Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porLotta Ranta Modificado hace 4 años
1
XO ºG.L. UHT VQPRD VSOP M.G. E.S. D.O. den ºBrix PAI QDR eXtra Old ºGay Lussac (vol. alcohol/vol. beguda) Ultra High Temperature Vi de Qualitat Produït en Regió Det. Very Superior Old Pale Matèria Grassa Extracte Sec (%) Denominació d’Origen denier (pes en g de 9000 m de fil) Brix d’almívar (% en pes sacarosa) Producte Alimentari Intermedi Quantitat Diària Recomanada
7
Nom: PERNIL CUIT EXTRA NATURA Ingredients: Pernil, aigua, sal, sucres (dextrosa, lactosa) estabilitzants (trifosfat pentasòdic), antioxidants (citrat sòdic eritorbat sòdic), gelificants (carragenans), potenciadors del gust (glutamat sòdic), espècies, conservadors (nitrit sòdic).
9
Com es fa l’àcid sulfúric
Aire Sofre Aigua
10
Com es fa un pernil bodega oreig salat rentat asseca- ment-1 asseca-
cuixa de porc bodega pernil 6-18 mesos 15-20ºC 60-80% hr oreig aire 6 dies salat sal 6 dies 1 a 5ºC 80-90% hr rentat aigua asseca- ment-1 aire 30-60 dies 3 a 6ºC 80-90% hr asseca- ment-2 aire 6-9 mesos 15ºC 50% hr
11
Natural, naturalment? No tot el natural és bo
No tot el no natural és dolent Som artificials de forma natural "Natural", una estratègia publicitària no basada en evidències Actualment: "complet", "equilibrat", "biològic", "sense química", "oriental", "mil·lenari". Abans: "modern", "funcional", "radiactiu"...
12
Aliments funcionals Aliment + ingredient amb activitat biològica positiva llets amb omega3, vitamines, més calci, sal fluorada o iodada Funcional vs. dietètic aliments sense gluten "Farmaliments", "alicaments" "Nutracèutics", fitoquímics Prebiòtic (amb microorganismes), probiòtic (ajuden els microorganismes propis), simbiòtic (tots dos efectes)
14
Prebiòtics amb aliment per a bacteris
1,2 kg ! aliment per bacteris
15
Probiòtics amb bacteris vius
1,2 kg ! bacteris vius
16
iogurt “pasteuritzat”
llet “descremada”
17
El calci de la llet 1 L llet sencera: 1 L llet amb calci:
120 mg Ca, 0,77 € 1 L llet amb calci: 160 mg Ca, 0,93 € 40 mg Ca valen 0,16 € (4000 €/kg) Alternativa: 6 g formatge 0,06 €
Presentaciones similares
© 2024 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.