La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Servei de Gestió Acadèmica

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Servei de Gestió Acadèmica"— Transcripción de la presentación:

1 Servei de Gestió Acadèmica
GUIA AUTOMATRÍCULA (Grau)

2 CONTINGUT Com accedir Inici Selecció del grau Dades personals
Selecció de blocs d’assignatures Codi d’usuari: ►DNI: X ►NIE: X Clau d’accés: ►Estudiant de nou accés: data de naixement DD-MMM-AA. (exemple: 22-GEN-97) ►Altres estudiants: la mateixa que utilitzes per accedir als serveis en línia de la Universitat (Intranet, Moodle, etc.) Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Clica Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

3 CONTINGUT Com accedir Per guiar-te en el procés de matrícula, llegeix atentament les instruccions que apareixeran a la part superior de les pantalles següents. Inici Selecció del grau Pots canviar l’idioma Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Utilitza el tren de navegació o els botons per navegar entre les diferents pantalles Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

4 CONTINGUT Com accedir Escull el màster que vols matricular i si ho faràs a temps complet o parcial. Si vols rebre informació per part de la universitat, marca la casella corresponent. Inici Si ho necessites, pots consultar l’Ajuda Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Dedicació de matrícula: si vols matricular-te amb la dedicació a Temps Parcial, has de triar-ho aquí. Recorda que heu de sol·licitar-ho prèviament. Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

5 CONTINGUT Com accedir Abans de continuar, comprova que totes les dades siguin correctes. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

6 CONTINGUT Com accedir Pots seleccionar blocs d’assignatures amb una única selecció. Per exemple: ► Per curs: 1, 2, 3, 4 ► Per tipologia: Formació bàsica, obligatòria, optativa… ► Per agrupacions: només podràs escollir-les si els teus estudis en tenen i seguint les instruccions establertes pel teu centre. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups 1 2 Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament (1) Marca aquesta casella si tens assignatures suspeses que has de matricular obligatòriament i (2) clica “Cercar i incorporar” Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar ¡Important! Si una assignatura té més d’un grup, hauràs d’escollir-lo a la pantalla “Elecció de grups”. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

7 CONTINGUT Com accedir Les assignatures també es poden triar de forma individual. Estableix un criteri d’ordre (codi, nom, curs, cicle o crèdits) i selecciona-les marcant la casella corresponent. Inici Selecció del grau Fixar un criteri d’ordre pot ajudar-te a localitzar les assignatures que desitges Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Marca aquesta casella per seleccionar l’assignatura Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar ¡Important! Si una assignatura té més d’un grup, hauràs d’escollir-lo a la pantalla “Elecció de grups”. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

8 CONTINGUT Com accedir En aquesta pantalla, veuràs les assignatures triades en detall i podràs… ► Escollir el grup ► Indicar si seran crèdits de mobilitat (per exemple, Erasmus) ► Marcar si desitges convocatòria addicional Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures La convocatòria addicional d'exàmens està reservada als casos contemplats en la Normativa. Recorda que comporta un cost afegit Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Els estudiants que participen en un programa de mobilitat, han de marcar aquesta casella en les assignatures incloses en l’Acord Acadèmic Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR En estudis amb més d’un grup, hauràs d’escollir-ne un per cada assignatura seguint les instruccions del teu centre Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Visualitza l’horari de l’assignatura Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

9 CONTINGUT Com accedir Detall de la pàgina anterior. Inici
Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Selecció del grup: si està en gris, vol dir que no hi ha places i, per tant, no podràs triar-lo Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Resum del total de crèdits matriculats Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

10 CONTINGUT Com accedir Si reuneixes els requisits per gaudir d’algun tipus de matrícula (descompte i/o ajut) i la documentació acreditativa que has presentat a la secretaria està vigent, la casella corresponent apareixerà seleccionada. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Si tens dret a un descompte i no està marcat, posa’t en contacte amb la teva secretaria. Recorda que les deduccions i exempcions són acumulables. Imprimir o desar Si ets estranger, tingues en compte que alguns casos de matrícula especial (com per exemple, víctima de terrorisme o de violència de gènere) exigeixen que es presenti un certificat expedit per les autoritats espanyoles. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

