BENVINGUTS A L’INSTITUT.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Escola Montserrat Sant Just Desvern
Advertisements

Presentació tutor/cotutor 3r A Nèlida Garcia (tutora) i Mayte González (cotutora) El nostre horari d’atenció a les famílies és: Dijous de 11:15 a.
IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”
Què és un pla Individualitzat ?
BENVINGUTS I BENVIGUDES
Reunió informativa d’inici de 2n ESO
Reunió informativa d’inici de 3r ESO
Una experiència a sisè de Primària
INSTITUTS DE LES FRANQUESES INS LAURO INS EL TIL·LER
BENVINGUTS A L’INSTITUT 1.
AMPA 2.0 ? AMPA escola IPSE de Barcelona
Decret d’autonomia dels centres educatius
CURS PRESENTACIÓ 20 de maig de 2014.
INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES. 2n de BATX. Curs
REUNIÓ AMB PARES I MARES DE 3r I 4t D’ESO
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
BENVINGUTS A P3! REUNIÓ DE PARES CURS ESCOLA CAN LLOBET.
Orientacions i criteris de la UIB per adaptar la docència a l’EEES
I ARA, QUÈ PUC FER?.
L’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT I ELS PLANS INDIVIDUALITZATS
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Casal d’estiu 2016 CAMPUS ESPORTIU
LES UNITATS DE SUPORT A L’EDUCACIÓ ESPECIAL (USEE)
ACCIONS GRUPALS AMB EL PROFESSORAT
PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT
Vilafranca del Penedès Curs 2015/16
L’escola, l’entorn i la línia pedagògica.
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
EL PLA INDIVIDUALITZAT
Jornada de portes obertes 5 de març de 2016
INSTITUT GUILLEM DE BERGUEDÀ
Decret d’autonomia dels centres educatius
CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS
IES CAN PUIG CURS
BENVINGUDES i BENVINGUTS A L’INSTITUT 1.
Resultats DIAGNOSI SOCIO CULTURAL DE L’ENTORN FAMILIAR DELS I DE LES
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
REUNIÓ PARES I MARES CURS
L’orientació acadèmica i professional dels alumnes d’ESO:
PROGRAMA AMB EL LLIBRE SOTA EL BRAÇ!
ASPECTES ADMINISTRATIUS D’INTERÈS PEL TUTOR DEL CENTRE RECEPTOR:
Presentació de 1r d’ESO Curs
Presentació BATXILLERAT
Informàtica Batxillerat HCS
TECNOLOGIA.
EDUCACIÓ INFANTIL CURS
Inici del curs setembre de 2018
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
IES ANGELETA FERRER I SENSAT
PLA D’EVACUACIÓ Curs 2016/17 Generalitat de Catalunya
Acollida ESO Curs 201 _-201 _ BENVINGUTS curs ESO Grup
IES CAN PUIG CURS
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES PÚBLICS Tenen per objecte aprovar les instruccions que concretaran i desenvoluparan aspectes.
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
Continuació: el temps II
BENVINGUDES I BENVINGUTS!!
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE NOU BARRIS
L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA.
P-5 Curs
REUNIÓ DE PARES I MARES CICLE MITJÀ.
Convivència i Mediació Escolar
un camí cap a la convivència i el diàleg
OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.
IMPULS DE LA LECTURA FORMACIÓ
CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat
TRETS DIFERENCIADORS 4t ESO
REUNIÓ PARES I MARES CURS
ESTADA A L’EMPRESA AL BATXILLERAT
Aprendre a Viure / Aprendre a Conviure
Transcripción de la presentación:

BENVINGUTS A L’INSTITUT

CURS 2017-18

DOCUMENTS A REVISAR I SIGNAR Revisió telèfons i adreces correu electrònic

L’INSTITUT ES COMPROMET A... Mantenir una comunicació fluïda amb la família sobre el rendiment acadèmic i seguiment de l’alumne/a. Atendre les peticions d’entrevista o de comunicació que formuli la família. Afavorir el desenvolupament integral de l’alumne/a com a persona a partir d’un treball en educació emocional que afavoreixi el coneixement d’un mateix, l’autoestima i la comunicació, i donar eines d’habilitats socials com les tècniques de relaxació. A més, fem un treball en xarxa que inclou a diferents professionals: educadora social, equip psicopedagògic, servei de mediació i coordinació pedagògica del centre per a ajudar l’alumnat des de diferents perspectives. .

LES FAMÍLIES ES COMPROMETEN A... Respectar el caràcter propi del centre i reconèixer l’autoritat de tot professorat i personal del centre. Compartir amb el centre l’educació del fill o filla. Instar el fill o filla a respectar les normes específiques de funcionament del centre. Vetllar perquè el fill o filla compleixi el deure bàsic de l’estudi i d’assistència. Ajudar el nostre fill o filla a organitzar el temps d’estudi a casa. No fer crítiques ni comentaris destructius del professorat o personal de l’escola davant dels fills i filles i adreçar-se directament al centre per contrastar les discrepàncies. .

