Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 11 de maig de 2017 PRIMERS
Diumenge 16 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida laieta
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i toynina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats Dia 30 Croquetes de pernil amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta s/gluten (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons s/gluten a la bolonyesa amb formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips* i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (brou i pasta sense gluten) Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat* de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs (brou sense gluten) Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta s/gluten (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat s/gluten** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) s/lactis Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata*, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta* (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** (s/llet) amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga s/lactis Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 4 Amanida de pasta (olives*, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà * Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) s/lactis Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades* Dia 20 Amanida de patata*, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta* (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** (s/llet) amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga s/lactis Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Gall dindi a la planxa amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives*, tomàquet i blat de moro) Ous durs amb enciam Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa* s/tonyina Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideus amb verdures (s/peix) Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de verdures amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades* Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur s/tonyina Pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou) s/tonyina Llom arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Ous durs amb amanida Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives* Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Pollastre a la planxa amb enciam SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives*, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideus amb verdures (s/marisc) Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de verdures amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades* Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives* Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes (s/picada) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert (s/picada) Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats* amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (s/picada) Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi* amb patates Dia 19 Sopa de peix* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert (s/picada) Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats* Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes (s/picada) Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat (carn picada de vedella) Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Ous durs amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de verdures gratinats Dia 30 Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Ous durs amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Peix blanc a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Ous al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Peix blanc al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Peix al forn amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Ous durs amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Truita francesa amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa (s/carn) amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de verdures gratinats Dia 30 Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta s/ou (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa (s/ou dur ni maionesa) Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons s/ou a la bolonyesa amb formatge ratllat* Peix blanc a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (pasta s/ou) Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Pollastre a la planxa amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, i tonyina s/ou dur Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llom a la planxa amb tomàquet amanit Dia 24 Amanida de pasta s/ou tomàquet i tonyina s/ou dur Lluç arrebossat** (s/ou) amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa (s/ou) amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats* Dia 30 Croquetes de pernil* amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Crema de verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa s/pèsols Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures* Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Patates estofades amb verduretes Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes* Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongeta tendra amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats* Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives Dia 31 Verdura amb patata Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt desnatat Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Vedella al forn amb xampinyons (s/salsa) Dia 6 Amanida russa (amb oli) Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Peix blanc a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb amanida s/xips Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (s/allioli) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) s/lactis Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa (s/pernil) amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional