Albert Castellet - Beti Faura - Joan Rovira 1a edició del SOPAR DE LA TORRADA 26 de maig de 2007 Concursants: Jordi Ballester - Gemma Roca - Eli Genís – Xavi Gonzalez - Cristina Marín Albert Castellet - Beti Faura - Joan Rovira Col·laboració Bernat Ferrús
La preparació de les torrades
Gemma Roca Torrada de: Base de tomàquet, mozzarella, anxoves i orenga.
Xavi Gonzalez Torrada de: Espinacs amb crema, bacon amb panses fregides i formatge rallat gratinat.
Cristina Marín Torrada de: Formatge manxego, olivada negra i olives.
Eli Genís Torrada de: Base de pasta advocat amb tomàquet i salmó.
Joan Rovira Torrada de: Base d’advocat, virutes de parma, enciam i ous de guatlla.
Beti Faura Torrada de: Base de làmines de advocat i tomàquet, orenga, pebre i brie fos pel damunt.
Jordi Ballester Torrada de: Base de patates al forn amb bacon fregit, olives i formatge rallat i gratinat.
Albert Castellet Torrada de: Base de sobrassada i formatge de cabra gratinat.
El sopar
Les torrades guanyadores Podi fallit 1er Jordi Ballester 2on Eli Genís Últim Cristina Marín Podi final 1er Eli Genís 2on Beti Faura Últim Cristina Marín