ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Restaurant dinou vint-i-dos
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 11 de maig de 2017 PRIMERS
Diumenge 16 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida laieta
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures gratinats al forn

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives* Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge *amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta s/gluten Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat* de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera (s/enfarinar) DIA 11 Macarrons s/gluten amb verdures i formatge ratllat* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Estofat* de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals s/gluten al pesto * Filet de lluç a la vasca* (s/enfarinar) Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou i pasta s/gluten) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc ** amb enciam, olives* i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / postres s/gluten DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Llom a la planxa amb enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures (s/formatge) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) (s/lactis) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc *amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet (s/formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / postres s/lactosa DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives* Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella *amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures (s/formatge) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi *amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) (s/lactis) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc* amb enciam, olives* i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet (s/formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / postres s/plv DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Pit de pollastre a la planxa amb amanida d’enciam i olives (s/farcir) Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb amanida DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Pit de pollastre a la planxa amb Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, olives (s/farcir) i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Pit de pollastre a la planxa amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà (brou s/peix) d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives* Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb amanida DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc** (no marisc) amb enciam, olives* i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà (brou s/marisc) d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (sense picada) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets*(sense picada) DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (sense picada) Hamburguesa vegetal* (sense fruits secs)amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera * DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes Filet de lluç a la vasca* Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes (sense picada) Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit * amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (sense picada) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn * al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn (s/picada) SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa (brou vegetal) amb pasta Peix al forn amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Ous durs amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (s/carn) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa (brou vegetal) amb arròs Ous durs amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Peix al forn amb enciam DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Crema de verdures amb picatostes Mongetes blanques guisades amb verduretes (s/carn) DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou vegetal) Peix amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/carn) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Peix al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou vegetal) DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures gratinats al forn SENSE CARN

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn de porc) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (s/carn de porc) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Hamburguesa de vedella al forn amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Peix al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou vegetal) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Peix al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou vegetal) Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures gratinats al forn SENSE PORC

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Peix amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta (brou i pasta s/ou) Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit DIA 10 Macarrons amb verdures i formatge ratllat* Peix al forn amb enciam i blat de moro DIA 11 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou s/ou) Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals (s/ou) al pesto * Filet de lluç a la vasca DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Peix al forn amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc** amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis (s/ou) amb tomàquet i formatge ratllat* Peix al forn amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / Postres s/ou DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Llom a la planxa amb enciam SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa* d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida (s/ brots de soja) DIA 6 Minestra de verdures * amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Peix planxa amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa* d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Llom planxa amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto * Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb albergínia DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa* minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc** amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam (s/ brots de soja) DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Patates amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta (brou s/ llegums) Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida (s/ brots de soja) DIA 6 Minestra de verdures amb patata (s/pèsol) Estofat de vedella amb salsa i bolets (s/pèsol) DIA 9 Patates amb verduretes i patata Peix planxa amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou s/ llegums) Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Llom planxa amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto * Filet de lluç a la vasca (s/pèsol) Amb tomàquet amanit DIA 17 Patates guisades amb verduretes Llom al forn amb albergínia DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou s/ llegums) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes (s/pèsol) Peix fresc** amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Arròs amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam (s/ brots de soja) DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou s/ llegums) Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE LLEGUM *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible desnatat DIA 5 Sopa d’au amb pasta (brou desgreixat) Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (s/embotit ni carn) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures (s/lactis) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) (s/lactis) Llom planxa amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes (s/embotit ni carn) Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou desgreixat) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/embotit ni carn) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet (s/lactis) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou desgreixat) Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam BAIX EN COLESTEROL