Programes de Mobilitat Internacional Sessió Informativa de Matrícula

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
1 Informació Administrativa Graus de Biologia, Bioquímica i Biotecnologia Curs
Advertisements

(Grau) GUIA PER Servei de Gestió Acadèmica AUTOMATRÍCULA.
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
Som de l’eugeni.
MOBILITAT ERASMUS A LA URV
Programes de Mobilitat Internacional
Campus Virtual.
Campus Virtual.
Programes de Mobilitat Internacional
PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA
Programes de Mobilitat Internacional
Sessions Informatives
SELECTIVITAT 2013.
Servei de Gestió Acadèmica
REUNIÓ INFORMATIVA.
Adaptació al Grau en Psicologia document informatiu curs
Servei de Gestió Acadèmica
Programes de Mobilitat Internacional Sessió Informativa de Matrícula
ESTADES FORMATIVES A EUROPA PER ALUMNES D’FP
Per entrar a l’intraweb:
PAS 1 Omplir el model 303 com sempre però cal tenir 2 coses en compte:
PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT
Servei de Gestió Acadèmica
Vilafranca del Penedès Curs 2015/16
REUNIÓ INFORMATIVA P. A. U Curs
UVic i Rosa Sensat Maig de 2013
Sessió Informativa Sicue Maig 2015
Programes de Mobilitat Internacional Sessió informativa de matrícula
Butlletí de subvencions del COEAC
Com introduir les Guies Docents
Quins documents puc posar al Campus Virtual de la UB?
AUTOMATRÍCULA Tutorial d’automatrícula adreçat als/les estudiants de la Facultat de Psicologia (estudiants que van formalitzar una matrícula abans.
Com sol·licitar l’intercanvi SICUE
Reunió informativa PART ACADÈMICA
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
Programes de Mobilitat Internacional
Publicació de la recerca al Dipòsit Digital de la UB
Gestió electrònica del Dipòsit Legal
Servei de Gestió Acadèmica
Presentació BATXILLERAT
Presentació BATXILLERAT
MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Màster
Com fer una presentació? Comunicació oral
Característiques  L'Educació Secundària Obligatòria o ESO dura quatre anys i està dividida en dos cicles: el primer (1r i 2n d'ESO), per a l'alumnat de.
AUTOMATRÍCULA Recull informatiu adreçat als/les estudiants que faran automatrícula a la Facultat de Psicologia.
Conèixer la Biblioteca de Matemàtiques
Sessió de benvinguda FACULTAT DE LLETRES.
Sessió Informativa Sicue Maig 2017
Automodificació de matrícula
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
Programes de Mobilitat Internacional Sessió Informativa de Matrícula
SELECTIVITAT 2011.
Sessió de benvinguda FACULTAT DE LLETRES.
PROVES ACCÉS UNIVERSITAT (PAU) PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2019
Matriculació Els estudis. Matriculació Els estudis.
NOTES  EXPEDIENTS=> Reconeixement i transferència =>Anul·lació de reconeixement i transferència Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 3 de maig de 2017.
CASAL D’ESTIU 2015 Reunió informativa.
GUIA PER A REGISTRAR-NOS AL QUIZ
PROGRAMES DE MOBILITAT TRÀMITS ACADÈMICS i DOCUMENTACIÓ
Reunió amb centres adscrits
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia i
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
BECA MEC DE INMERSIÓN LINGÜÍSTICA DE OTOÑO 2014
Estàs pensant en marxar d’intercanvi?
Accés als recursos informàtics
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia i
Estàs pensant en marxar d’intercanvi?
Transcripción de la presentación:

Programes de Mobilitat Internacional Sessió Informativa de Matrícula Curs 2016 - 2017

Contingut de la presentació 1 Procés de matrícula 2 Exemples del matrícules 3 Recordatoris procés d’intercanvi 4 Torn de preguntes Durant aquesta setmana penjarem aquest Power Point al Campus ORI i us el farem arribar per correu electrònic

1. Procés de matrícula període intercanvi Prematrícula (Document A) OPCIONAL: Automatrícula Matrícula definitiva SEM1 Matrícula definitiva SEM2 Del 4 al 17 de juliol Només si voleu fer alguna assignatura a distància De l’1 a l’11 de novembre Del 27 de febrer al 6 de març Setembre Modificació matrícula febrer Els documents de prematrícula i matrícula definitiva, així com les instruccions de com complimentar-los, es poden trobar al CAMPUS ORI. Apartat 16/17, “Instruccions matrícula” Si no us matriculeu correctament, no podreu reconèixer les assignatures cursades durant l’intercanvi a la vostra tornada.

