La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COMPANYS Capítol 52 Octubre na. Època EL TROBADOR de la Segarra,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COMPANYS Capítol 52 Octubre na. Època EL TROBADOR de la Segarra,"— Transcripción de la presentación:

1

2 COMPANYS Capítol 52 Octubre 2014 2na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
presenta COMPANYS Capítol 52 2na. Època Octubre 2014

3 Temes d’aquest capítol :
AVISOS FINESTRAL ELS COMPANYS MEMORIA OFICINES LLIBRETES AUTOMOVILS ASSOCIACIÓ L’ENCLUSA GRUPS ESDEVENIMENTS ESPORTS ESPORTISTES POESIA GUARDIOLES RECEPTES DE CUINA FOTOGRAFIA COMUNICATS COLABORADORS CONTINGUT

4 AVISOS Escolteu l’orquestra de Frank Pourcel en una versió força original de “ Viatge per la immensa mar”. Vos animo a escriure les vostres anècdotes, recordeu que El Trobador de la Segarra vos vol ajudar, sol cal fer-li una trucada al Els col·laboradors ja en son 72, van creixent i per aquesta 2ª època de COMPANYS podríem ser molts mes. ¿ Podem provar doblar-los ? ¡ Si volem tot es possible ! Recordeu l’espai “COMUNICATS” està a la vostra disposició, sols cal enviar-los a El Trobador de la Segarra. Per visualitzar be els capítols de Companys, vos suggerim que per passar les diapositives utilitzeu les tecles dels quatre indicadors, vegeu el dibuix, tant per anar endavant com enrere.

5 Sr. Alfons Porta Vilalta
Un marc per recordar els companys traspassats, els de la Caixa, propers per la seva amistat i bon fer. La majoria recordarem al que fou el Director de la Sucursal de Lleida Plaça de St. Joan, l’oficina capçalera de la Província, el Sr. Alfons Porta Vilalta El veiem en el cercle envoltat per l’esposa i companys de la Caixa en una trobada feta a Tàrrega, l’Octubre de l’Any 1973 i l'amfitrió era en Joan Ramon Marbá, a la seva esquerra. Un acte de memòria a aquells temps i a la gent de l'època, refent un llarg camí en el que tots plegats ens hi retrobem.

6 1960. Dinar a “ Los tres molinos”
ELS COMPANYS 1960. Dinar a “ Los tres molinos”

7 Fets i anècdotes del dia a dia d’aquells anys i que formen part de la memòria col·lectiva d’un viure irrepetible. Els valors son completament diferents i trasbalsats. MEMÓRIA Salou, 02 de gener de 2014 AXÓ VA SOL Aquesta anècdota no està lligada directament amb la meva relació com a empleat de la Caixa, però sí que la vaig utilitzar durant la meva vida professional en ella. Estem a mitjans de 1980, em trobo a Madrid per assumptes personals, a mitg matí estant pel centre, m’adono que em queden dues hores per a una cita que tenia concertada, així que em dirigeixo per trobar-me prop a ella, a una tenda d’uns grans magatzems, amb la finalitat de preparar l’entrevista i deixar que passi el temps. Entro en els grans magatzems i em dirigeixo cap als ascensors, en arribar a aquests, entro en un d’ells i comencen a tancar-se les portes, en axó, que una mà s’interposa en el tancament, tornant a obrir-se les referides portes, tot seguit accedeixen cinc o sis nois joves, alts, de bon veure, ben vestits, amb imatge i m’encasten al final del referit ascensor, seguit d’ells, entra un senyor de edat, més baix i amb algun quilo de més. En tancar-se les portes i endegar-se l’ascensor, el senyor que ha entrat l'últim (evidentment no creu que hi hagi ningú més que ells a l’ascensor) els pregunta, ho escriure tal com va dir-ho, ¿“ustedes son el equipo directivo de esta empresa”? A cap d’ells se’ls va ocórrer gairebé ni respirar, així que passat un temps que suposo que per a ells va ser interminable, aquest afegeix, “pues menos mal que esto va solo” En arribar al seu pis i baixar tots ells de l’ascensor, vaig poder adonar-men, que el que havia fet els comentaris, era el President i amo dels grans magatzems. En la meva etapa com a delegat de sucursal, va haver-hi moltes vegades que em vaig dir a mi mateix, encara sort que axó va sol, ja que si fora per les directrius i efectivitat d’alguns departaments centrals, arreglats estaríem. Bon any. Francesc Asensio.

