La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PLA D’EVACUACIÓ Curs 2016/17 Generalitat de Catalunya

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PLA D’EVACUACIÓ Curs 2016/17 Generalitat de Catalunya"— Transcripción de la presentación:

1 PLA D’EVACUACIÓ Curs 2016/17 Generalitat de Catalunya
Departament d’Educació Institut d’Ensenyament Secundari LA ROMÀNICA PLA D’EVACUACIÓ Curs 2016/17

2 OBJECTIUS Ensenyar l’alumnat a reaccionar adientment en situacions d’emergència. Conèixer les condicions de seguretat del nostre edifici. Mentalitzar la comunitat educativa de la importància de les qüestions relacionades amb la seguretat i emergències en els centres escolars.

3 QUAN HEM D’EVACUAR L’EDIFICI?
QUINES CAUSES JUSTIFIQUEN UNA EVACUACIÓ? Incendi Explosió Amenaça de bomba Fuita de gas Terratrèmol QUAN HEM D’EVACUAR L’EDIFICI? Quan sonin TRES TOCS CONSECUTIUS del senyal d’alarma:10 segons de so i 5 de silenci

4 QUI ÉS EL/LA RESPONSABLE D’EVACUAR L’AULA?
El professorat que hi hagi a l’aula en el moment de l’evacuació. Què farà? Informar l’alumnat que: Deixi els objectes personals. Surti de pressa, però sense córrer. AGAFAR LA LLISTA D’ASSISTÈNCIA. Tancar les finestres i la porta de l’aula sense clau. Mantenir l’ordre i controlar la baixada de l’alumnat per les escales. Acompanyar l’alumnat fins el punt de concentració i fer el recompte.

5 COM EVACUAREM L’EDIFICI?
Desallotjament de cada planta: La prioritat augmenta en relació amb la proximitat a les escales d’evacuació o portes de sortida assignades en el plànol. Ordre d’evacuació per plantes: La prioritat augmenta amb la proximitat de la planta a la porta principal de sortida al pati.

6 CAP A ON ANEM? Al soterrani

7 CAP A ON ANEM? Al soterrani

8 CAP A ON ANEM? Al soterrani

9 CAP A ON ANEM? Al soterrani

10 CAP A ON ANEM? Al soterrani

11 CAP A ON ANEM? A la planta baixa

12 CAP A ON ANEM? A la planta baixa

13 CAP A ON ANEM? A la planta baixa

14 CAP A ON ANEM? A la planta baixa

15 CAP A ON ANEM? A la planta baixa

16 CAP A ON ANEM? A la 1a planta

17 CAP A ON ANEM? A la 1a planta

18 CAP A ON ANEM? A la 1a planta

19 CAP A ON ANEM? A la 1a planta

20 CAP A ON ANEM? A la 1a planta

21 CAP A ON ANEM? A la 2a planta

22 CAP A ON ANEM? A la 2a planta

23 CAP A ON ANEM? A la 2a planta

24 QUI ÉS EL COORDINADOR/A RESPONSABLE DE PLANTA?
El professorat que es trobi en les següents aules en el moment de l’evacuació: PLANTA RESPONSABLE SUBSTITUT/A Soterrani Taller 1 Tecnologia Taller 2 Tecnologia Baixa 102 109 Primera 204 213 Segona 307 302

25 QUÈ FARÀ EL COORDINADOR/A RESPONSABLE DE PLANTA?
Encarregarà l’evacuació del seu grup a un altre professor/a i vetllarà perquè l’evacuació es faci amb ordre per les vies d’evacuació establertes. S’assegurarà que no quedi ningú als lavabos de la seva planta, a les aules ni a qualsevol altre lloc. Serà l’últim d’evacuar la planta (professor/a escombra), informarà el coordinador de prevenció i tot seguit, buscarà el seu grup per fer el recompte final.

26 ON ENS CONCENTRAREM?

27 COM FAREM EL RECOMPTE? CONTROL DE L’EVACUACIÓ DE GRUPS D’ALUMNES
Grup: ______ Matèria/Crèdit: _____________ ESO BATXILLERAT CICLES FORMATIUS Nombre d’alumnat del grup: ______________ Nombre d’alumnat evacuat: ______________ Nombre d’alumnat que falta: ______________ Relació d’alumnes que falten: Ha vingut al centre Incidències NO 1 2 3 Observacions: Data __________________ Professor/a responsable del grup: ______________________________________ Lliureu aquest full al responsable de realitzar el recompte de l’alumnat evacuat del centre

28 QUAN ES FARÀ EL SIMULACRE?
La quinzena de /17. Per aquest motiu, cal que: Porteu sempre el full de recompte d’alumnat. Observeu a l’aula que esteu el recorregut de sortida i si sou responsable de planta.

29 GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ


Descargar ppt "PLA D’EVACUACIÓ Curs 2016/17 Generalitat de Catalunya"

Presentaciones similares


Anuncios Google