La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESTADÍSTIQUES DELS CF DEL DEPARTAMENT DE SANITÀRIA, CURS 07/08

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESTADÍSTIQUES DELS CF DEL DEPARTAMENT DE SANITÀRIA, CURS 07/08"— Transcripción de la presentación:

1 ESTADÍSTIQUES DELS CF DEL DEPARTAMENT DE SANITÀRIA, CURS 07/08

2 Introducció:   El Departament de Sanitària de l’IES Gallecs ofereix els ensenyaments de CAI i DS. El CF de CAI es va iniciar el curs 2002/03 sent el curs 07/08 la 6a promoció. El CF de DS s’inicia el curs 07/08 i és, per tant la 1a promoció.   Al llarg del curs 07/08 l’Institut està immers en un programa de Qualitat, que implica a tots els Departaments i ensenyaments que es cursen, i el Departament de Sanitària s’ha involucrat amb aquest objectiu al 100 %, i s’ha marcat aquest curs com punt de partida en l’assoliment de la màxima qualitat en els seus ensenyaments, d’una forma integral i integradora.   D’aquesta forma, em realitzat la 1a Jornada Sanitària de l’IES Gallecs amb un gran èxit d’assistència i de valoració, tant per part dels professionals docents, com per part de les empreses que col·laboren activament en la formació dels nostres alumnes (Hospital de Mollet, Hospital de Granollers, Clíniques dentals,etc.) realitzant el crèdit d’FCT. Això ens permet tenir un contacte directe amb la realitat laboral, professional i formativa del nostre entorn i a l’hora, una font d’informació per poder millorar i donar resposta a les necessitats del món sanitari.

3 Mètode:   S’ha realitzat una enquesta en finalitzar el curs a tots els alumnes de CAI i DS, que tenien que valorar amb una puntuació compresa del 0 al 10, un total de 8 variables (vs gràfics) i també uns ítems que havien de valorar de forma qualitativa. D’aquesta enquesta es van derivar els resultats globals del curs 07/08 i també les necessitats i punts de millora, amb les que hem dissenyat el Projecte del Departament de Sanitària per al curs 08/09.

4 Resultats: La valoració global del curs de CAI i DS és de 7. 57 i 7
Resultats:   La valoració global del curs de CAI i DS és de 7.57 i 7.72 respectivament.   CAI.   Els crèdits que tenen una millor valoració en CAI són el d’FCT (7.67), C5 (7.00) i C6 i C7 (6.71) i els que tenen una valoració més baixa són el de Síntesi (5.75) i C2 (5.93). Els alumnes valoren l’aula de CAI amb una nota de 6.93 i destaquen com a punts de millora la ventilació, la il·luminació, la calefacció i l’espai. Els alumnes han valorat de forma positiva el Curs Monogràfic de Mojácar (6.88) i molt positivament la sortida al Centre Lúdic i Termal MAGMA (8.33)

5

6

7

8

9

10 DS. Els crèdits que han tingut una valoració global més positiva són C1 (7.95), FCT (7.82) i C5 (7.75) i els que han obtingut una valoració menys positiva són C2 (5.53) i C6 (6.16). Els alumnes valoren l’aula de DS amb una qualificació de 7.44 i destaquen com a punts de millora, l’espai, la ventilació, la connexió a Internet i la poca comoditat de les cadires. El curs Monogràfic de Mojácar ha estat valorat amb una qualificació de 7.67 i la sortida al centre Termolúdic MAGMA amb un 8.45.

11

12

13

14 Conclusions: La valoració que donem del curs 07/08 és positiva, tenint en compte les característiques de l’alumnat de CAI (estudis de procedència, coneixements de base, motivació per cursar els ensenyaments, grau de maduresa, etc.), les característiques de les instal·lacions i les circumstàncies del CF de DS (ha estat la primera promoció, els professors gairebé han tingut que començar de zero i les programacions s’han anat elaborant paulatinament) Malgrat això, el desenvolupament de la pràctica docent ha estat prou satisfactòria, el grau d’aprenentatge del nostre alumnat graduat és d’alta Qualitat, la inserció laboral dels alumnes que volen dedicar-se a la seva professió és pràcticament del 100 % i la motivació i dedicació de l’equip docent és plena, amb un projecte de futur engrescador.

15 Els punts forts que podem destacar són els següents:
Motivació del professorat del Departament de Sanitària: tots tenen un 10. El grau d’aprovats (100 %) i la qualificació mitjana en el cicle de DS, sense tenir en compte l’alumnat que els hi resta el crèdit d’FCT. Valoració global del curs 07/08 donada pels nostres alumnes tant de CAI com de DS. Valoració de la Jornada Sanitària. Grau d’inserció laboral de l’alumnat de CAI. Grau d’aprofitament del crèdit d’FCT.

16 Els punts de millora que destaquem són els següents:
El grau d’aprovats de CAI. La qualitat d’alumnat de CAI. La metodologia emprada en alguns crèdits: CAI: El crèdit de Síntesi, que nosaltres considerem molt important haurà de canviar de format i de metodologia per intentar millorar l’aprenentatge i implicació de l’alumnat. S’hauran d’optimitzar els espais de l’aula de CAI i la distribució d’elements per l’aula, mantenint tot el que sigui possible els desdoblaments dels crèdits en aules diferents. S’haurà de millorar les condicions ambientals de l’aula de CAI. Més espai de tutoria. DS: Ofertar crèdits en la modalitat semi presencial per afavorir les relacions laborals d’alguns alumnes. Adequació de les aules de CAI i DS.

17 Totes aquestes línies d’actuació estan reflectides en el Projecte del Departament de Sanitària curs 08/09, i vertebraran els esforços per a la millora continua amb la implicació dels equips docents, de l’alumnat matriculat i dels centres sanitaris que col·laboren amb la formació integral dels futurs professionals de salut.

18 DEPARTAMENT DE SANITÀRIA
CARPE DIEM IES GALLECS. DEPARTAMENT DE SANITÀRIA


Descargar ppt "ESTADÍSTIQUES DELS CF DEL DEPARTAMENT DE SANITÀRIA, CURS 07/08"

Presentaciones similares


Anuncios Google