Convocatòria 17-18 SetOeOmObre del 2012 Ocubre 2017.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Mobilitat internacional Informació Mobilitat : Erasmus, Convenis específics, Convenis generals, Màsters Facultat de Matemàtiques 1 28.
Advertisements

FCT EN EUROPA Mª Pilar Corraliza.
Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC
MOBILITAT ERASMUS A LA URV
MOBILITAT ERASMUS A LA URV
Programes de Mobilitat Internacional
Programes de Mobilitat Internacional
Models de gestió aeroportuària:
1.
LA PRIMERA GUERRA MUNDIAL
Convocatòries de mobilitat
SEGONA GUERRA MUNDIAL ( 3 de setembre 1939 – 2 de setembre 1945 )
Mobilitat Internacional Dobles diploma França
Sessions Informatives
1 de març de 2010 Proposta del Pla de llengües
Convocatòria Erasmus Pràctiques
FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Fons Estructurals.
Cicle administració IES LLOIXA.
Convocatòries de mobilitat
Programa Internacional
OFICINA JOVE GARRAF.
CURS PRESENTACIÓ 20 de maig de 2014.
AUTOMATRÍCULA Recull informatiu adreçat als/les estudiants que faran automatrícula a la Facultat de Psicologia.
REUNIÓ AMB PARES I MARES DE 3r I 4t D’ESO
Oferta de destinacions internacionals Destinacions Erasmus: 400
ESTADES FORMATIVES A EUROPA PER ALUMNES D’FP
Orientacions i criteris de la UIB per adaptar la docència a l’EEES
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Programa Erasmus Pràctiques
PROGRAMES DE MOBILITAT URV
Circuit de gestió dels expedients del PROGRAMA DE CRÈDIT LOCAL 2018
Pla d’Ordenació de les estructures administratives i de gestió de Medicina i Ciències de la Salut 16 de juny de 2016.
TEMA 25 TEMA 25 Programes europeus d’educació.
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
Integració europea i gènere Centre de Documentació Europea de la URV
Estratègia de Catalunya en l’Aplicació de la metodologia LEADER Tremp avança! Suma’t al futur. Sessió 1 Les ajudes de que disposem Els instruments.
Sessió Informativa Sicue Maig 2015
CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS
AUTOMATRÍCULA Tutorial d’automatrícula adreçat als/les estudiants de la Facultat de Psicologia (estudiants que van formalitzar una matrícula abans.
Reptes per a incorporar les competències transversals a les nostres assignatures  M.Jesús Marco Galindo Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació.
Convocatoria Erasmus PAS y PDI
Tesis Doctorals en Xarxa
Presentació BATXILLERAT
(Q-.LE) Facultat de Magisteri
Preinscripció a la UPF Curs 2017/18
REUNIÓ DEL CONSELL D’ENTITATS I ASSOCIACIONS
Intercanvis 2019/20 Modalitat estudis
PRESENTACIÓ MOBILITAT NACIONAL i INTERNACIONAL PER A REALITZAR ESTUDIS
Creixement econòmic de Liquats Vegetals: Presència als lineals de les grans distribuidores d’alimentació. Núria Arimany Anna Sabata Xavier Ferràs Petra.
Préstec Total Universitari
Sessió Informativa Sicue Maig 2017
Una experiència d’ambientalització curricular als estudis de Magisteri de la FPCEE Blanquerna PAMB IV SEMINARI SOBRE AMBIENTALITZACIÓ CURRICULAR de les.
Dossier informatiu Podreu descarregar el dossier informatiu al web de la UAB apartat “Informació seleccionats 2019/20”.
Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER
Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE NOU BARRIS
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE GRÀCIA
MARC LEGAL Reial decret 412/2014 de 6 de juny pel qual s’estableix la normativa bàsica dels procediments d’admissió als ensenyaments oficials de grau.
PROGRAMES DE MOBILITAT TRÀMITS ACADÈMICS i DOCUMENTACIÓ
Carreres Professionals Informe
Presentació assignatura
Reunió centres 25 juny 2019.
La inserció laboral dels graduats de grau de la UPF
Estàs pensant en marxar d’intercanvi?
MOBILITAT INTERNACIONAL Programa Pràctiques
Reunió Informativa Alumnes
Qualitat, innovació i internacionalització
Residencia estudiants
Estàs pensant en marxar d’intercanvi?
ESTADA A L’EMPRESA AL BATXILLERAT
Transcripción de la presentación:

