La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CLOENDA PFI-PTT de Vic CURS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CLOENDA PFI-PTT de Vic CURS"— Transcripción de la presentación:

1 CLOENDA PFI-PTT de Vic CURS 2014-15
Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers. Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Auxiliar en establiments del sector càrnic.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11 ALTRES DADES D’INTERÈS:
Els alumnes, a part de la formació professionalitzadora rebuda, han participat en diferents accions formatives com: El grup d’auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers: Curs de mecatrònica a la Universitat de Vic. Projecte “joves emprenedors”. Una matinal de taller de planxisteria. Una matinal de taller de pintura. Una matinal de taller de vidres de l’automòbil. Carnet de Manipulador d’Aliments (Servei Municipal de Salut de l’Ajuntament de Vic). El grup de vendes, oficina i atenció al públic: Participació i col·laboració en la 1a Jornada “Càpsula d’orientació acadèmica i professional”. Muntatge d’un aparador a l’Institut de Vic. Temàtica: “l’Estiu i el mar”. El grup d’auxiliar de la indústria càrnia: Amb la col·laboració de la Veterinària de l’Ajuntament, obtenció del “certificat de manipulació d’aliments i autocontrols de minoristes de la carn”. Amb la col·laboració amb la FIC (Federació d'Indústries de la Carn) fent formació de bones pràctiques, riscos laborals i seguretat i higiene en la Indústria alimentària. Taller de microbiologia amb la col·laboració de la Universitat de Vic. Diferents empreses dels diferents sectors han col·laborat en la formació dels nostres alumnes a través de xerrades, visites a empreses i proveïment de matèries primeres.

12 EMPRESES COL·LABORADORES EN LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DELS ALUMNES
Carnisseria Nordine Polleria Anna AGUSTÍ TORRAS CAMPS GURB MOTOR Marc Parés Subirana

13 DES DE L’EQUIP DEL PFI-PTT DE VIC US VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTES AQUELLES EMPRESES I PERSONES QUE HAN FET POSSIBLE TIRAR ENDAVANT AQUESTS CURSOS. GRÀCIES!


Descargar ppt "CLOENDA PFI-PTT de Vic CURS"

Presentaciones similares


Anuncios Google