La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Grup de treball SupTIC 23 d’Octubre de 2006.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Grup de treball SupTIC 23 d’Octubre de 2006."— Transcripción de la presentación:

1 Grup de treball SupTIC 23 d’Octubre de 2006

2 Cap a Un nou model de formació
Curs actual Cursos anteriors Gestionats des de serveis centrals. (excepte sessió 5 05/06). Sessions tancades, preestablertes. Poc espai d'intercanvi. Revista a cada sessió. Força propostes curriculars i experiències del territori. Es fan els primers intents de relacionar continguts del SATI i del SAIP. Els porta en exclusiva el formador. Gestionats des dels diferents plans de zona. Proposta comuna de part de les sessions. Es vol promoure la presentació d'experiències. Fomentar el debat. El contingut només on-line. Projecte al llarg de les sessions. Els porten prioritàriament els/les formadors/es en estreta col·laboració amb el SE de la zona.

3 Comissió SupTIC Composició: Coordinador territorial Àrea TIC.
Cap de secció de formació permanent i recursos pedagògics. 1 representant de cada CRP. Funcions: Marcar la línia de treball dels seminaris. Elaborar la proposta de les sessions. Dinamitzar l’ús dels MAV a l’aula.

4 Distribució de temps Grup SupTIC.
Informacions Diverses Grup SupTIC. Informacions aportades pels coordinadors de centre. Pagines de suport d’audiovisuals. Currículum (Pàgina de propostes a l’aula). Els MAV i el centre Recollida d'informació Presentació d'experiències. Detecció de necessitats de la Zona. Projecte Ús dels MAV en les sortides escolars.

5 Calendari 5 sessions 4 de zona 1 general. Intercanvi d’experiències
Dates:

6 Pàgina de suport suporTIC. Recursos pel treball de TIC i MAV a l’aula> Espai de suport per als seminaris d’informàtica. Espai de suport per als seminaris d’audiovisuals. Informació d'experiències relacionades amb TIC-MAV portades a terme en centres. Propostes de treball que poden ser aplicades directament Informacions relacionades amb l’ús del programari i maquinari. Enllaços a pàgines Web que poden ser d’interès.

7 Notícies 1. Àrea TIC LINKAT
S'està distribuint 1 còpia als centres de primària i 2 als de secundària i CRPs. Es pot copiar i, si voleu, el podeu descarregar de la pàgina Web de Linkat. Tots els formadors de l'àrea tic reben el programa i realitzen un curs introductori que es pot seguir amb un live CD (o DVD).

8 Notícies 1. Àrea TIC FORMACIÓ MAV Cursos nous: DV33, DV34, DV35
Priorització dels continguts curriculars davant dels tècnics. La formació tècnica en el marc de les jornades FORMACIÓ MAV Cursos nous: DV33, DV34, DV35

9 Notícies 2. Grup SupTIC Presentacions Recursos TIC i Àrees.>
Anglès: dins les jornades de llengües estrangeres (23,24 i 25 de Novembre). Tecnologia: ESO 22 de Novembre. Ciències: 8 de Novembre GIR i PE 8 de Novembre CER 17 de Gener BE 22 de Novembre RI i GA 29 de Novembre SE 29 de Novembre AE. Càmeres fotogràfiques digitals en préstec a alguns CRPs.

10 Pàgina de suport SEMTIC
Donar servei al professorat que vol usar els MAV amb l’alumnat. Web col·laborativa, on tots hi podem aportar experiències. Substitueix les pàgines dels seminaris SATI, SAIP i SPS

11 Pàgina de suport SEMTIC Repositori materials

12 Pàgina de suport SEMTIC Repositori jornades

13 Pàgina de suport SEMTIC Repositori sessions

14 Pàgina de suport SEMTIC Materials de suport SEMTIC (en el cas de Girona, són materials referencials i autoformatius per persones interessades en vídeo i cinema) Els SAIP de Girona tenen una proposta de continguts lligada als SATI que s’especificarà sessió a sessió. SAIP Sessió 1 SAIP Sessió 2 SAIP Sessió 3 SAIP Sessió 4 SAIP Sessió 5

15 Les TIC/Els MAV i el centre
Enquesta. *.doc *.odt Imatge acurada de la situació al centre. Publicació de dades. Per correu electrònic al CRP fins el 12 de Novembre. Parlem-ne! Com organitzeu els MAV al vostre centre. Com gestioneu la/les càmeres de vídeo/foto? Quin acompanyament feu als nens en la utilització de càmeres, escàners...? Quin tipus d’agrupament feu amb els alumnes? Hi ha comissió d’audiovisuals? Quines funcions fa? ...

16 Treball curricular Material de suport als assessoraments.
Cerca per: nivell, competència bàsica, àrea. Utilització del cercador.

17 Projecte de treball del SAIP
Les sortides escolars a l’entorn Proposta de treball ja realitzada: “Els nostres indrets”. Altres exemples: Un supermercat a la vora del riu En les següents sessions: S2: Treball previ a la sortida. S3: Treball posterior. S4: Elaborar la proposta de treball.

18 Experiències Diferents tipologies d’experiències Text i imatge >
Text, imatge, imatge “seqüenciada” > Text, imatge, so. > Text, imatge, vídeo. > Les experiències de cada SAITI/SAIP es publiquen amb el suport del CRP corresponent a la pàgina SuporTIC. A la propera sessió ja disposarem d’exemples.

19 Grup de treball SupTIC 23 d’Octubre de 2006


Descargar ppt "Grup de treball SupTIC 23 d’Octubre de 2006."

Presentaciones similares


Anuncios Google