11 CONTINGUT Com accedir ► Tipus de pagament > Pagament fraccionat: Es generaran tres rebuts que es carregaran al compte que has facilitat en les següents dates: • A partir del 6è dia posterior a la matrícula: 40% del preu dels crèdits i 100% de les taxes, assegurances i serveis voluntaris, si s’escau • 1 de novembre: 30% del preu dels crèdits • 20 de desembre: 30% del preu dels crèdits. Dos opcions de pagament: • Primer rebut pagat amb targeta i el segon i el tercer domiciliats en un compte bancari espanyol. • Els tres rebuts domiciliats en un compte bancari espanyol. > Pagament únic: L’import total del rebut es carregarà al compte que has facilitat a partir del 6è dia posterior a la formalització de la matrícula. També pots escollir pagar amb targeta. ► Formes de pagament > Domiciliació > Pagament amb targeta > Préstec AGAUR: si tries aquesta opció, has d’escollir obligatòriament pagament únic. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

12 CONTINGUT Com accedir Els estudiants de nou accés que triïn el pagament domiciliat, hauran d’introduir un compte bancari. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Clica “Introdueix un compte bancari” Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Introdueix un compte bancari Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta En la nova finestra, clica “Crear compte” Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

13 CONTINGUT Com accedir En aquesta finestra hauràs d’introduir: Inici
► Codi IBAN: consta de 24 dígits que han d’introduir-se sense espais (per exemple: ES ). ► Dades del titular del compte: el document d’identitat s’ha d’escriure sense guió ni espai entre els números i la lletra (per exemple : T). Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

14 CONTINGUT Com accedir Els estudiants de nou accés que triïn el pagament domiciliat, hauran d’introduir un compte bancari. Inici Si el titular del compte és el propi estudiant, clica aquí per recuperar totes les dades Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures El codi SWIFT es calcula automàticament. No caldrà que l’introdueixis manualment Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Per confirmar, clica “Crear compte” Si ho desitges, marca aquesta casella Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Quan ho confirmis, apareixerà un resum de les dades del teu compte corrent. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

15 CONTINGUT Com accedir Inici Selecció del grau Dades personals
Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Si has seleccionat el tipus de pagament fraccionat i desitges domiciliar els tres rebuts al mateix compte corrent, clica “Copiar aquest compte bancari”. Les dades es copiaran als altres rebuts automàticament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

16 CONTINGUT Com accedir Si ja disposes d’un número de compte informat, però vols afegir-ne un de nou, clica “Modificar compte” i a la finestra emergent marca “Modificar”. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Clica “Modificar compte” Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar A la finestra emergent clica “Modificar” Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

17 CONTINGUT Com accedir Verifica que les dades relatives als diferents conceptes i al/s rebut/s que es generarà/n siguin correctes. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Si vols gaudir d’algun d’aquests serveis, clica sobre “Incorporar” Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

18 CONTINGUT Com accedir Només has de completar aquesta pantalla si a la pantalla “Formes i modalitats de pagament” has escollit pagament domiciliat o préstec AGAUR. Si has triat la domiciliació, marca una opció del primer menú desplegable (PAGAMENT DOMICILIAT). Si has triat préstec AGAUR, hauràs de seleccionar una entitat bancària, autoritzar l’amortització i acceptar les condicions de confidencialitat i privacitat. Si no has triat pagament domiciliat ni préstec AGAUR, pots passar a la següent pantalla sense fer cap acció. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

19 CONTINGUT Com accedir Si has seguit tots els passos i no tens cap dubte, valida la matrícula. Si no n’estàs segur, clica “No, desitjo continuar” i fes les modificacions que consideris necessàries. Recorda que, sempre i quan estiguis dins dels terminis establerts, pots cancel·lar la matrícula i tornar-ho a intentar més endavant quan ja hagis resolt els teus dubtes. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Finalitza l’automatrícula Clica aquí si encara vols fer alguna modificació Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

20 CONTINGUT Com accedir Si has seleccionat el pagament amb targeta en línia, hauràs de completar les dades de pagament sol·licitades. Inici Selecció del grau Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Llegeix els termes i condicions i marca la casella per habilitar el botó “Acceptar” Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Completa les dades de la teva targeta per completar el pagament Imprimir o desar Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)

21 CONTINGUT Com accedir Et recomanem que et guardis i/o que t’imprimeixis una còpia del rebut de matrícula. Inici Selecció del grau Clica sobre la icona de la impressora si vols imprimir una còpia d ela matrícula o clica la icona del disquet si vols guardar un arxiu PDF Dades personals Selecció de blocs d’assignatures Selecció d’assignatures Elecció de grups Tipus de matrícula Formes i modalitats de pagament Detall econòmic Domiciliació i préstec AGAUR Finalitzar automatrícula Pagament amb targeta Imprimir o desar Si vols demanar el carnet d’estudiant, consulta el següent enllaç. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Grau)


Descargar ppt "Servei de Gestió Acadèmica"

Presentaciones similares


Anuncios Google