DESCOBREIX EL TRESOR DEL NADAL CELEBREM L’ANIVERSARI DE JESÚS.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
LOS LÍMITES DE LA EDUCACIÓN Alba Sánchez Canal Capítol 4: La paternidad responsable.
Advertisements

Sentir l’esperit Sentir el espíritu L’esperit no creix en els arbres, però es nodreix del nostre entorn, com el cos es nodreix del menjar. El espíritu.
Ria Slides Automàtic o al vostre gust amb el  Amb so  Us proposem no tocar el ratolí i gaudir-ne.
Santa JOANA D’ARC JOANA CRUAÑES. És la famosa donzella d’Orleans, salvadora del regne de França contra la invasió anglesa. Santa i verge, el cicle de.
QUAN ARRIBA EL TEMPS DE COLLIR CASTANYES... TAMBÉ ARRIBA... LA TARDOR... NI FRED, NI CALOR.
Els colors de l’ Advent.
Un conte de Shel Silverstein Traducció, Xesco Boix
QUAN ARRIBA EL TEMPS DE COLLIR CASTANYES... TAMBÉ ARRIBA... LA TARDOR... NI FRED, NI CALOR.
Hola em dic Joan, ja tinc 1 any i tres mesos, encara que no entenc molt bé què vol dir això. El que em preocupa de veritat és quan se’m cau el xumet o.
Pensem en un mite.... El mite d'Aracne. EL MITE D'ARACNE · Quins personatges hi ha? -Aracne -Atenea/ Velleta.
Al vostre gust amb el  Amb so  CONTE PER A UNA NIT D’ESTELS.
Sabeu qui és Josep de Calassanç?
LA CASTANYERA.
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Index -XBOX 360 -PlayStation3 -¿Qué problemes te Xbox 360? -Qué problemes te PlayStation3? -Jocs de Xbox360 y Play3.
SALUT I ESCOLA IES LLANÇÀ Josep Santos Infermer ABS Llançà.
Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit.
X. Amb Jesús, per sempre, a la casa del Pare
TESEU Y EL MINOTAURE Pablo José Blasco Mendoza 4ºB.
Llengua Catalana i Literatura 5è B de Les roques blaves
BLANCANEU I ELS SET NANS 1.
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
21 de l’any cB Regina Pregar escoltant el “Pie Jesu” de Marcel Olm, ens posa al costat de Jesús.
Música d’ Advent A. Pärt Déu és amb nosaltres QUARTA SETMANA D’ADVENT.
26 de l’any Regina Escoltant “Converteix-te, Jerusalem” de Narcís Casanoves, sentim-nos Església “santa i pecadora”
VIVIM AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
Amb algunes lleus modificacions (v Amb algunes lleus modificacions (v. 6), aquest salm és una repetició del salm 13, i s’hi descriuen els pecats que.
Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?
Hi havia una vegada un lloc màgic, ple de color i aromes on vivia un drac panxa contenta. Era molt simpàtic, rialler i un enamorat del seu país, El Jardí.
LA MENTIDA DESCOBERTA.
FESTES DE NADAL Elena Extraviz.
EL VALOR DE LA FELICITAT
EL PARE TOUS, UN HOME QUE DONÀ FRUIT.
PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament,
Aquest és un missatge especialment inspirador i bell
Llegendes sobre la Lluna
-FIGURA TERCERA SETMANA: PASTORS I REIS DILLUNS 14 -FIGURA TERCERA SETMANA: PASTORS I REIS JOSEP, MARIA I JESÚS VAN COMPTAR AMB MOLTES PERSONES SENZILLES.
DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA.
Concurs Bíblic Víctor Bernal Martínez Col·legi Sant Josep Obrer
Celebració FINAL DE CURS.
EL PARE CLARET.
EL PARE CLARET.
EN HODJA I LA PORTA Conte del Marroc.
QUARESMA UN TEMPS IMPORTANT, PER PREPARAR LA GRAN FESTA
El petit príncep
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
Una historia a Castelldefels.
XIII a Setmana de la solidaritat
Recordem la paraula de Déu
MOHAMED ELAGOUBI ABRIL 2009 IES OLORDA
La vida no és sols per mi, sinó per servei, ajuda i bé dels altres
I tu qui dius que sóc?.
Saber Viure és no estar sol.   .
“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”
Cant espiritual Joan Maragall.
· Tema seleccionat: Compartir.
“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
És una lectura extraordinàriament interessant,
HANSEL I GRETEL Hansel i Gretel vivien amb el seu pare un pobre llenyataire i la cruel madrastra. Eren tan pobres que gairebé ja no tenien ni menjar per.
+ En aquest breu i bonic salm s’estableixen les condicions necessàries per a esdevenir “hoste” del Senyor, és a dir, per a entrar en el Santuari i.
“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
La “Música callada” de F. Mompou convida a l’adoració
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
El que ha passat està molt bé
CONTE LA FADA EMPATIA VISITA UNA ESCOLA.
Sentiments cliqueu.
Transició de diapositives manual
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
FESTA DEL PARE CLARET 2018.
Transcripción de la presentación:

