La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit."— Transcripción de la presentación:

1 Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit

2 Heus aquí que el Regne és com aquell qui convocà (dua, dua, dua) una gran festa una gran festa i molts va convidar(dua,dua, dua) i molts va convidar(dua,dua, dua) Tots els seus criats encarregar de repetir. Veniu, veniu a la festa. Veniu passeu. VENIU A LA FESTA, VENIU VENIU. LES PORTES OBERTES, VENIU, VENIU. VENIU A LA FESTA, VENIU, VENIU. LA TAULA ES BEN PLENA. LA TAULA ES BEN PLENA.

3

4 TINC SET DE DÉU ELL ÉS FONT DE VIDA. TINC SET DE DÉU, ELL M’HA ALLIBERAT (2)

5 ABANS DE L’EVANGELI Si, Jesús, jo vull escoltar l’Evangeli i assumir l’Evangeli i assumir tots els seus riscos fiant-me de Tu, amb alegria i amb pau, tots els seus riscos fiant-me de Tu, que val la pena arriscar.

6

7 AQUÍ EM TENS! Aquí em tens, Déu meu vull fer la teva voluntat. Vull oferir la vida de bon grat. Aquí em tens, Aquí em tens! Aquí em tens, Donant tot el que sóc als meus germans Sabent que Tu prepares coses grans Aquí em tens, Aquí em tens! Em tens aquí, Amb el cor ben disposat Vull dir-te: SÍ! Déu Estimat!!! AQUÍ EM TENS! SENYOR!!! VULL CANTAR TOTA LA VIDA ELS TEUS FAVORS I DIR BEN ALT, BEN FORT! LA PREGÀRIA DEL MEU COR!!! AQUÍ EM TENS! SENYOR!!! CONTEMPLANT LA TEVA GLÒRIA, DESCOBRINT-TE EN ELS MÉS POBRES I ANUNCIANT EL TEU AMOR... AQUÍ EM TENS!

8

9 SANT ES EL SENYOR Sant, Sant, Sant, Sant és el Senyor Déu de l'univers El cel i la terra, son plens de la vostra gloria Hosanna a dalt del cel. Beneit el qui ve en nom del Senyor Hosanna a dalt del cel (2).

10

11 DIGUEU-ME AMICS Imagina’t si poguéssim somniar… Trobaríem en el món més melodies que el soroll de l’armament, que el plor d’un innocent; tot seria com un cant ple d’harmonia. Imagina’t si ens donéssim tots les mans… No hi hauria ja més guerra, cap més pensament: “Fer feliç al meu germà” i escoltar el cant de l’ocell. La pau no seria sols una fantasia DIGUE-ME AMICS SI NO PODRIA DER REAL QUE NO TOT FOSSIN SOMNIS. NI UNA FALSA REALITAT. DIGUEU-ME AMICS, SI NO PODRÍEM TREBALLAR I FER D’AQUESTA TERRA UN RACÓ D’AMOR I PAU.

12 Si sabéssim fer silenci i escoltar… entre els arbres cantarien tots els animals, cadascú amb la seva veu entonant sons diferents, però ningú no quedaria sense ser escoltat. Si miréssim la natura sota el cel… trobaríem un tresor amb el seu gran secret: “no intentar ser el que no ets, tant si ets jove com si ets nen, ser un regal per tots els homes, viure per a ells. DIGUE-ME AMICS SI NO PODRIA DER REAL QUE NO TOT FOSSIN SOMNIS. NI UNA FALSA REALITAT. DIGUEU-ME AMICS, SI NO PODRÍEM TREBALLAR I FER D’AQUESTA TERRA UN RACÓ D’AMOR I PAU.

13

14 VINC A TROBAR-TE Vinc a trobar-te dins les teves pors i tancament Vinc a trobar-te enmig del teu gran plor i el teu turment. VINC A TROBAR-TE, SÍ SÓC AL TEU DAVANT! VINC A TROBAR-TE... MIRA’M Bé LES MANS! MIRA EL MEU COSTAT!!! REP LA MEVA PAU I VIU EN MI (2) Vinc a trobar-te dins d’aquest món boig i malferit Vinc a trobar-te en tots aquells germans que estan patint Vinc a trobar-te tot i que no saps que hi sóc present Vinc a trobar-te i resto al teu costat en tot moment

15 SIGUES LLUM DEL MÓN Ets jove! Tens força! Sents dins com un foc que crema! Però dubtes! I ho deixes! I et dius que no val la pena! Ofereix la teva vida, no et facis el sord... Dóna testimoni a tot arreu del meu Amor! SIGUES LLUM DEL MÓN (2) Que ningú no pot amagar La fe en Jesús ressuscitat Veus guerra! Pobresa! I sents com un foc que crema! Però et gires! T’amagues! I dius: no és el meu problema! Ofereix... Sents l’odi! I l’enveja! Dins teu com un foc que crema! Et tanques! T’enfades! I el cor s’esllangueix de pena! Ofereix...

16

17 AL SERVEI DE TOTHOM Tu has descobert la força en la pregària que et fa confiar en el Senyor. I prop de la Creu has descobert la vida del Crist Ressuscitat. En la senzillesa has viscut l'alegria dels pobres de tot, rics de Déu. En el sacrifici has après la lluita de fer feliç tothom. TU HAS SEGUIT BEN DE PROP JESUCRIST. TU T'HAS LLIURAT A L'ESGLÉSIA. TU HAS SERVIT AMB LA VEU I AMB EL COR L'EVANGELI, PARE TOUS. TU T'HAS POSAT AL SERVEI DE TOTHOM. Has mostrat el Crist, Pastor de tots el pobles i Maria al peu de la Creu. I t'has preocupat especialment dels joves, T'has fet un amic seu. El teu únic centre ha estat l'Eucaristia, Sagrament real del Senyor. Ell es fa present és aliment dels homes dóna vida a tothom.

18


Descargar ppt "Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit."

Presentaciones similares


Anuncios Google