La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Energia magnètica Judit i Marc.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Energia magnètica Judit i Marc."— Transcripción de la presentación:

1 Energia magnètica Judit i Marc

2 QUÈ ÈS L’ENERGIA MAGNETICA? IMANT FONTS D’ENERGIA
INDEX QUÈ ÈS L’ENERGIA? QUÈ ÈS L’ENERGIA MAGNETICA? IMANT FONTS D’ENERGIA AVANTATGES/INCONVENIENTS VIDEOS IMATGES ACUDIT

3 Energia L’energia és una magnitud física que és un atribut present a qualsevol sistema físic i que es pot manifestar en forma de treball útil, de calor, de llum o altres maneres, l'energia és una propietat associada als objectes i substàncies i es manifesta en les transformacions que succeeixen en la naturalesa.

4 És l'energia que desenvolupen la terra i els imants naturals.
Energia Magnètica És l'energia que desenvolupen la terra i els imants naturals.

5 L'energia magnètica terrestre és la conseqüència dels corrents elèctrics produïts en la terra com a resultat de la diferent activitat calorífica solar sobre la superfície terrestre, i deixa sentir la seva acció en l'espai que envolta la terra amb intensitat variable en cada punt, donada per les lleis de coulomb.

6 imant Un imant és un cos o dispositiu que genera un camp magnètic, o dit d'una altra manera, amb un moment magnètic significatiu, i per això tendeix a alinear-se amb altres imants.

7 Fonts d’energia Les fonts d'energia renovables són aquelles que, després de ser utilitzades, es poden regenerar de manera natural o artificial. Algunes d'aquestes fonts renovables estan sotmeses a cicles que es mantenen de forma més o menys constant en la naturalesa.

8 Les fonts d'energia no renovables són aquelles que es troben de manera limitada al planeta i la velocitat de consum és més gran que la del seu regeneració.

9 Avantatges/Inconvenients
Econòmica, fàcil d'accedir, autònoma, se li pot donar centenars d'usos. DESAVANTATGES: Desgast tèrmic accelerat, major possibilitat de falles, manteniment constant, perduda tèrmica.

10 VIDEOS

11

12 Magnetisme El magnetisme és un dels aspectes de l'electromagnetisme, que és una de les forces fonamentals de la naturalesa (juntament amb la gravetat, la força nuclear forta i la força nuclear dèbil). La manifestació més coneguda del magnetisme és la força d'atracció o repulsió que actua entre els materials ferromagnètics com el ferro, el níquel, el cobalt i els seus aliatges.

13 Camp magnètic El camp magnètic és una entitat física generada per la presència de càrregues elèctriques en moviment (com ara els corrents elèctrics), o bé per la presència de partícules quàntiques amb espín, i que exerceixen una força  sobre les altres  càrregues que es mouen sota la seva influència.

14 ACUDIT


Descargar ppt "Energia magnètica Judit i Marc."

Presentaciones similares


Anuncios Google