Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
Restaurant dinou vint-i-dos
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Restaurant dinou vint-i-dos
Restaurant dinou vint-i-dos
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc* amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics s/gluten a la crema i formatge ratllat* Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats* amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja* Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat* Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques estofades* amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus (brou i pasta s/gluten) Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips* i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) (brou i pasta s/gluten) Cuixetes de pollastre rostides* amb pinyons, panses i prunes Torró (s/gluten) Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) (brou s/gluten) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes* SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc* amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics amb verduretes s/làctics i s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor amb patata s/formatge ratllat Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) (s/làctics) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró (s/lactosa) Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc* amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics amb verduretes s/làctics i s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats* amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives* i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor amb patata s/formatge ratllat Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades* amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes* Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives* Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) (s/làctics) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró (s/làctics ni proteïna de llet) Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Gall dindi a la planxa amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives* i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes* Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda* Dia 15 Patates guisades amb verdures (s/peix) Truita a la francesa amb enciam, blat de moro i olives* Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Llom a la planxa amb tomàquet amanit Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Croquetes de carn** amb enciam i barreja de pipes SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap* saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives* i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes* Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb verdures (s/marisc) Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives* Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà* amb enciam i barreja de pipes SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema s/picada i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana s/picada Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades s/picada amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades* amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) s/picada Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert s/picada Dia 20 Sopa de nadal* (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb xampinyons (s/fruits secs) Postres s/fruits secs Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) s/picada Bunyols de bacallà** amb enciam i cogombre amanit (s/pipes) SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes d’au amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat (s/carn de porc) Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus (brou s/carn de porc) Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i barreja de pipes SENSE PORC

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Peix a la planxa amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat (s/carn) Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de peix amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Rotlle de primavera amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou vegetal i fideus Ous durs amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal amb brou vegetal i galets (s/carn) Ous durs amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i barreja de pipes SENSE CARN

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons s/ou a la crema i formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat* Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Lluç a la planxa amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus pasta s/ou Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Llom a la planxa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) pasta s/ou Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró sense ou Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà** s/ou amb enciam i barreja de pipes SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives i blat de moro (s/soja) Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró* de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà** amb enciam i barreja de pipes SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Verdura amb patates s/llegum Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema * i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Crema de verdures Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives i blat de moro Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Pasta amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus brou s/llegum Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia s/pèsols ni llegum Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Verdura amb patata Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) s/llegum Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) brou s/llegum Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró* de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural s/pèsols) brou s/llegum Bunyols de bacallà** amb enciam i barreja de pipes SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Llom a la planxa amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics amb verduretes s/làctics i s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor amb patata s/formatge ratllat Vedella a la planxa amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt desnatat Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus brou desgreixat Contracuixa de pollastre s/pell rostida al forn amb patates al caliu i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb verdures (s/marisc) Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) s/làctics Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) brou desgreixat Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de fruits secs Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes BAIX EN COLESTEROL