Sistemes microinformàtics i xarxes

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
INS ELS TRES TURONS CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ GESTIÓ ADMINISTRATIVA.
Advertisements

Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera Març 2010
Presentació nova organització 4t ESO 12/2/2016
INTRODUCCIÓ A LA INFORMÀTICA
FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011)
Sistema de gestió APPCC
CASAP Can Bou Intranet Sistema d’informació i comunicació en un centre d’atenció primària t CALASS BRUSELES 2008 Eva Marimon - Andreu Baiget Antoni Peris.
1 u n i t a t Sistemes informàtics. Treball en xarxa.
TEMA3: Gestió de correu i agenda electrònica
Projecte Fi de Carrera Disseny i desenvolupament d’un esquema criptogràfic per gestionar de forma segura els historials mèdics dels pacients a través d’una.
INSTITUT SUPERIOR D’ENSENYAMENT PROFESSIONAL
ORIENTACIÓ 16/17 Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament
Xarxa Productes de la terra
1 u n i t a t Relació laboral i contracte de treball.
1 u n i t a t Sistemes informàtics. Treball en xarxa.
Eines digitals TIC © McGraw-Hill.
INSTITUT SUPERIOR D’ENSENYAMENT PROFESSIONAL
INSTITUT D’ENSENYAMENT PROFESSIONAL
Implantació del protocol Inserqual en la fase d’acollida
Cicle administració IES LLOIXA.
INSTITUT SUPERIOR D’ENSENYAMENT PROFESSIONAL
I ARA, QUÈ PUC FER?.
EL CURRÍCULUM A TRAVÉS DE LES TIC
PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Tema 3. Aplicacions de les TIC a l’educació.
Creativitat amb austeritat Impacte Projectes públic-privats
1 u n i t a t El departament de Recursos Humans.
Plantilles complexes i la gestió del temps de les persones.
SERVEI DE SUPORT PRELABORAL a les escoles 1 1.
Presentació dels resultats de la primera fase del projecte PLANS DOCENTS i MATERIALS BÀSICS Barcelona, 22 setembre de 2016.
Durada dels estudis = 2000 hores
T'acompanyam perquè treballis en IGUALTAT.
Jornada de portes obertes
El model EDC: De la inserció laboral a la gestió corporativa de la diversitat De les dificultats a les oportunitats empresarials.
Validació de l’experiència professional
INSTITUT SUPERIOR D’ENSENYAMENT PROFESSIONAL
PROGRAMA D’ORIENTACIÓ
Fitxa cas.
Dispositiu Local d’Inserció
Projecte eTaller Disseny i implementació d’una aplicació de gestió web JEE per a petits tallers de reparació d’automòbils © Jaume López Diaz – Treball.
DISSENY GRÀFIC D’UN PORTAL DE TRANSPARÈNCIA PER AJUNTAMENTS
Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball
Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme
AMB EL CICLE FORMATIU DE GESTIÓ DEL TRANSPORT POTS OBTENIR:
CURRÍCULUM CICLE FORMATIU TÈCNIC EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA
Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i l’ocupació del Vallès Oriental ( ) Presentació del Pla de treball Consell d’Alcaldes del.
L’empresa com a sistema organitzat
LES XARXES LOCALS i els seus components.
LLUÏSA MARTINEZ Tècnica de RRHH
Llorenç Seguí capllonch 11 de juny de 2018
XARXES PRIVADES VIRTUALS ( VPNs )
Global Cook Service.
AVALUACIÓ COMPETENCIAL
GeoTools-Android Eines geogràfiques per Android José Gómez Fernández
Projecte d’Itineraris Formatius
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
MODEL ADMINISTRATIU I DE GESTIÓ
CRAI: definició i estructura
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
DOSSIER DE PREMSA Resultats OPE 2010, projectes actuals i reptes de futur Manlleu, 6 de juliol de 2011 Per a més informació: Gabinet de Comunicació T.:
Catàleg de llocs de treball del CPNL
CRAI: Unitat de Docència
GRUP DE TREBALL: ATENCIÓ DE CASOS
Reunió amb mares i pares d’alumnes de 4t d’ESO Institut Joanot Martorell 10/maig/2011.
Àrea d’Atenció a les Persones
que necessites saber de la Biblioteca
El departament de Recursos Humans
Biblioteca escolar “puntedu”, espai de coneixement i aprenentatge
PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ pfi
CICLES FORMATIUS.
Transcripción de la presentación:

Sistemes microinformàtics i xarxes Cicle Formatiu de Grau Mitjà Sistemes microinformàtics i xarxes Av. Folch i Torres, nº 4 (17190-SALT) Tel: 972 24 02 46 Fax: 972 244831 http://iessalvadorespriu-salt.xtec.cat

Sistemes Microinformàtics i xarxes Cicle de Grau mitjà Durada de 2000 hores Desenvolupament acadèmic en 2 cursos 1.584 hores en el centre docent 416 hores en el centre de treball (pràctiques) Pots accedir amb: El Graduat d’ESO. La Prova d’ Accés.

Característiques de les xarxes d’àrea local LAN. Connexió de xarxes d’àrea local. Instal·lació i configuració bàsica de xarxes d’àrea local. Certificació de xarxes d’àrea local. Comprovació i diagnosi d’avaries usuals en xarxes d’àrea local. Operacions d’auditoria del servei d’una xarxa: Paràmetres característics del rendiment de la xarxa. Analitzadors de xarxa.

Components físics dels sistemes Maquinari: Components físics dels sistemes informàtics. Arquitectura dels ordinadors. Placa base: característiques i components. Equips informàtics: prestacions, informació tècnica. Informació i sistemes informàtics. Instal·lació, actualització i configuració de sistemes operatius. Manteniment de sistemes operatius. Diagnosi del rendiment del sistema.

Processador de textos Word: Ordres i utilitats per donar format als documents. Tècniques d’impressió. Tècniques d’inserció d’objectes com taules, imatges i equacions. Plantilles. Full de càlcul Excel: Estructura d’un full de càlcul. Tipus de dades en un full de càlcul. Realització de diferents tipus de gràfics. Taules dinàmiques. Presentació multimèdia PowerPoint: Prestacions d’una eina de presentació multimèdia. Tractament del so i la imatge en el sistema informàtic. Tècniques d’inserció d’objectes.

Components físics de comunicacions. Instal·lació i configuració de drivers de dispositius de comunicacions. Configuració de nodes IP i dels serveis DNS i DHCP per realitzar l’accés a Internet. Instal·lació i configuració dels serveis/clients d’accés a Internet. Resolució de problemes d’accés a Internet en usuaris finals.

Empresa i procés de creació. Fonts de finançament. Recursos humans. Documentació mercantil. Tècniques de gestió: Cicle comptable. Legislació fiscal. Activitat comercial.

Administració Windows 2000 Professional Gestió Memòria, CPU, Dispositius E/S Instal·lació i configuració Servidor Windows XP 2008: Usuaris i equips d’Active Directory Administració Remota Serveis de Terminal Server Instal·lació i configuració de GNU/LINUX Inici dual, Scripts Recompilació kernel Administració usuaris amb webmin. Instal·lació servidor Apache.

Comunicació en l'àmbit professional. Resolució de conflictes en l'àmbit de treball. Grups humans en el treball. Equips de treball. Reunions de treball. Motivació. Polítiques de recursos humans en l'empresa.

Lèxic i terminologia professional. Llengua oral. Llengua escrita. Aspectes socioprofessionals. Comunicació empresarial.

Legislació i relacions laborals: Salut laboral: Seguretat, higiene i salut en el treball. Salut i medi ambient. Factors de risc en el treball. Actuació en cas d'accident. Legislació i relacions laborals: Drets i deures laborals. Modalitats del contracte de treball. Convenis col·lectius. Prestacions de la Seguretat Social. Orientació i inserció sociolaboral: Ofertes de treball.

Instal·lació i manteniment de serveis de xarxes locals. Activitats formatives referents a l’ús de les aplicacions ofimàtiques. Manipulació de mitjans informàtics. Tasques sobre entorns monousuari i multiusuari. Instal·lació i manteniment de serveis d’Internet. Manteniment de portals d’informació. Disseny i explotació de base de dades Atenció al públic.

De què treballaràs ?