Convocatòria 17-18 SetOeOmObre del 2012 Ocubre 2017

Erasmus+ Erasmus+ és el programa de la UE per a l’Educació, Formació, Joventut i Esport, per al període 2014-2020 i que promou la mobilitat d’estudiants a Europa. Mobilitat pràctiques. Estades de pràctiques amb o sense reconeixement acadèmic en empreses, institucions, centres formatius, centres de recerca o altres organitzacions. Convocatòria 2017-18 UPF - S’obre el 30/10/2017 - Per a pràctiques que finalitzin abans del 31 de maig de 2019. Convocatòria Projectes Europeus Campus Iberus

Requisits per optar a la beca Estar matriculat a la UPF en el moment de la sol·licitud. Grau: Haver superat, com a mínim, 60 crèdits en el moment de fer la sol·licitud. Màster: Haver superat les assignatures del 1r trimestre. Nacionalitat UE, o permís de residència vàlid durant la mobilitat. Tenir l’autorització del teu coordinador de pràctiques/director de màster. Acreditar un bon coneixement (mínim B2.2) de l’idioma del país de destinació o de la llengua de treball acordada. No gaudir simultàniament d'una beca Erasmus estudis.

Com fer la sol·licitud u- Trobar una empresa adequada per a la realització de les pràctiques Recerca directa pròpia Recursos /ofertes UPF Xarxa LEO-NET, Ofertes Universia, portals especialitzats... https://www.upf.edu/estudiarfora/023_practiques/troba.html v- Presentar la documentació per formalitzar la sol·licitud (OMA): Formulari de Sol·licitud + Training Project signat per l'empresa Acreditació d’idiomes Carta de motivació Més informació: https://www.upf.edu/estudiarfora/023_practiques/

Finançament La UPF gestiona el pagament dels ajuts en base als següents imports països, definits pel programa Erasmus+: GRUP PAÏSOS BECA UE Grup 1: Països del programa amb nivell de vida superior Àustria, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Liechtenstein, Noruega, Regne Unit, i Suècia 400 € Grup 2: Països del programa amb nivell de vida mig Alemanya, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Islàndia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, República Txeca i Turquia 350 € Grup 3: Països del programa amb nivell de vida inferior Bulgària, Eslovàquia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Malta, Polònia, Romania i antiga República Iugoslava de Macedònia 300 € Es finançaran estades en pràctiques per un mínim de 2 i un màxim de 3 mesos. Les estades de durada superior no rebran finançament per la diferència de mesos. Becaris generals MECD durant 2016-2017: 75 euros mensuals extra. Compatible amb l’ajut MOBINT de l’AGAUR (200 euros/mes x 3 mesos)

Convocatòries Un cop obtinguis l’ajut:   Convocatòries  CONVOCATÒRIA 17-18 UPF DATES Presentació de sol·licituds, a les Oficines de Mobilitat i Acollida (OMA): Del 30/10/2017 al 03/11/2017 Període d’esmenes: Del 03/11/2017 al 09/11/2017 Publicació definitiva d’adjudicació de places: 10/11/2017 Si no s’esgoten places, quedarà la convocatòria oberta Fins que s’esgotin les places  CONVOCATÒRIA Campus Iberus DATES Convocatòria gestionada pel Consorci Campus Iberus (+info) Fins el 3/11/2017 Un cop obtinguis l’ajut: Revisa els passos a seguir al nostre web! https://www.upf.edu/estudiarfora/023_practiques/adjudicat.html

Coordinació i gestió COMISSIÓ DE SELECCIÓ   Coordinació i gestió COMISSIÓ DE SELECCIÓ Vicerector de Relacions Internacionals Coordinadors de pràctiques dels centres Servei de Relacions Internacionals COORDINACIÓ INFORMACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA Oficines de Mobilitat i Acollida (OMA) OMA Ciutadella [20.063] OMA Poblenou [52.001] oma.outgoing@upf.edu Web: Estudis / Internacional /Estudiar Fora http://www.upf.edu/estudiarfora/023_practiques/ @Intercanvis_UPF

Moltes gràcies! www.upf.edu www.upf.edu @Intercanvis_UPF Accedeix al vídeo institucional www.upf.edu