8 Oficina Sabadell Centre
OFICINES Oficina Sabadell Centre Oficina Ripollet

9 LLIBRETES

10 AUTOMÒBILS DE NOSTRA JOVENTUD
En el Renault va presentar el gran de la casa, el R 18 un bon automòbil que a molts va enamorar.

11 ASSOCIACIÓ Excursió a L’Arbós, 26 de Febrer del 2013.

12 Espai per a retre homenatge, humil i sentit, als companys que tenim propers.
L’Enclusa Avui parlarem del company Josep Gres Solé en el cercle, un solidari aferri'm i molt viatger. Durant força temps va estar a Comptes Corrents a la Central. Desprès va ser el segon del company Seguí a Aribau per anar-se'n de director a la 027 Constitució i altres oficines. Sempre ha participat amb moltes activitats entre les que nombrem el equip d’Escacs a la Agrupació i també el dominó i la botifarra. Assíduo en les excursions de la Associació i col·laborador de tot lo que se li posi al pas. Conciliador i bon company i del que ens sentim orgullosos de haver compartit tots aquestos anys en els camins de la activitat de la Caixa, sentint-lo proper i fen-nos costat.

13 Esmorzar “ Els Mistos” el dia 15 de Desembre 2010.
GRUPS Esmorzar “ Els Mistos” el dia 15 de Desembre 2010.

14 1996 Eleccions sindicals a la Caixa.
ESDEVENIMENTS 1996 Eleccions sindicals a la Caixa.

15 1997. Trobada dels companys de la Caixa a Lleida.

16 1996. Dinar dels companys de zona de Les Corts.

17

18 Premis del 50 Dia Universal del Estalvi 1974.

19 El primer cartell amb el canvi de nom de la Caixa i amb el anagrama sense definir, el 30 de Juliol Després s’adoptà el anagrama que surt a la cantonada.

20 El futbol una activitat permanent.
ESPORTS El futbol una activitat permanent.

21 Ping – Pong 1991. Equip inter-Caixer de la Agrupació Sant Jordi.

22 exhibint una senyera de la Caixa de Catalunya,
ESPORTISTES Avui vos parlarem d’un company esportista de unes característiques excepcionals, plenes d’esforç, valentia, constància i sacrifici, en Ricard Mir Arbiell, fill d’Anglesola ( L' Urgell) Un destacat muntanyista i maratonià, amb una experiència de mes de 30 anys. Per mostra, aquesta cimera de la Aconcagua, América del Sud, el 22 de febrer de 1998 a una altura de metres exhibint una senyera de la Caixa de Catalunya, tot demostrant lo que la mirada vostra capta, que no es altra cosa que el sentir del cor.

23 Panoràmica de la Aconcagua, la temperatura molts graus sota cero
Panoràmica de la Aconcagua, la temperatura molts graus sota cero. En aquesta cimera es varen fer també la del Cerro del Cuerno, a metres, el cerro Catedral de metres i Cerro Manso a metres, unes experiències que poc afortunats han viscut.

24 Amèrica Sud: Andes Asia: Himalaia ATLETISME:
Trajectòria esportiva de Ricard Mir Arbiell: MUNTANYA: experiència en muntanya més de 30 anys. El principals cims assolits: Europa: Pirineu 3 cims de més de metres als Pirineus, destacant la Pica d’Estats (3.143m), Aneto (3.404m), Posets (3.371m), Mont Perdut (3.355m). Alps : Breithorn(4.164m), Castor (4.226m), Liskamm (4.480m) i Signalkuppe (4.556m) i Montblanc (4.807m). Amèrica Sud: Andes Aconcagua (6.962m) “Expedició patrocinada per Caixa Catalunya” on se exposa la bandera de la Caixa. Cerro Cuerno (5.462m) Cerro Catedral (5.335m) Cerro Manso (5.557m) Asia: Himalaia Cho-Oyu (8.201m) “Expedició patrocinada per Caixa Catalunya”, alçada aconseguida 7.650m. ATLETISME: Maratons: 27 maratons a Barcelona, Madrid, Sant Sebastià , Sevilla, Hamburg i Viena. Millor marca personal: 2:55:55 a Sant Sebastià novembre any 2002. Mitges maratons: més de 150. Millor marca personal 1:21 :07 a Granollers any 2001. FUTBOL: Jugador de l’equip de Caixa Catalunya de Lleida. El company Mir es de tarannà humil i aquestes dades per ell no serien aquí publicades. Els que el coneixem i estimem, ho volem fer perquè tots coneguem millor als nostres companys i les seves proeses que a tots ens enalteixen. Gracies Ricard per deixar-nos que et coneguem millor.

