GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
Restaurant dinou vint-i-dos
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 16 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida laieta
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto Estofat de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada Dia 17 Patates guisades amb sèpia Hamburguesa de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa i bolets Dia 25 Sopa juliana Gall d’indi estofat amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons gratinats

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Lluç a la planxa amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes* d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals s/gluten al pesto* Estofat* de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis s/gluten a la italiana amb formatge ratllat* Filet de lluç a la planxa amb albergínia a la planxa Dia 17 Patates guisades* amb sèpia Hamburguesa* de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades* Dia 22 Macarrons s/gluten a la bolonyesa amb formatge ratllat* Peix blanc a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa* i bolets Dia 25 Sopa juliana* Gall d’indi estofat* amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella* Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat* de patata Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Carn magra a la planxa amb xips SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes* d’au al forn amb enciam i brots de soja Dia 11 Sopa d’au amb verduretes Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals amb oli i herbes (sense formatge) Estofat de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana (sense formatge) Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada s/llet Dia 17 Patates guisades amb sèpia Hamburguesa* de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) (s/lactis) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa (sense formatge) Peix blanc a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa* i bolets Dia 25 Sopa juliana Gall d’indi estofat amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro (s/lactis) Carn magra a la planxa amb xips SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes* d’au al forn amb enciam i brots de soja Dia 11 Sopa* d’au amb verduretes Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals amb oli i herbes (sense formatge) Estofat de vedella* amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana (sense formatge) Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada** s/llet Dia 17 Patates guisades amb sèpia Hamburguesa* de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) (s/lactis) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa (sense formatge) Peix blanc a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa* i bolets Dia 25 Sopa* juliana Gall d’indi estofat* amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella* Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat *de patata Filet de lluç amb enciam i olives* variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro (s/lactis) Carn magra a la planxa amb xips S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto Estofat de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Gall dindi a la planxa amb albergínia arrebossada Dia 17 Patates guisades amb verdures Hamburguesa de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa i bolets Dia 25 Sopa juliana Gall d’indi estofat amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella de verdures (s/peix) Pollastre al forn amb enciam Dia 29 Estofat de patata* Filet de lluç amb enciam i olives variades sense farcir Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons de carn gratinats SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto Estofat de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada Dia 17 Patates guisades amb verdures (s/sèpia) Hamburguesa de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa i bolets Dia 25 Sopa juliana Gall d’indi estofat amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella de verdures (s/marisc) Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata* Filet de lluç amb enciam i olives* variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons de carn gratinats SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (sense picada)* Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes* Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals amb oli i herbes (sense fruits secs) Estofat de vedella amb verduretes (sense picada)* Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (sense picada)* Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada*/** Dia 17 Patates guisades amb sèpia (sense picada)* Hamburguesa de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides* amb enciam (s/pipes) Dia 22 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Bunyols*/** de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes (sense picada)* Truita de pernil amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa* i bolets (sense picada) Dia 25 Sopa juliana* Gall d’indi estofat* amb verduretes i daus de patata (sense picada) Dia 26 Paella* Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata (sense picada)* Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes (sense picada)* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons* gratinats SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au (s/carn de porc) amb verduretes Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto Estofat de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada Dia 17 Patates guisades amb sèpia Hamburguesa de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Truita a la francesa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa (carn de vedella) amb formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn de vedella al forn amb salsa i bolets Dia 25 Sopa juliana Gall d’indi estofat amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella (s/carn de porc) Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata (s/carn de porc) Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons d’espinacs gratinats SENSE PORC

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Peix al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa amb verduretes (brou vegetal) Ous al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto Peix a la planxa amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada Dia 17 Patates guisades amb sèpia Truita a la francesa amb enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Peix al forn amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat (s/carn) Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Ous durs amb salsa i bolets Dia 25 Sopa juliana (brou vegetal) Peix al forn amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella de verdures (s/carn) Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata (s/carn) Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons d’espinacs gratinats SENSE CARN

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç** s/ou amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Pit de gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes* d’au al forn amb enciam i brots de soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes (pasta i brou s/ou) Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals s/ou al pesto* Estofat de vedella* amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes* Peix blanc a la planxa amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis s/ou a la italiana amb formatge ratllat* Filet de lluç a la planxa amb albergínia a la planxa Dia 17 Patates guisades amb sèpia Hamburguesa* de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols)* Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons s/ou a la bolonyesa* amb formatge ratllat* Bunyols de bacallà** s/ou amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes* Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa* i bolets Dia 25 Sopa juliana (pasta i brou s/ou) Gall d’indi estofat* amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella* Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata* Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Gall dindi a la planxa enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Carn magra a la planxa amb xips SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç** amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes* d’au al forn amb enciam (s/brots de soja) Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes* Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto* Estofat de vedella amb verduretes Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada** Dia 17 Patates guisades amb sèpia Hamburguesa* de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes Truita de pernil* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Rostit de carn al forn amb salsa i bolets Dia 25 Sopa juliana* Gall d’indi estofat amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella* Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons* gratinats SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Varetes de lluç** amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Patates amb verdures (s/llegums) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Salsitxes* d’au al forn amb enciam (s/brots de soja) Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 11 Sopa d’au amb verduretes* Pollastre al forn amb enciam i xips Dia 12 Espirals al pesto* Estofat de vedella amb verduretes (s/pèsols ni faves) Dia 15 Verdura bullida amb patata Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana amb formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia arrebossada** Dia 17 Patates guisades amb sèpia* (s/pèsols ni faves) Hamburguesa* de pollastre amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa* amb verduretes (s/pèsols ni llegums) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 23 Truita de pernil* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta i pastanaga)* (s/pèsols ni faves) Rostit de carn al forn amb salsa* i bolets Dia 25 Sopa juliana* Gall d’indi estofat amb verduretes* i daus de patata Dia 26 Paella* Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata* Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro Canelons* gratinats SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 8 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Lluç a la planxa amb enciam i blat de moro Préssec en almívar Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 10 Mongeta tendra amb patata Gall dindi al forn amb enciam i brots de soja Iogurt desnatat Dia 11 Sopa d’au amb verduretes (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam s/xips Dia 12 Espirals amb oli i herbes (sense formatge) Vedella al forn amb verduretes (s/salsa) Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita de carbassó amb enciam i daus de tomàquet Dia 16 Espaguetis a la italiana s/formatge ratllat Filet de lluç a la planxa amb albergínia a la planxa Dia 17 Patates guisades amb verdures (s/marisc) Gall dindi amb ceba confitada i enciam Dia 18 Arròs a la milanesa (ceba, pebrot, pastanaga i pèsols) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 19 Crema de verdures (ceba, porro, carbassó i patata) (s/lactis) Cuixetes de pollastre rostides s/pell amb enciam i pipes variades Dia 22 Macarrons amb salsa de tomàquet (s/formatge ratllat) Peix blanc a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 23 Mongetes blanques amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Minestra de verdures amb patata (mongeta, pèsols i pastanaga) Carn al forn amb bolets (s/salsa) Dia 25 Sopa juliana (brou desgreixat) Gall d’indi al forn amb verduretes i daus de patata Dia 26 Paella de verdures Palometa al forn amb all i julivert i enciam Dia 29 Estofat de patata amb verdures Filet de lluç amb enciam i olives variades Dia 30 Cigrons cuits amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 31 Crema de carbassó amb patata i porro (s/lactis) Carn magra a la planxa amb enciam BAIX EN COLESTEROL