COMUNICACIÓ FAMÍLIA-INSTITUT . Hi ha diversos mitjans de comunicació entre les famílies i l’institut: EDUCANLIA CORREU ELECTRÒNIC: institutgiola.2a@gmail.com - TELÈFON: 93 841 28 66

COMUNICACIÓ ALUMNE-INSTITUT . La majoria de professors utilitzen el MOODLE com a eina complementària de les classes. Allà es poden trobar apunts i activitats que ha de realitzar l’alumne. Pel treball a l’aula i per mantenir una comunicació acadèmica tots els alumnes han de tenir una adreça electrònica. Els pares han d’autoritzar la creació de l’adreça. L’adreça ha de ser: @gmail.com

SEGUIMENT INDIVIDUAL . Tutoria d’aula i tutor personal: La primera quinzena de curs es designaran els tutors personals. Entrevistes: Concretar hora amb el professor. S’adjunta dia i hora d’atenció per part del tutor.(Intentar ajustar-se a l’hora donada.) (S’intentarà tenir un primer contacte amb les famílies durant el primer trimestre) Seqüència d’atenció: Davant de qualsevol problema cal posar-se en contacte amb el tutor personal, si ell/a no ho pot solucionar els adreçarà a la persona adient.

ÚS DE L’AGENDA . L’agenda és una eina per planificar i organitzar el treball de l’alumne. L’alumne només hi ha d’anotar els deures, treballs i feines acadèmiques. - Cal fer un seguiment de l’agenda de l’alumne per ajudar-lo a planificar-se i organitzar-se.

Grup de treball: TUTORS 2n ESO Coordinador nivell Tutor grup Tutor personal àrea 2n ESO Enric Jiménez 2n A 2n A Matemàtiques Tere Sitjes 2n B 2n B Psicopedagogia Pere Villanueva 2n C 2n C Anglès Montse Sans 2n D 2n D Ciències Joan Cabestany 2n A Català César Alegre 2n B Socials Carles Alemany 2n C Tecnologia Ükerdi Zudayre 2n D Matemàtiques

Equip Docent 2n ESO

HORARI DE GRUP

HORARI DE GRUP

HORARI DE GRUP

HORARI DE GRUP

RETARDS LES PORTES DEL CENTRE ES TANCARAN 5 MINUTS DESPRÉS DE L’HORA D’ENTRADA. En el cas que falti un alumne al centre, els pares o tutors legals rebran per Educanlia un missatge. Quan el professor ha arribat a l’aula i ha tancat la porta, tots els alumnes han d’estar a dins. Els alumnes que entrin amb retard seran sancionats pel professor, segons cregui convenient, atenent a la seva gravetat o reiteració. Si un alumne acumula fins a 3 retards, el tutor personal trucarà els pares o tutors legals i si acumula fins a 5, el tutor convocarà a la família a venir al centre. Si els retards són injustificats, el tutor personal posarà una sanció a l’alumne.

AVISOS I JUSTIFICACIONS . Si un alumne falta cal que es notifiqui per telèfon de 8 a 9 del matí o es deixi el missatge al contestador del centre. També és pot avisar via EDUCANLIA, sempre i quan es tingui instal·lada l’app en el mòbil. El dia que l’alumne torni al centre, haurà de portar signat pels pares o tutors el full de justificant que trobarà a consergeria i que haurà de lliurar-lo a la bústia d’absències.

CONVIVÈNCIA . Davant d'una incidència a l'aula (falta de disciplina, material, deures) el professor pot posar una sanció i si la falta és greu es comunicarà a la família a través del telèfon o del correu. En el cas que la família no tingui la possibilitat d’obtenir una adreça electrònica, el tutor farà arribar la comunicació a través d’altres mitjans. L'acumulació de comunicacions es considerarà una falta greu. Els professors de qualsevol matèria, poden sancionar un alumne imposant-li una hora extra amb un treball específic per aquesta sanció. El tutor comunicarà als pares aquestes incidències. Hora extra: Si un alumne no fa sistemàticament els deures o té un problema disciplinari, podrà ser sancionat a venir el dimarts de 3 a 5.

OBJECTES PERSONALS Està prohibit l’ús del mòbil en totes les Davant de qualsevol problema (pèrdua, manca de manteniment, desperfectes...) el centre no es fa responsable dels objectes personals dels alumnes. Està prohibit l’ús del mòbil en totes les instal·lacions del centre L’institut us aconsella assegurar els ordinadors portàtils. L’AMPA ofereix la possibilitat de disposar d’una taquilla on l’alumne podrà guardar tot el material i objectes personals.

CALENDARI INICI DE CURS 14 de setembre : Presentació de curs de 8 a 9:50, a continuació inici de les classes. AVALUACIONS 5 de desembre Final 1a Avaluació 9 de març Final 2a Avaluació 22 de juny Final 3a Avaluació VACANCES Vacances de Nadal: del 23 de desembre al 7 de gener Vacances Setmana Santa: del 24 de març al 2 d’abril FESTES LLIURE DISPOSICIÓ 13 d’octubre 7 de desembre 12 de febrer 30 d’abril

IMPORTANT Importància de les notes: la nota que els permetrà accedir als CF o a qualsevol via de batxillerat serà la mitja de 1r, 2n i 3r d’ESO. La preinscripció i baremació es fa abans d’acabar 4t. Criteris d’avaluació de la matèria: a la web. www.institutgiola.org

SORTIDES Les sortides són les mínimes i imprescindibles. Les activitats a realitzar són contemplades en el currículum, tenen uns objectius concrets i no es poden realitzar en el centre. Les activitats realitzades serviran per l’avaluació de l’assignatura. La no assistència a una sortida serà una falta i s’ha de justificar. Els alumnes que no hagin fet el pagament en la data assenyalada no tindran l'oportunitat de participar en cap de les sortides o activitats programades pel curs. El centre està en disposició d’ajudar a les famílies quan per algun problema un alumne no pugui realitzar aquestes activitats. Els alumnes amb acumulació de faltes de disciplina, que l’equip docent consideri, no podran assistir a les sortides i es quedaran a casa.

GRÀCIES I BON CURS!