Reunió informativa 2018.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Advertisements

DESCRIPCIÓ DEL CIRCUIT
Les entrevistes: Segona part
TRÀMITS NAIXEMENT D’UN FILL A CATALUNYA
INS DOMENECH I MONTANER
TALLER DE JOCS Aquest any hem iniciat un nou taller a Primària ...
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
TANQUEM PORTES AL TABAC
SETMANA SANTA A eL COLLELL TEMPORADA 2015/16
SETMANA SANTA AL COLLELL TEMPORADA 2016/17
IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”
Què és un pla Individualitzat ?
TUTORIAL PER TREBALLAR AMB EL MOODLE
La Terra.
Reunió explicativa famílies
El Pare Claret és un regal per a tots
REUNIÓ INFORMATIVA.
3a PART Els nens i nenes de P- 4
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
PRÀCTICA ESPORTIVA FORA D’HORARI ESCOLAR
FESTES DE NADAL Elena Extraviz.
CURS PRESENTACIÓ 20 de maig de 2014.
ACTIVITATS AQUÀTIQUES
PETITS REPORTERS Títol.
Creació d’un mapa personalitzat
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Casal d’estiu 2016 CAMPUS ESPORTIU
VIATGE FI DE CURS A JACA CURS 2016/17 4t ESO.
PAS 1 Omplir el model 303 com sempre però cal tenir 2 coses en compte:
Viatge a Madrid’18.
1 er dia - 2on dia. 1 er dia - 2on dia 2on dia - 3er dia.
Ajuts individuals de menjador Curs
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
COSES  QUE  ENS  FAN  POR!!!.
DONOSTI CUP 2016.
Teatre a INFANTIL.
QUAN EL RIU ARRIBA AL MAR: EL GALATXO D’EN SORRAPA
DIADA DE La pau i la no violència.
HORT = TREBALL EN EQUIP - 4t
Descobrint un tresor amagat
TALLER DE JOCS Aquest any hem iniciat un nou taller a Primària ...
Col·legi Sant Josep Obrer L’Hospitalet de Llobregat
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
El vestit nou del rei A partir d’ara has d’anar fent “clic” amb el botó esquerre del ratolí fins que arribis al final del conte.
REUNIÓ PARES I MARES CURS
Situacions creades a partir dels materials naturals
CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU
Sortir fora de l’escola: Què ens plantegem?
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
PRESTACIO PER ATENDRE NECESSITATS BÀSIQUES
Els corriols Piu i Piua.
HORT = TREBALL EN EQUIP - 4t
XIII a Setmana de la solidaritat
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
30 d’octubre de 2018 Sala de cultura
Cap a l’FCT en els cicles LOE
Les nostres fonts documentals per treballar a la classe són molt diverses: 1. Treball de camp (sortides, visites, entrevistes, enquestes…). 2. Monografies,
HANSEL I GRETEL Hansel i Gretel vivien amb el seu pare un pobre llenyataire i la cruel madrastra. Eren tan pobres que gairebé ja no tenien ni menjar per.
CASAL D’ESTIU 2015 Reunió informativa.
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
Ajuts per a suport escolar Curs
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
Estem preparant una manifestació que marcarà una generació
CASAL D’ESTIU IL·LUSIONS 2016
El que ha passat està molt bé
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
Què fas a la universitat?
Què fas a la universitat?
REUNIÓ PARES I MARES CURS
Transcripción de la presentación:

Reunió informativa 2018

CASA DE COLÒNIES “CLAR DEL BOSC” (PUJARNOL, PLA DE L’ESTANY) Colònies l’Estel Nou 2018 Del 4 al 15 de JULIOL CASA DE COLÒNIES “CLAR DEL BOSC” (PUJARNOL, PLA DE L’ESTANY)

Els 30 anys

El preu (450€) DINS EL PREU EL NEN/A TÉ TOT EL NECESSARI: ESTANÇA VIATGE D’ANADA PANYOLETA ASSEGURANÇA LLICÈNCIA D’ACAMPADA SAMARRETA DE COLÒNIES SOBRES, SEGELLS… “EXTRES” (GELATS, REFRESCS…) TOTES LES FOTOS DE COLÒNIES NO CAL (NI ES POT) PORTAR DINERS!!!

Beques 1. A QUI VAN DESTINADES AQUESTES BEQUES I COM ES GESTIONEN? 2. TIPUS DE BEQUES 3. QUAN S’EFECTUEN?

Beques 4. DOCUMENTACIÓ: Certificat de convivència Declaració de la renda dels membres de la família En cas que no hi hagi obligació de fer la declaració de la renda, és imprescindible presentar UN dels documents següents: a) Informe social d’un professional de l’atenció social primària o especialitzada on s’especifiqui la situació socioeconòmica. b) Còpia de la resolució com a beneficiari del PIRMI de la unitat familiar on viu el noi/a. c) Fotocòpia del full de salari o certificat d’ingressos de pensió de tots els membres de la unitat familiar en edat activitat (majors de 18 anys).

