Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Restaurant dinou vint-i-dos
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 16 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida laieta
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) NOVETAT!!! Les llenties del dia 6 i el dia 28 i el s macarrons del dia 20 són 100% ecòlogics. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals s/gluten amb salsa pesto* Remenat d’ou i pernil* amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat* de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa* marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus (brou i fideus sense gluten) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Bacallà al forn amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes (brou i pasta sense gluten) Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons s/gluten a la bolonyesa i formatge ratllat* Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa* i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou i pasta sense gluten) Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs (brou sense gluten) Vedella estofada* amb bolets (Coca d’aniversaris s/gluten) Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. SENSE GLUTEN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto (s/formatge) Remenat d’ou i pernil* amb enciam Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Bunyols de bacallà* amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures s/lactis (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet s/formatge ratllat Varetes de lluç* amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris s/lactosa) SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto (s/formatge) Remenat d’ou i pernil* amb enciam Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures s/lactis (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives* Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes* Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet s/formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives* Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris s/lactis) S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de carn s/peix Gall dindi a la planxa amb amanida Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Ous durs amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de formatge amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives* Dia 21 Mongetes blanques estofades Gall dindi a la planxa amb enciam i olives verdes* Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de pernill** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb verdures Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de carn s/marisc Caçó al forn amb amanida Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives* Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes* Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de pernill** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç* amb enciam i olives* Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb verdures Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa fines herbes (s/fruits secs) Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat* de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes s/picada Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat* de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures s/picada Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons a la bolonyesa* i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades s/picada Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa* i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives Dia 28 Llenties casolanes amb verduretes s/picada Dia 29 Patates estofades* amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada* amb bolets (Coca aniversaris s/fruits secs) SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i salsa de tomàquet amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta s/porc Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes (brou s/carn de porc) Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de verdures gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa s/ carn de porc i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou s/carn de porc) Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç amb enciam i olives Dia 28 Remenat d’ou i xampinyons amb enciam Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs (brou s/carn de porc) Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i salsa de tomàquet amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Lluc a la planxa amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de peix s/carn Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Ous durs amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa vegetal amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Peix al forn amb amanida Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa vegetal amb estrelletes Peix a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de verdures gratinats Dia 20 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat (s/carn) Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Remenat d’ou amb bolets Dia 23 Sopa vegetal amb pasta de lletres Peix amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç amb enciam i olives Dia 28 Remenat d’ou i xampinyons amb enciam Dia 29 Amanida variada Patates estofades amb sèpia Dia 30 Sopa vegetal amb arròs Peix a la planxa amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals s/ou amb salsa pesto* Lluc a la planxa amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i pasta s/ou Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Peix blanc amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb pasta s/ou Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons s/ou a la bolonyesa i formatge ratllat* Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa* i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta s/ou Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 28 Pollastre a la planxa amb enciam Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris sense ou) SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil* amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn* gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa* i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil* amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Crema de verdures Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta s/pèsols Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa (brou s/llegum) minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) s/llegum Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Verdura bullida amb patata Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au (brou s/llegum) amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn* gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa* i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au (brou s/llegum) amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au (brou s/llegum) amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto (s/formatge) Remenat d’ou i salsa de tomàquet amb enciam Iogurt desnatat Dia 3 Mongeta tendra amb patata Vedella a la planxa amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de verdures Caçó al forn amb amanida Dia 8 Sopa (brou desgreixat) minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Llom a la planxa amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Bacallà al forn amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au (brou desgreixat) amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb enciam s/xips Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella s/salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au (brou desgreixat) amb pasta de lletres Pollastre s/pell amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet s/formatge ratllat Lluç amb enciam i olives Dia 28 Remenat d’ou i xampinyons s/pernil amb enciam Dia 29 Patates estofades amb verdures Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au (brou desgreixat) amb arròs Vedella al forn amb bolets BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional