Ajuntament de Vic. Regidoria de joventut: Judit Ramos.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Isabel Sastre.
Advertisements

Presentación de Apoyo Guía de Nivelación 1º Básico Temas:
Sebastián Guozden.
EL CUERPO HUMANO Y LOS SENTIDOS.
LOS SENTIDOS.
Nombre: Indira Diana PC: 33 Año: 1 b
Nombre: Indira Diana PC: 33 Año: 1 b
Sandy Erazo Calderón Sección 62 Nivel : VII
LOS CINCO SENTIDOS DEL CUERPO HUMANO
Sra. Quiñones Kínder Garden
LOS 5 SENTIDOS Son órganos que nos dan información sobre lo que pasa al nuestro alrededor por ejemplo: sabores, olores y colores.
Michael Guevara. Las Características organolépticas son el conjunto de descripciones de las características físicas que tiene la materia en general, según.
Nombre: Indira Diana PC: 33 Año: 1 b
Los sentidos Primer ciclo: conociendo de si mismo y si misma; segundo primaria.
Los cinco sentidos.
Constàncies témporo-espacials. La interacció amb màquines i els automatismes motors. Les cadenes motores.
LOS SENTIDOS Lorena López Cerdá.
PROPIEDADES DE LA MATERIA
Los Sentidos Ministerio de Salud. Los Cinco Sentidos El Gusto El Oído El Olfato El Tacto La Vista.
LOS SENTIDOS Los sentidos nos informan de todo lo que pasa a nuestro alrededor.
¿QUÉ ES LA CATA? Un ensayo o prueba para evaluar los alimentos mediante los sentidos Capacidad innata e inherente con el hombre que le permite.
Órganos de los Sentidos
Como se compone el sentido del gusto El sentido del gusto está localizado en la lengua, órgano musculoso (músculo esquelético) impar y simétrico situado.
El sentit de l’olfacte.
La qualitat, garantia de millora.
CLOENDA PFI-PTT de Vic CURS
UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL
Fisiología de los órganos de los sentidos
Alimenta el teu cos.
La Piràmide dels aliments
22 de l’any cB Regina Escoltem el “Sanctus” del Requiem de Marcel Olm, desitjant la netedat del cor.
Sensació: fenòmens complexos
Adrián Ferrer Lirio Bernat Talens Aparicio
NIVELLS D’0RGANITZACIÓ
Nutrició i Dieta És el procés d’entrada a l’organisme de les substàncies que el formen i que asseguren el seu funcionament. Una bona alimentació és requisit.
OPCIONS METODOLÒQIQUES
JOHN LOCKE EPISTEMOLOGIA.
Coneixement del Medi 3r. de Primària Els sentits.
Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.
Nutrició i Dieta És el procés d’entrada a l’organisme de les substàncies que el formen i que asseguren el seu funcionament. Una bona alimentació és requisit.
TEMA 5 : FUNCIÓ DE NUTRICIÓ
XILE cultures a conèixer Cultura de Xile
ELS INVERTEBRATS (II).
LES FIBRES TÈXTILS.
Un experiment amb pomes i llimones
1. L’empirisme de Locke 1.1. L’origen i la constitució del coneixement
CLASSIFICACIÓ DE LA MATÈRIA
Tema Percepció com a adaptació psicofísica
LOS CINCO SENTIDOS.
Ajuntament de Vic. Regidoria de joventut: Judit Ramos.
TEMA 5: VIVIM EN ECOSISTEMES
Sòlids Líquids Gasos Plasma
LA FRUITA I ELS SENTITS DE LA VISTA, TACTE I GUST
FUNCIÓ DE NUTRICIÓ: Aparell digestiu.
Comtal x 4t Món Nadal solidari.
LOS SENTIDOS.
Coneixement del Medi Natural
ESCOLA ANTONI TÀPIES- 5èB
Coneixement del Medi 4t. de Primària L'aparell digestiu.
TIPUS DE TAURONS.
Els sentits.
QUIN EFECTE TENEN ELS ÀCIDS SOBRE ELS ALIMENTS?
ORGANIGRAMA POLÍTIC 2015 – Revisió a gener 2017 ALCADIA
El cos humà: Els aparells i els seus òrgans
Quin poble volem? CP Mare de Déu del Toro Es Mercadal
Els receptors i els òrgans dels sentits
ELS 5 SENTITS Com ho sap el nostre cos?.
Explorant la matèria.
EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA
EL TACTE.
Transcripción de la presentación:

Ajuntament de Vic. Regidoria de joventut: Judit Ramos. 2012-2013 PROMOCIÓ DE L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE ENTRE LA POBLACIÓ ADOLESCENT DE LA CIUTAT DE VIC (PASAVIC)   Universitat de Vic. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar: Míriam Torres i Cristina Vaqué. Ajuntament de Vic. Regidoria de joventut: Judit Ramos.

PASAVIC: Taller Sensorial

Els aliments Propietats diferents??? PROPIETATS SENSORIALS

Els sentits de l’home

Els cinc sentits Gust Olfacte Oída Tacte Vista

PERCEPCIÓ a través dels SENTITS humans Propietats sensorials dels aliments Aspecte Olor Gust Sabor Textura PERCEPCIÓ a través dels SENTITS humans

Aspecte Propietats sensorials dels aliments que es perceben a través del sentit de la vista. Forma Color Mida Homogeneïtat Superfície

Olor Propietat sensorial dels aliments que es percep a través del nas. COMPOSTOS VOLÀTILS 3 bosses amb olors: Menta Xoco en pols Llimona

Gust Propietat sensorial dels aliments detectada per mitjà de la llengua a través de les papil·les gustatives. 4 gustos bàsics: DOLÇ SALAT ÀCID AMARG dolç salat amarg àcid

Sabor Propietat sensorial dels aliments que es percep en boca. És la suma de la olor i gust d’un aliment. + Ummmmmmmmm!!!

Textura Propietat sensorial dels aliments que es detecta pels sentits del tacte, vista i oída, quan l’aliment pateix una deformació.

Els aliments Perquè són tant importants les propietats sensorials dels aliments???

Els aliments que SELECCIONO Propietats sensorials dels aliments El que M’AGRADA un aliment Els aliments que SELECCIONO Com em SENTO després de menjar un aliment