La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Com a element simbòlic comptarem amb la figura de "l‘ atrapa-somnis":

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Com a element simbòlic comptarem amb la figura de "l‘ atrapa-somnis":"— Transcripción de la presentación:

1 Com a element simbòlic comptarem amb la figura de "l‘ atrapa-somnis":
Pla de Sensibilització i Educació en Valors 2016 reCONEIXer observar-explorar-admetre-identificar-assumir-fer-se conscient-incorporar-valorar-apreciar-agrair-legitimitzar MISSIÓ “Rascar" en les causes de la crisi de refugiats actual - i relacionar-la amb crisis passades i les cronificades- Obrir-nos a manifestar les pors o desconfiances que ens genera i poder valorar la seva consistència. Renovar la mirada davant d'algunes situacions per transformar la posició de societat d‘ acollida com a "salvadora" i evolucionar cap a una postura de treballar conjuntament per unes relacions internacionals més justes. Com a element simbòlic comptarem amb la figura de "l‘ atrapa-somnis": què deixo passar com a positiu i què he d'atrapar i transformar en la visió de les relacions internacionals.

2 Objectius i Accions RESISTÈNCIES&RESILIÈNCIES
CICLE REFUGIATS. Exposició "SÍRIA, LA PARAULA DE L'EXILI" Programació mensual Flors Sirera Manresa Solidària: Atrapa-Somnis! Fira ONGD (8octubre) Podries ser tu Activitat adaptada a col·lectius Catàleg a les escoles Producció exposició “una persona de Manresa/una persona refugiada” Bon Viure Bloc de Comerç Just i consum conscient / Inici mostra d’economia social Manresa, ciutat amb ànima Camí del respecte Ignàgora Aconseguir intercanviar inquietuds i propostes constructives davant l'actual situació internacional: què hem après d'altres crisis ? quin model de societat promovem amb les nostres respostes? a qui fem culpables? qui ha de construir les alternatives ? Incidir en l'opinió sobre la repercussió dels conflictes internacionals per tal de passar de la "por" a les víctimes a un sentiment de suport actiu. Visibilitzar els temes de Cooperació a nivell de ciutat interrelacionant el treball amb projectes de ciutat: enfortir els vincles entre el Pla de sensibilització i Manresa 22. “Productes del Pla” Itinerari a la ciutat sobre el respecte (Turisme) Mostra “Atrapa-somnis” I Exposició “Podries ser tu” (Acte relacionat dia internacional Drets Humans) Convocatòria de Projectes de Cooperació 2016


Descargar ppt "Com a element simbòlic comptarem amb la figura de "l‘ atrapa-somnis":"

Presentaciones similares


Anuncios Google