats per a enregistraments professionals.

4 ELS SEUS ACESORIS Els accesoris de la gopro son per exemple el braç per fer-te foto a l’aigua etc... Després també hi podem trobar la protecció per si es cau que no es trenqui. I per guardar les fotos o els vídeos tenim la memoria.

5 ELS TIPUS DE COLORS Les càmeres go pro també poden tenir diferents colors com: negre, vermell, rosa, groc, blanc, platejat o color crema.

6 FI Espero que us hagi agradat el power point sobre les go pro.
Gràcies per la vostra atenció.


Descargar ppt "GO PRO Martí Macià 5è A."

Presentaciones similares


Anuncios Google