La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESCOLA DE PARES I MARES “El «oficio» de ser padre no se aprende en ningún sitio y es al mismo tiempo una de las tareas más delicadas que emprendemos los.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESCOLA DE PARES I MARES “El «oficio» de ser padre no se aprende en ningún sitio y es al mismo tiempo una de las tareas más delicadas que emprendemos los."— Transcripción de la presentación:

1 ESCOLA DE PARES I MARES “El «oficio» de ser padre no se aprende en ningún sitio y es al mismo tiempo una de las tareas más delicadas que emprendemos los seres humanos.”

2 ESCOLA DE PARES I MARES DEFINICIÓ:
Les Escoles de p/mares són espais d’aprentatge on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva es converteixen en ferramentes que permeteixen millorar els recursos educadors dels pares i mares.

3 ESCOLA DE PARES I MARES OBJECTIUS
Servir de VIA DE REVISIÓ I APRENENTATGE per als pares i mares en temes relacionats amb l’educació. Potenciar la COMUNICACIÓ en la família. Augmentar la IMPLICACIÓ DELS PARES I MARES EN EL COL·LEGI, i en el procés educatiu dels seus fills, oferint-los camp concrets d’activitat. Reflexionar sobre les ESTRATÈGIES que utilitzem per a PREVINDRE DIFICULTATS de divers tipus.

4 ESCOLA DE PARES I MARES ¿A QUI VA DIRIGIDA?
A tots els pares i mares que están disposats a reflexionar i aportar idees per a l’educació dels fills.

5 ESCOLA DE PARES I MARES CONTINGUTS:
Els continguts es deriven del interés del grup. “Sólo existen buenas Escuelas de padres y madres cuando se ajustan a las necesidades de sus integrantes y realizan aportaciones útiles y positivas.”

6 ESCOLA DE PARES I MARES METODOLOGIA
L’Escola de Pares i mares es un espai obert de diàlec on es contrasta les diferents experiències educatives amb altres pares. Es realitzen diversos tipus d’activitats: dinàmiques de grup, reflexió en grups, debats, tècniques de resolució de conflictes...


Descargar ppt "ESCOLA DE PARES I MARES “El «oficio» de ser padre no se aprende en ningún sitio y es al mismo tiempo una de las tareas más delicadas que emprendemos los."

Presentaciones similares


Anuncios Google