La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Un treball de: Conxa Llinàs Carmona Anna Masó Monclús Mª. José Sánchez Quindós.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Un treball de: Conxa Llinàs Carmona Anna Masó Monclús Mª. José Sánchez Quindós."— Transcripción de la presentación:

1 Un treball de: Conxa Llinàs Carmona Anna Masó Monclús Mª. José Sánchez Quindós

2 Les dones i les filosofies recull una mostra d’algunes de les dones que al llarg de la història han fet aportacions en l’àmbit del pensament i de la reflexió filosòfica i científica, la qual cosa inclou disciplines com l’ètica, la sociologia, la política, la pedagogia o la psicologia. S’ha de dir, però, que algunes d’aquestes pensadores foren també dones d’acció que van voler canviar el món, van crear escoles, formaren part d’associacions i van participar en lluites revolucionàries.

3 Les dones i les filosofies respon a la voluntat de rescatar de l’oblit el que ha estat sistemàticament ignorat: el fet que la reflexió filosòfica ha estat practicada per ambdós sexes. Així, hem fet un esforç de memòria amb un triple objectiu: 1 - Fer justícia a les dones del passat 2 - Oferir models intel·lectuals a les dones del present 3 - Corregir la manca de rigor científic dels continguts pedagògics, els quals pateixen encara avui un biaix androcèntric

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21


Descargar ppt "Un treball de: Conxa Llinàs Carmona Anna Masó Monclús Mª. José Sánchez Quindós."

Presentaciones similares


Anuncios Google