25 En aquesta panoràmica veiem en Ricard Mir en la fi de la marató de Sant Sebastián el mes de Novembre del 2002 on assoleix la seva millor marca, tal i com capta la imatge en el rellotge del control de carrera. Com haveu vist en la relació de maratons, el seu córrer la portat fins a Viena i Hamburg passant per una bona colla de capitals espanyoles . Des de aquest recull que fem per companys i per els companys, et volem felicitar i a la vegada deixem constància que ens sentim orgullosos dels teus esforços esportistes, deixant molt alt el pavelló de la Caixa, el de Catalunya i el de tots nosaltres, els teus companys.

26 POESIA ALCÀSSER COLECTIU Camins de l'ataràxia
Tota aquella empenta e imaginació, aquell suport del dia a dia, la capacitat per ser constants i aquella generosa il·lusió ara la tindrem que fer servir, si ens en queda una engruna, per assolir el que portarà el destí. Veurem desaparèixer els signes vitals de lo que fou casa nostra, ben nostra, feta amb suors, esforços i alegries, veient créixer els fills des de l'oficina passant moltes hores fora de casa, en ocasions la queixa de l'esposa i l'oblit de petits detalls familiars. Ara tindrem que ser mes forts encara, la tristor mes gran d'uns pares es tenir que sepultar un fill, nosaltres viurem una època esbrinadora per veure desaparèixer els anys, casa nostra, cartells, finestrals, insignes, lo físic serà enterrat, dintre el cor, amb força i tendresa i guardarem memòria i els companys. El Trobador de la Segarra

27 GUARDIOLES

28 RECEPTES DE CUINA-1 PATATES DE SANT JOAN

29 FOTOGRAFIA Tot hom te que estar ben informat, fins els ocells volen saber que esta passant. Una imatge val mes que mil paraules.

30 Envieu un e-mail al Trobador i si cal ho posarem en marxa d'immediat.
COMUNICATS COMUNICAT Nº Tal i com varem anunciar recull es comença a publicar l’apartat de receptes de cuina. La font d’aquestes receptes, a part d’alguna enviada per companys, es la cuina de La Segarra i de la comarca d’Urgell. Feu que les cuineres i cuiners de casa les puguin veure, es la manera que en pugueu treure cert profit. COMUNICAT Nº Alguns companys fan la suggerit que es podria fer un llibre de les anècdotes que tots plegats em viscut aquestos anys. Publicar-ne una cada mes no dona molt de si, per tant es podria establir un mitja on enviar-les, un grup de companys corregir-les i en un temps relativament curt les podríem gaudir¿que vos sembla ? Envieu un al Trobador i si cal ho posarem en marxa d'immediat.

31 COL.LABORADORS Antoni Gasol Enri Vda A Villanueva Ferrán Galera
Lluís Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Julià Daniel Catalán Masanet Josep Mª Garreta Mila, filla Manel Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Margalef Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot Ramón Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Villalba Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos Josep Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Xavi Balaguer Jaume Julia Pérez Jordi Làzaro Prat Joan Garrit Bruguera Josep Maria Roset Lluis Álvarez Martínez Joan Noguera Josep M Galofré Angel Iglesias Tomàs Hernández Leon Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Gallego Josep Deu Pascual MT Ràfols Vda J Robles Salvador Jené Villagrasa Angel Abella Martínez Francesc Ponsa Benet Tomàs Tió Guillem Palmer Martí Ricard Mir Arbiell Antonio Bergés

32 F i


Descargar ppt "COMPANYS Capítol 52 Octubre na. Època EL TROBADOR de la Segarra,"

Presentaciones similares


Anuncios Google