La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Grup de treball SupTIC 16 d’Octubre de 2006.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Grup de treball SupTIC 16 d’Octubre de 2006."— Transcripción de la presentación:

1 Grup de treball SupTIC 16 d’Octubre de 2006

2 Cap a Un nou model de formació.
Curs actual Cursos anteriors Gestionats des dels diferents plans de zona. Proposta comuna de part de les sessions. Es vol promoure la presentació d'experiències. Fomentar el debat. El contingut només on-line. Projecte al llarg de les sessions. Els porten pioritàriament els formadors en estreta col·laboració amb el SE de la zona. Gestionats des de serveis centrals. Sessions tancades, preestablertes i deslligades entre si. Poc espai d'intercanvi. Revista a cada sessió. Mica en mica s'hi van afegint propostes curriculars, explicades per tercers i llunyanes. Es fan els primers intents de relacionar continguts del SATI i del SAIP. Els porta en exclusiva el formador.

3 Comissió SupTIC. Composició: Coordinador territorial Àrea TIC.
Cap de secció de formació permanent i recursos pedagògics. 1 representant de cada CRP. Funcions: Marcar la línia de treball dels seminaris. El·laborar la proposta de les sessions. Dinamitzar l’ús de les TIC a l’aula.

4 Distribució de temps. Grup SupTIC.
Informacions Diverses. Grup SupTIC. Informacions aportades pels coordinadors de centre. Pagines de suport de l'Àrea TIC. Currículum. Les TIC i el centre. Recollida d'informació Presentació d'experiències. Detecció de necessitats de la Zona. Projecte. Ús de les TIC en les sortides escolars.

5 Calendari. 5 sessions 4 de zona 1 general. Intercanvi d’experiències
Dates:

6 Pàgina de suport. suporTIC. Recursos pel treball de TIC i MAV a l’aula.> Espai de suport per als seminaris d’informàtica. Espai de suport per als seminaris d’audiovisuals. Informació d'experiències relacionades amb TIC-MAV portades a terme en centres. Propostes de treball que poden ser aplicades directament Informacions relacionades amb l’ús del programari i maquinari. Enllaços a pàgines Web que poden ser d’interès.

7 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT.
S'està distribuint 1 còpia als centres de primària i 2 als de secundària i CRPs. Es pot copiar i, si voleu, el podeu descarregar de la pàgina Web de Linkat. Tots els formadors de l'àrea tic reben el programa i realitzen un curs introductori que es pot seguir amb un live CD (o DVD).

8 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts.
Catalogador de materials de la XTEC. De caire curricular. Servirà per facilitar la tasca dels mestres a l'hora de trobar recursos de la XTEC classificats per en funció de nivell i àrea.

9 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV.
Plataforma semblant a la videoteca digital. Hi haurà recursos complementaris on-line (guies, propostes didàctiques...). Continguts catalogats amb MERLI. Continguts de valor pedagògic facilitats per TV3.

10 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV.
Formació TIC. Priorització dels continguts curriculars davant dels tècnics. La formació tècnica en el marc de les jornades

11 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV.
Base de dades per a nens accessible via Web. En fase de proves, accessible als mestres per veure’n el funcionament LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV. Formació TIC. Base de dades col.lex.

12 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV.
Formació TIC. Base de dades col.lex. SAGA. Kits INTERNET a l'Aula. SAGA: Només els centres nous i els centres pilot del curs anterior. KITS INTERNET: En procés d’instal·lació. Problemes en les fonts d’alimentació dels ordinadors dotats fins el moment.

13 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV.
Formació TIC. Base de dades col.lex. SAGA. Kits INTERNET a l'Aula. Projecte Heura. Cablat dels centres. Un total de 2000 centres fins al curs Objectiu cablar tots els espais docents del centre. 3 punts RJ45 i 6 punts elèctrics per aula. Cobertura WiFi complerta.

14 Notícies 1. Àrea TIC. LINKAT. Merlí. Indexador de continguts. Edu3TV.
Formació TIC. Base de dades col.lex. SAGA. Kits INTERNET a l'Aula. Projecte Heura. DeepFreeze. Servidors de centre amb WinXP.

15 Notícies 2. Grup SupTIC. Enquesta sobre el suport i manteniment. (PUC)
Presentacions Recursos TIC i Àrees.> Anglès: dins les jornades de llengües estrangeres (23,24 i 25 de Novembre). Tecnologia: ESO 22 de Novembre. Ciències: 8 de Novembre GIR i PE 8 de Novembre CER 17 de Gener BE 22 de Novembre RI i GA 29 de Novembre SE 29 de Novembre AE. e-pèrgam pels centres que participin en activitats de formació específics. Càmeres fotogràfiques digitals en préstec a alguns CRPs.

16 Pàgina de suport SEMTIC.
Donar servei al professorat que vol usar les TIC amb l’alumnat. Web col·laborativa, on tots hi podem aportar experiències. Substitueix les pàgines dels seminaris SATI, SAIP i SPS

17 Pàgina de suport SEMTIC.
Propostes de treball: Google Earth > Vol panoràmic a la recerca dels volcans d'Olot. Preparar una ruta urbana (Salt – Girona) Resseguir el curs d’un riu (Ebre). Impressió d’una vista aèria. Calcular una distància (recta). Captura d’imatges de ciutats Tuxpaint > Buscar segells que comencin per... Completar sèries dibuixant formes geomètriques. Classificar segells segons categories. Treballar el valor de les monedes.

18 Les TIC i el centre. Enquesta. *.doc *.odt
Imatge acurada de l’estat de les TIC al centre. Publicació de dades. Per correu electrònic al CRP fins el 12 de Novembre. Parlem-ne! Com organitzeu les TIC al vostre centre. Com heu distribuït els ordinadors? Qui acompanya als nens a l’aula? Quin tipus d’agrupament feu? Comissió d’informàtica. ...

19 Treball curricular Material de suport als assessoraments. >
Cerca per: Sessió 1: Matemàtiques - Navegar per l’espai usant diferents filtres. - Triar dues o tres propostes. · Calculadora Wiris a primària. > · Mesura d’angles a cop d’ull. > · Llibre màgic de càlcul mental.>

20 Projecte de treball del SATI
Les sortides escolars a l’entorn. Proposta de treball ja realitzada: “Els nostres indrets”> En les següents sessions: S2: Treball previ a la sortida. S3: Treball posterior. S4: Elaborar la proposta de treball.

21 Experiències Diferents tipologies d’experiències. Text i imatge >
Text, imatge, imatge “seqüenciada” > Text, imatge, so. > Text, imatge, vídeo. > Les experiències de cada SAITI/SAIP es publiquen amb el suport del CRP corresponent a la pàgina SuporTIC. A la propera sessió ja disposarem d’exemples.

22 Grup de treball SupTIC 16 d’Octubre de 2006


Descargar ppt "Grup de treball SupTIC 16 d’Octubre de 2006."

Presentaciones similares


Anuncios Google