La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La Biblioteca de Ciències Socials presenta:

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La Biblioteca de Ciències Socials presenta:"— Transcripción de la presentación:

1 La Biblioteca de Ciències Socials presenta:
“20 anys de Relacions Laborals” ( / )

2

3 La Diplomatura de Relacions Laborals.
El curs va començar una nova titulació de cicle mitjà a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona: La Diplomatura de Relacions Laborals. El seu precedent històric més immediat eren els estudis de Graduat Social als quals substituïa.

4

5 La titulació de Relacions Laborals ha estat un projecte interdisciplinari que es va iniciar tímidament i que s’ha anat consolidant al llarg d’aquests vint anys. Professors d’àrees del dret juntament amb docents de formacions acadèmiques complementàries com economia aplicada, empresa, psicologia i sociologia han impartit amb èxit la docència en aquesta titulació.

6

7 L’antiga Diplomatura va tenir continuïtat durant uns anys amb la Llicenciatura de segon cicle de Ciències del Treball. Avui mirem amb satisfacció el recorregut, el curs passat va sortir la primera promoció de Graduats en Relacions Laborals. De renom

8 Exemple en són les 10 Jornades interdisciplinàries d’estudi següents:
La titulació ha tingut l’encert, com a mostra de la seva interdisciplinarietat, de dinamitzar les seves activitats docents amb la realització de seminaris, jornades, i altres activitats on han estat convidats experts d’altres institucions. Exemple en són les 10 Jornades interdisciplinàries d’estudi següents:

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Hem intentat formar a persones per saber tractar a les persones.
“En aquests XX anys hem ensenyat teoria i pràctica, hem intentat formar promocions en aquesta interdisciplinaritat que caracteritza la titulació, però sobretot hem intentat formar a persones per saber tractar a les persones. Transmetre això és per a nosaltres el millor llegat d’aquest vint anys.” (Esther Zapater Duque, Degana de la Facultat de Dret UAB ) Hem intentat formar a persones per saber tractar a les persones.

21 Trobareu tota la informació a l’exposició virtual:

22 FI Biblioteca de Ciències Socials Servei de Biblioteques UAB .-.-.
Música : Sant Martí del Canigó de Pau Casals (Transcrita i interpretada per l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra) Textos: Dra. Esther Zapater Duque (Degana de la Facultat de Dret – UAB) i Dra. Maria Jesús Espuny Tomás (Vicedegana de Pràctiques Externes de Relacions Laborals i coordinadora d’Estudis de Relacions Laborals i Ciències del Treball. Facultat de Dret - UAB) Presentació PowerPoint de Josep Vicens-i-Planagumà Biblioteca de Ciències Socials Servei de Biblioteques UAB


Descargar ppt "La Biblioteca de Ciències Socials presenta:"

Presentaciones similares


Anuncios Google