1. Procés de matrícula període intercanvi 1-11 de novembre 4-17 de juliol 27 febrer-6 març DOCUMENT A (PrematrÍcula) (matrícula definitiva SEM1) DOCUMENT B DOCUMENT B (SEM2) Es desglossen les assignatures S’abona/Es retorna la diferència després del document B del SEM2 Es matricula un “Pack” de crèdits aproximat (no definitiu) Es paguen els crèdits

Procés de matrícula període intercanvi. Document A – Prematrícula – Del 4 al 17 de juliol Total crèdits cursats a la universitat de destí Reconeixement de crèdits cursats uni destí Sol·licitant de beques Marca “Sí” només si t’han concedit la Beca General o Equitat el curs 15/16 i les tornaràs a demanar totes dues el 16/17. Altres descomptes Família nombrosa, víctimes de violència de gènere o víctimes d’atemptats Cal adjuntar fotocòpia del document que ho acrediti Modalitats de pagament Únic: Un únic rebut que es paga de manera ordinària: a través del caixer o bé amb targeta a través del món UB Tres terminis: tres rebuts que es paguen de manera ordinària Únic domiciliat: cal adjuntar fotocòpia llibreta d’on l’alumne sigui titular o cotitular Els estudiants que gaudeixin de la beca MECD o d’algun altre tipus de descompte només poden triar “Únic”

Procés de matrícula període intercanvi. Document B – Matrícula definitiva SEM1 – De l’1 a l’11 de novembre IMPORTANT: Aquest document serà el reflex de com quedarà la vostra matrícula final del SEM1, per tant és indispensable que sigui correcte. NO es podran fer canvis més endavant. Assignatures que es volen fer a distància a la UB durant el SEM1 Contacteu abans amb els professors de les assignatures que voleu fer a distància per assegurar-vos que no hi tenen cap inconvenient. Tant si matriculeu les assignatures de 0 com si ja les havíeu matriculades prèviament a l’automatrícula les heu de tornar a fer constar en aquest apartat. Si les teníeu prèviament matriculades i no les repetiu aquí, se us desmatricularan perquè s’entendrà que finalment no voleu fer-les. Assignatures cursades d’intercanvi que tenen correspondència directa a la UB Assignatures cursades d’intercanvi sense correspondència directa a la UB (Optatives Erasmus) Assegureu-vos d’escriure correctament el codi de les assignatures!

Procés de matrícula període intercanvi. Document B – Matrícula definitiva SEM2 – Del 27 febrer al 6 març IMPORTANT: Aquest document serà el reflex de com quedarà la vostra matrícula final del SEM2, per tant és indispensable que sigui correcte. NO es podran fer canvis més endavant. Assignatures que es volen fer a distància a la UB durant el SEM2 Contacteu abans amb els professors de les assignatures que voleu fer a distància per assegurar-vos que no hi tenen cap inconvenient. Tant si matriculeu les assignatures de 0 com si ja les havíeu matriculades prèviament a l’automatrícula les heu de tornar a fer constar en aquest apartat. Si les teníeu prèviament matriculades i no les repetiu aquí, se us desmatricularan perquè s’entendrà que finalment no voleu fer-les. Assignatures cursades d’intercanvi que tenen correspondència directa a la UB Assignatures cursades d’intercanvi sense correspondència directa a la UB (Optatives Erasmus) Assegureu-vos d’escriure correctament el codi de les assignatures!

2. Exemples de matrícules DEA 30 crèdits sotmesos a intercanvi Document A (Prematrícula) Document B Sem 1(Matrícula definitiva) SEM1: 24 crèdits (30-6 de Reconeixement de Crèdits) Els 6 de RC es matriculen i paguen a la tornada quan rebem les notes (15% del preu del crèdit) SEM2: 30 crèdits

2. Exemples de matrícules DEA 30 crèdits sotmesos a intercanvi Document A (Prematrícula) Document B Sem 1 (Matrícula definitiva) SEM1: 30 crèdits SEM 2: 30 crèdits

2. Exemples de matrícules DEA 31 crèdits sotmesos a intercanvi Document A (Prematrícula) Document B Sem 1 (Matrícula definitiva) SEM1: 26 crèdits (31-5 de Reconeixement de Crèdits) SEM2: 30 crèdits

RESUM TRÀMITS MATRÍCULA RECORDEU! AUTOMATRÍCULA OPCIONAL! En el període d’automatrícula, d’acord als procediments i terminis establerts per a la resta d’estudiants regulars de grau, hauràs de fer la matrícula de les assignatures que voldràs cursar A LA FACULTAT A DISTÀNCIA. No s’ha de matricular cap de les assignatures que es realitzaran a la universitat estrangera (cap assignatura de les que constin al DEA).

RESUM TRÀMITS INTERCANVI

FIRA INTERNACIONAL 27 de setembre al matí Passadís edifici 690 i espai davant del bar Promoure la mobilitat internacional Informar sobre les diferents opcions d’intercanvi i les destinacions disponibles Fomentar la docència en anglès Presentar els serveis disponibles per l’aprenentatge de llengües

Gràcies per la vostra atenció! Alguna pregunta? Oficina de Relacions Internacionals Tel: +34 93 402 43 26 Correu electrònic: outgoing.fee@ub.edu Pàgina web: http://www.ub.edu/economiaempresa/relint/web/?lang=ca Facebook: https://www.facebook.com/RelacionsInternacionalsFEE/?fref=ts Gràcies per la vostra atenció!