La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

“L'ART ÉS UN REFLEX DEL SEU TEMPS”. ESQUEMA DE LA COMUNICACIÓ Artista Obra Espectador.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "“L'ART ÉS UN REFLEX DEL SEU TEMPS”. ESQUEMA DE LA COMUNICACIÓ Artista Obra Espectador."— Transcripción de la presentación:

1 “L'ART ÉS UN REFLEX DEL SEU TEMPS”

2

3 ESQUEMA DE LA COMUNICACIÓ Artista Obra Espectador

4

5 La definició d'art al llarg de la història. Hi han moltes visions per definir l'activitat artística al llarg de la història occidental, perquè si ens fixem en altres cultures i indrets la reflexió encara es complica més)‏ fa que la definició d'art depengui del context social, de la època, dels interessos econòmics, polítics, religiosos, etc. Així, segons la característica que es vulgui re- saltar, l'art: - Provoca bellesa (Plató, Alberti, etc.)‏ - Representa o reprodueix d'alguna manera la realitat (Sòcrates, da Vinci, etc.). - És la recerca i la creació de formes noves (Aristòtil, Bell, etc.). - Expressa els sentiments dels artistes (Kandinsky, etc.)‏ - Produeix una vivència estètica en els espectadors (Hegel, els romàntics, etc.). - Produeix una forta impressió sensible (Impressionistes, etc.). - Expressa emocions humanes (Cassirer)‏ - Cerca la perfecció (Diderot, etc.). - Expressa el món interior dels artistes - Expressa un pensament (Tàpies)‏ - És una eina per a la comunicació (Dubuffet)‏ - És contemplació (Rodin)‏

6 L'art no solament crea coses boniques, pot crear monstres per fer una crítica a aspectes concrets de la societat i els individus.

7 “L'ART ÉS UN REFLEX DEL SEU TEMPS” Què té de característic el nostre temps? El segle XXI? La comunicació, la indústria de l'entreteniment, noves tecnologíes: Internet, vídeo digital. Això es nota a l'art, molts artistes treballen amb aquests nous mitjans.

8

9

10 Picasso, Dalí, Gaudí, Van Gogh, Miró, (Diego) Leonardo Da Vinci, (Verónica) Velázquez, (Yoel) Santiago Rossinyol, (Paloma): Monet, Durero, (Camilo) Botero, (Alexandre) Oscar Niemeyer.

11 Pablo Picasso: “Les senyoretes d'Avignon”

12 Salvador Dalí: “La memòria del temps”

13 Vincent Van Gogh: “Els girasols”

14 Velázquez: “Les menines”

15 Claude Monet

16 Oscar Niemeyer

17 Eduardo Chillida

18 Durero

19 Leonardo da Vinci

20

21

22 Cinema: (Vera) Fernando Trueba, Steven Speelberg, “Lo que el viento se llevó”, Javer Bardem, “Los Amantes del Círculo Polar” (Esther), “Street Dance” (Mireya), “Soy leyenda” (Alicia), “Efecte mariposa”, Woody Allen, Robert de Niro. (Ricard) “Requiem for a dream”, Polanski, Amenábar, Tarantino. (Camilo) “El club dela lucha”, Francis Ford Coppola “La vida es Bella” de Roberto Benini, Almodóvar.

23

24

25

26 GROC MAGENTA CYAN VIOLETA VERD TARONJA PRIMARIS COMPLEMENTARIS

27

28

29 90 graus


Descargar ppt "“L'ART ÉS UN REFLEX DEL SEU TEMPS”. ESQUEMA DE LA COMUNICACIÓ Artista Obra Espectador."

Presentaciones similares


Anuncios Google