La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Servei de Gestió Acadèmica

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Servei de Gestió Acadèmica"— Transcripción de la presentación:

1 Servei de Gestió Acadèmica
GUIA AUTOMATRÍCULA (Doctorat)

2 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Inici Selecció del programa Codi d’usuari: ►DNI: X ►NIE: X Clau d’accés: ►Estudiants de nou accés: data de naixement DD-MMM-AA. (Exemple: 22-GEN-97) ►Altres estudiants: la mateixa que utilitzes per accedir als serveis en línia de la Universitat (Intranet, Moodle, etc.) Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Clica Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

3 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Per orientar-te durant el procés de matrícula, llegeix atentament les instruccions que apareixen a la part superior de les següents pantalles. Si tens algun dubte, abans de validar contacta amb Inici Pots canviar l’idioma Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Utilitza el tren de navegació o els botons per moure’t entre les diferents pantalles Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

4 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Escull el programa de doctorat que vols matricular. Si vols rebre informació per part de la universitat, marca la casella de sota. Inici Selecció del programa Si ho necessites, consulta l’Ajuda Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Has d’escollir obligatòriament la dedicació (Temps parcial o Temps Complet) que t’hagi autoritzat la Comissió Acadèmica Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Si desitges canviar de dedicació, consulta el tràmit corresponent. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

5 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Abans de continuar, comprova que totes les dades siguin correctes. Inici Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

6 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Si reuneixes els requisits per gaudir d’algun tipus de matrícula especial i la documentació que ho acredita i que has presentat a la secretaria està vigent, la casella corresponent ja apareixerà seleccionada. Inici Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Si tens dret a un descompte i no apareix, posa’t en contacte amb la teva secretaria. Recorda que les deduccions i exempcions són acumulables. Si ets estranger, tingues en compte que alguns casos de matrícula especial (com per exemple, víctima de terrorisme o de violència de gènere) exigeixen que es presenti un certificat expedit per les autoritats espanyoles. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

7 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir ► Tipus de pagament > Fraccionat: Es podrà aplicar si l’import total supera els 300 euros i només si la matrícula es formalitza abans del 20 de desembre. Es generaran dos rebuts que es carregaran al compte que has facilitat en les següents dates: • A partir del 6è dia posterior a la matrícula: 50% de la tutela acadèmica i 100% de les taxes • 20 de desembre: 50% de la tutela acadèmica. Dos opcions de pagament: • Primer rebut pagat amb targeta i el segon domiciliat en un compte bancari espanyol. • Els dos rebuts domiciliats en un compte bancari espanyol. > Únic: L’import total del rebut es carregarà al compte que has facilitat a partir del 6è dia posterior a la formalització de la matrícula. També pots escollir pagar amb targeta. ► Formes de pagament: > Domiciliació > Pagament amb targeta > Préstec AGAUR: si tries aquesta opció, has d’escollir pagament únic. Inici Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

8 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Verifica que les dades relatives als diferents conceptes i al rebut que es generarà siguin correctes. Inici Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Si vols gaudir d’algun d’aquests serveis, clica sobre “Incorporar” Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

9 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Si has seguit tots els passos i no tens cap dubte, valida la matrícula. Si no n’estàs segur, clica “No, desitjo continuar” i fes les modificacions que consideris necessàries. Recorda que, sempre i quan estiguis dins dels terminis establerts, pots cancel·lar la matrícula i intentar-ho més endavant quan ja hagis resolt els teus dubtes. Inici Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitza l’automatrícula Clica aquí si encara vols fer alguna modificació Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

10 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Si has seleccionat el pagament amb targeta en línia, hauràs de completar les dades de pagament sol·licitades. Inici Selecció del programa Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Llegeix els termes i condicions i marca la casella per habilitar el botó “Acceptar” Pagament amb targeta Impressió Completa les dades de la teva targeta per completar el pagament Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)

11 Finalitzar Automatrícula
CONTINGUT Com accedir Et recomanem que et guardis i/o que t’imprimeixis una còpia del rebut de matrícula. Inici Selecció del programa Clica sobre la icona de la impressora si vols imprimir una còpia de la matrícula o clica la icona del disquet si vols guardar un arxiu PDF Dades personals Tipus de matrícula Tipus de pagament Detall econòmic Finalitzar Automatrícula Pagament amb targeta Impressió Si vols demanar el carnet d’estudiant, consulta el següent enllaç. Servei de Gestió Acadèmica. Guia Automatrícula (Doctorat)


Descargar ppt "Servei de Gestió Acadèmica"

Presentaciones similares


Anuncios Google