DESCOBREIX EL TRESOR DEL NADAL CELEBREM L’ANIVERSARI DE JESÚS

En aquests dies la gent fa moltes compres, hi ha anuncis a la Ràdio, a la televisió i per tot arreu no es parla d’altra cosa sinó Del poc temps que falta perquè arribi el dia.

Com tu ja saps, fa molts anys Que van començar a festejar el Meu aniversari, al principi semblaven comprendre i agrair tot el que feia per ells, Però, avui en dia, ningú no sap Perquè ho celebra. La gent es Reuneix i es diverteix però no Saben de què es tracta.

Recordo l’any passat… En arribar el dia del meu aniversari van fer una gran festa en el Meu honor; però saps una cosa, ni tan sols m’hi van convidar. Jo era el convidat d’honor i ni tan sols es van recordar de Convidar-me!! La festa era per mi i quan va arribar el gran dia Em deixaren a fora, em van tancar la porta. I jo volia compartir La taula amb ells. La veritat és que no em va sorprendre, perquè des de fa uns anys, tots em tanquen les portes...

Com no m’hi van convidar, se’m va ocórrer assistir-hi sense Fer soroll. Vaig entrar, i em vaig Quedar en un racó. Estaven tots menjant i bevent, i explicant acudits. S’ho estaven passant d’allò més bé.

I, a sobre, va arribar... Un vell gras, vestit de Vermell, amb barba blanca I cridant: JO,JO,JO”, semblava Que havia begut massa, i es Va deixar caure al sofà i tots Els nens corrien darrera seu: “ “Santa Claus, Santa Claus”, Com si la festa fos en honor Seu.

Arribaren les dotze de la nit i tots van començar A abraçar-se. Jo vaig estendre els braços esperant que Algú m’abracés, i, saps què? Ningú ho va fer. Aleshores, vaig comprendre que jo sobrava en aquella festa, Vaig sortir sense fer soroll, vaig tancar la porta i me’n vaig Anar. Potser pensareu que jo mai ploro, però aquella nit vaig Plorar, em sentia destruït, com un ésser abandonat, Trist i oblidat.

Ara bé, en passar per casa teva, Tu i la teva família am vàreu convidar a passar. Em tractàreu com un rei. Veu fer una festa on jo era el convidat d’honor. Vam cantar nadales i vam fer el pessebre; feia temps que ningú feia això per mi. Que Déu beneeixi a totes les famílies com la teva. Jo mai deixo d’estar amb elles aquell dia i tots els dies.

Una altra cosa que em sorprèn és que el dia del meu aniversari enlloc de fer-me regals a mi, es regalaven coses els uns als altres. Tu què sentiries si el dia del teu aniversari es fessin regals els uns als altres i a tu no et regalessin res?

Una vegada algú em va dir: Com et regalaré alguna cosa si a tu mai et veig? Ja t’imaginaràs el que li vaig respondre… “regala menjar, roba i ajuda als més necessitats, visita els malalts, als que estan sols i jo contaré aquests regals com si me’ls haguessis fet a mi”.

Cada any que passa és pitjor, la gent només pensa en les compres i els regals, i de mi ni se’n recorden… Probablement, així parlaria JESÚS,,,

Per això…

Sempre que estimem és Nadal. Nadal és partir i compartir. Nadal és néixer per als altres. Nadal és donar-se I rebre Nadal és pau i amistat. Nadal és festa i alegria. Nadal és tenir uns ulls i un cor de nen. Nadal és creure en la vida, Perquè Déu l’ha beneït. Nadal és cantar: “Glòria a Déu en el cel I en la terra pau Als homes de bona voluntat, Perquè Déu els estima”. Nadal és veure, sentir i tocar Al Déu etern que es fa carn. Nadal és amor i estimar. Nadal és el retrobament. Nadal és senzillesa i silenci. Nadal és el miracle de l’amor en un Déu Que és infinit i es fa nen indefens. Nadal és acollir el Déu que neix I cuidar-lo en els més pobres.