Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
La descoberta dels aliments
ELS EMBOTITS
2
Tipus d’embotits Embotits curats: deixen assecar, penjats de canyes i es mengen crus. Ex: el fuet,la llonganissa, el xoriço, llom embotit, xistorra,.. Embotits cuits: es couen prèviament. Ex:, el botifarró negre, el frankfurt,.. Embotits crus o frescs:es venen crus i que s'han de cuinar abans de menjar-los. Ex: a botifarra, la salsitxa, ...
3
Embotits curats:
4
Embotits curats Fuet
5
Embotits curats Llonganissa
6
Embotits curats Xoriço
7
Embotits curats Llom embotit
8
Embotits curats Xistorra
9
Embotits cuits:
10
Embotits cuits Botifarró negre
11
Embotits cuits Frankfurt
12
Embotits crus o frescs :
13
Embotits crus o frescs Botifarres
14
Embotits crus o frescs Salsitxa
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.