Beques 5. ON FER ARRIBAR ELS DOCUMENTS? estelnoujuneda@gmail.com Colònies l’Estel Nou C/Major nº 2, Juneda (Lleida) 25430 CALDRIA QUE ENS FÉSSIU ARRIBAR ELS DOCUMENTS ABANS DEL DIA 1 DE JUNY, D’AQUESTA FORMA HO PODREM ENTREGAR A TEMPS.

Ruta fins a la casa + Dies sortida i tornada Aquest any que fem 30 anys i estem ja molt modernitzats i anem tots amb el GPS, no us indiquem una ruta detallada en el fulletó, ja que són 3 les opcions com podeu veure i totes tenen una durada similar (10 min. de diferència). Nosaltres us recomanem la mitja,2h. i 45 min. (Agafar autovia a Mollerussa, l’Eix fins a Vic i direcció Girona on passareu per l’AP7). La casa queda a uns quilòmetres de Banyoles, en el tram final mirarem de senyalitzar-lo l’últim dia, així com la zona d’aparcament de vehicles.  

MARXAREM EL 4 DE JULIOL: Convocatòria: 9:50h. Plaça Catalunya, on caldrà dur la targeta Sanitària. Els nens/es hauran de dur la motxilla petita amb l’esmorzar i el dinar (també recomanem que duguin la gorra posada i crema solar). Demanem màxima puntualitat, si us plau. TORNAREM EL 15 DE JULIOL: Convocatòria: Ens retrobarem junts a les 12:00h. A la casa de colònies “Clar del Bosc”.

HORARI BASE DE COLÒNIES 08:00 Llevar-nos els monitors/es 08:30 Despertar als nens/es 09:00 Esmorzar amb molta gana 09:30 Serveis a consciència 10:00 Pregària Presentació del dia ACTIVITAT DE MATÍ

HORARI BASE DE COLÒNIES 13:30 Dinar amb molt de gust Temps lliure 16:30 Activitat de tarda 18:00 Berenar Continuem l’activitat 20:30 Sopar 22:00 Activitat de nit 23:00 Pregària/ Cançons/ Conte de nit/ Vetllades… I a dormir per no demanar migdiades!!!

La motxilla Fer la motxilla amb els nens/es. Més que res els petits. Teniu indicades les coses necessàries per a colònies en el fulletó. La motxilla ha de ser la “típica” d’anar de colònies o campaments. NI BOSSES D’ESPORT NI MALETES! La motxilla petita serà la que es podrà pujar a l’autocar el dia de marxar, per tant, dins ha d’haver-hi l’entrepà i la beguda pel dinar del primer dia.

Què no podem portar?

Clar del bosc

Correspondència DADES DE LA CASA: Casa de colònies “Clar del Bosc” Ctra. Pujarnols, Km 5 Pujarnol, (Pla de l’Estany- Girona) CP: 17834 Telèfon: 972590507 Coordenades: Lat. 42.101341829678 – Long. 2.711438370361 *el dia 4 de Juliol, quan marxem de la plaça Catalunya, us donarem informació de llocs on podeu donar les vostres cartes perquè arribin de forma directa. També la proposta d’alguns restaurants pel dia de tornada.

Infermeria DOCUMENTACIÓ Per temes mèdics, dirigir-vos a la Mariona, Ivet, Clara, Tresa, Adrià, Carles o Roger. Al final de la reunió recollirem full de vacunacions, full d’inscripció i justificants dels pagaments. Dubtes: 692419038 (Ivet) 666873275 (Mariona) o estelnouinfermeria@gmail.com Dia 4: Targeta sanitària i medicaments necessaris en una bossa juntament amb un paper on hi constin totes les “instruccions” sobre el tractament.

Infermeria POLLS: Si en tenen, tractament per evitar contagis a colònies. Si són nens/es propensos a agafar-ne, utilitzar xampús per prevenir-los abans i durant les colònies. Sempre va bé un bon tallat de cabell per prevenir-los! TRACTAMENTS I MEDICAMENTS: En cas de seguiment de tractament: especificar bé horaris, dosis,… Important: Al·lèrgies i intoleràncies. JUSTIFICADES!

Infermeria ALTRES: Bon calçat o bons mitjons per evitar tocadures o ampolles en les excursions. Estrenat abans de colònies!!! Els nens/es no poden tenir medicaments al seu abast (típics, “Ibuprofeno”…). Hem de saber en tot moment què es prenen. Durant les colònies, serem nosaltres els que us trucarem en cas de que hi hagi alguna cosa important.

Màrqueting Estel Nou 2018

VARIS TELÈFON DE CONTACTE: 618373056 (ROGER) 691532136 (ALBERT) TRUCADES JUSTIFICADES ANIVERSARIS, SANTS i CAUSES MAJORS

PRECS I PREGUNTES

Moltes gràcies per la vostra confiança i col·laboració!!! Seguim fent camí amb vosaltres, comença el compte endarrere... TIC-TAC, TIC-TAC...