La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Oferiment per a l’Associació amics de l’UAB

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Oferiment per a l’Associació amics de l’UAB"— Transcripción de la presentación:

1

2 Oferiment per a l’Associació amics de l’UAB
Í n d e x Serveis Servei d’Urgències Domiciliàries Hospital de Barcelona / Hospitalització Import de la prima

3 Característiques dels nostres serveis
La pòlissa del Pla Col·lectiu es basa, entre d’altres, en: Lliure elecció de metge d’entre més de facultatius, Absència de llistes d’espera, Hospital de Barcelona en exclusivitat pels assegurats, Servei d’Urgències Domiciliàries (SUD) en exclusivitat, Atenció a tota Espanya i a la resta del món en cas d’urgència, Especialistes en salut amb més de 50 anys d’experiència.

4 Serveis Assistència Sanitària li garanteix, entre d’altres:
Visites al Consultori i a Domicili: Medicina general i Pediatria Especialitats: Totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques Tècniques Especials de Diagnòstic: ecografies, escàners, mamografies, ressonàncies magnètiques... Odontologia: Visites, cures, neteges de boca, extraccions, radiografies i ortopantomografies Podòleg: 6 sessions l’any Tractament d’hemodiàlisi per a casos aguts Planificació familiar: vasectomia i esterilització tubària Densitometria òssia

5 Servei Urgències Domiciliàries (SUD)
És un servei exclusiu per als nostres assegurats. Més de 140 metges són a la seva disposició per atendre’l les 24 hores els 365 dies de l’any. Ens posem en marxa amb més rapidesa que si vostè es desplacés a un centre sanitari. El metge li farà un reconeixement, i si cal hospitalització li facilitarà el trasllat. Els metges és desplaçaran a qualsevol punt de les comarques de Barcelona. SEGURETAT, COMODITAT I RAPIDESA NOMÉS TRUCANT AL TELÈFON D’URGÈNCIES

6 Hospital de Barcelona Gaudiran en exclusivitat del millor centre hospitalari privat: Disposarà d’un llit en el moment en què el necessiti. Totes les habitacions són individuals i totalment condicionades. Pensió completa per a l’acompanyant. Cada soci serà atès pel metge que lliurament hagi triat.

7 Hospitalització A continuació detallem els diferents motius pels quals vostè pot necessitar un ingrés als més de 50 centres concertats arreu la província de Barcelona: Hospitalització Quirúrgica i Mèdica: Sense limitació temporal (tampoc per a UCI o Unitats Coronàries), amb habitació individual i pensió completa per a l’acompanyant. Hospitalització Psiquiàtrica: Màxim de 60 dies per any natural. Hospitalització per parts: Estada en habitació individual, pensió completa per a l’acompanyant, servei d’atenció als nounats i assistència pediàtrica i servei d’incubadora. Nota: La hospitalització psiquiàtrica no cobreix l’acompanyant en clínica.

8 Assistència en desplaçaments
A Espanya: Amb més de 650 centres concertats i 120 oficines a tot Espanya, li garantim l’assistència en tota classe de malalties o lesions cobertes per l’assegurança a través de la xarxa nacional de l’entitat ASISA. A l’estranger: La garantia d'assistència en viatge inclou, en cas d’urgència i fins a €, la tramesa de medicaments, les despeses d’hospitalització o la repatriació de ferits i malalts.

9 Prima per a associació amics d’UAB
La prima per al 2012 és de: Entre 0 i 49 anys: 50€ Entre 50 i 59 anys: 60€ Entre 60 i 64 anys: 84,25€ A aquest import, s’han d’afegir les condicions econòmiques corresponents a l’alta d’SCIAS-Hospital de Barcelona : Única quota d'entrada a fons perdut de 12,02 €. Única aportació al Capital Social de 30,05 €. Quota trimestral de 9,02 €. Amb la targeta d’assegurat podrà visitar qualsevol dels nostres facultatius sense autorització prèvia, tret dels casos en què l’especialitat exigeixi la petició d’un metge o el servei necessiti autorització expressa.

10 Aquestes són algunes de les empreses que ja han confiat la salut del seu personal a Assistència Sanitària:

11 Gràcies per la seva atenció.
La Sra. Tona de Manuel resta a la seva disposició per aclarir qualsevol dubte a: : :


Descargar ppt "Oferiment per a l’Associació amics de l’UAB"

Presentaciones similares


Anuncios Google