La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Embalatges Embalajes Cargo Prat SAS és una empresa dedicada a la venda productes d’embalatge. Sempre al servei dels nostres clientes. Recomanant i facilitant.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Embalatges Embalajes Cargo Prat SAS és una empresa dedicada a la venda productes d’embalatge. Sempre al servei dels nostres clientes. Recomanant i facilitant."— Transcripción de la presentación:

1

2 Embalatges Embalajes Cargo Prat SAS és una empresa dedicada a la venda productes d’embalatge. Sempre al servei dels nostres clientes. Recomanant i facilitant l’embalatge més segur i fiable per a les vostres mercaderies. Cargo Prat SAS es una empresa dedicada a la venta de productos de embalaje. Siempre al servicio de nuestros clientes. Recomendando y facilitando el embalaje mas seguro y fiable para sus mercancías.

3 CONDICIONS DE VENDA CONDICIONES DE VENTA Condicions generals La comanda mínima serà de 100 euros Temps d’entrega Garantim l’entrega en 15 dies Transport internacional Si el client demana les mercaderies en un incoterm diferent de EXW la nostra empresa es fa càrrec de la gestió del transport. Condiciones generales El pedido mínimo será de 100 euros Tiempo de entrega Garantizamos la entrega en 15 días Transporte internacional Si el client solicita las mercancías en un incoterm diferente a EXW nuestra empresa se hace cargo de la gestión del transporte.

4 Y ACONTINUACIÓN NUESTROS PRODUCTOS

5 Ref.108 20€ Palet de fusta. Palé de madera Europalet 1,2x0,8 (m) Ref.109 35€ Palet de plàstic Palé de plástico Europalet 1,2x0,8 (m) Ref.110 40€ Gàbia de fusta Jaula de madera 1,2 x 0,8 x1,2

6 Caixa cartró simple, excelent per l’embalatge, transport i emmagazetmatge de gran varietat de productes Paquet de 25 unitats Caja cartón simple, excelente para el embalaje, transporte y almacenaje de gran variedad de productos. Paquete de 25 unidades

7 C/ De Les Moreres, 48 08820 El Prat de Llobregat BARCELONA – SPAIN  34 93 478 68 78  93 478 31 12  cargo.prat@sefed.es http://cargo.prat@sefed.es EMPRESA SIMULADA Esperem les seves comandes Esperamos sus pedidos


Descargar ppt "Embalatges Embalajes Cargo Prat SAS és una empresa dedicada a la venda productes d’embalatge. Sempre al servei dels nostres clientes. Recomanant i facilitant."

Presentaciones similares


Anuncios Google