La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

NATECOR sa domotical solutions for everyone. L‘empresa Natecor pretén ser una empresa especialitzada en les instal·lacions domòtiques. Amb l’objectiu.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "NATECOR sa domotical solutions for everyone. L‘empresa Natecor pretén ser una empresa especialitzada en les instal·lacions domòtiques. Amb l’objectiu."— Transcripción de la presentación:

1 NATECOR sa domotical solutions for everyone

2 L‘empresa Natecor pretén ser una empresa especialitzada en les instal·lacions domòtiques. Amb l’objectiu de donar solucions de confort i seguretat per a la llar. Disposarem de diferents sistemes domòtics amb l’objectiu d’adaptar-nos a totes les exigències de l’usuari que és, en definitiva, el qui finalment gaudirà de tots els avantatges que proporciona. A més disposem d’un gran ventall de possibilitats d’automatització, assequibles a tots els nivells econòmics.

3 Què és la domòtica? La domòtica introdueix la tecnologia a l’habitatge per controlar-lo i gestionar-lo, a fi de garantir la major seguretat dels seus habitants, d’augmentar-ne el seu benestar, confort i racionalitzar el consum energètic.

4 Avantatges i funcions Control i gestió de l’energia Seguretat Automatització i confort EntretenimentComunicacions Aire acondicionat Calefacció Càrregues elèctriques… Sistemes antirobatori Control d’accessos Simulació de presència Encès i apagat de l’il·lumninació Control i gestió dels recs, tendals, persianes… Distribució i control dels senyals de vídeo i àudio Gestió de l’enregistrament de vídeo i àudio Sistemes de telefonia Telegestió o control exterior del sistema

5 Pilars de l’empresa Confort Supervisió Gestió

6 Objectius Innovar en el món de la domòtica per donar solucions a diversos sectors. Donar solucions de confort i seguretat per a la llar. Donar el millor servei al nostre client, per tal de poder gaudir del màxim confort a la llar. Adaptar-nos a totes les exigències de l’usuari.

7 Ubicació Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), al carrer Güell, núm. 58, de Girona.

8 Organització Comitè executiu Administració i Finances I + D Vendes i Màrqueting M. Navarro D. Corcuera B. Tenorio Presidenta Vicepresident Directora general

9 ACTIUPN I PASSIU ACTIU CORRENTPATRIMONI NET Disponible Caixa Banc c/c 500€ 6.500€ Aportacions capitalistes Capital social107.050€ Realitzable cert Banc c/e Material oficina 10.000€ 800€ Realitzable cond. Mercaderies Recanvis 1.500€ 750€ ACTIU NO CORRENT Immobilitzat mat. Mobiliari EPI Elements de transport Instal·lacions tècniques 3.200€ 3.000€ 20.000€ 600€ Immobilitzat intang. Aplicacions informàtiques Propietat industrial Investigació 4.200€ 35.000€ 6.000€ Immobilitzat financer Inv. fi. a ll/t en instr. del patrimoni Fiances pagades a ll/t 12.000€ 3.000€ TOTAL ACTIU107.050€TOTAL PN I PASSIU107.050€ Balanç de situació inicial David Corcuera35.500€ Meritxell Navarro37.000€ Brigit Tenorio34.550€ DC: 12.500€ MN: 10.000€ BT: 12.500€


Descargar ppt "NATECOR sa domotical solutions for everyone. L‘empresa Natecor pretén ser una empresa especialitzada en les instal·lacions domòtiques. Amb l’objectiu."

Presentaciones similares


Anuncios Google