La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Configuracions perceptives. Configuracions perceptives. Definició. El concepte d’indici. Configuració temporal, témporo-modal i modal. - Percepció de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Configuracions perceptives. Configuracions perceptives. Definició. El concepte d’indici. Configuració temporal, témporo-modal i modal. - Percepció de."— Transcripción de la presentación:

1 Configuracions perceptives

2 Configuracions perceptives. Definició. El concepte d’indici. Configuració temporal, témporo-modal i modal. - Percepció de la velocitat, del moviment, i de la distància, la mida i la velocitat en l’espai tridimensional.

3 Configuració temporal - Percepció de la velocitat. Dades experimentals. Percepció del temps: percepció de la durada – constància- i percepció de la velocitat – configuració. Conducció d’automòbils.

4 Percepció de la velocitat Situació experimental. -Presentació de les velocitats. -Registre de resposta.

5 Percepció de la velocitat -Respota anticipada. -Aprenentatge per a valors d’anticiació de +/- 5 Csg : aprox. 400 assaigs. -- Anticipació i Antelació

6 Configuració Témporo-modal Percepció del Moviment. Percepció de la velocitat i la direcció d’un mòbil. Velocitat uniforme, uniforme accelerada i uniforme desaccelerada. Direcció rectilínia i curvilínia. Erratisme en la velocitat i la direcció.

7 Percepció del moviment Velocitat uniforme i direcció rectilínia. Indicis temporals i indicis espacials o de direcció. Anticipació configurativa o coincident

8 Anticipació configurativa T/E

9 Reacció i Anticipació configurativa

10 Anticipació Configurativa T/E

11 Situació de conflicte - Indicis de velocitat però no de direcció. - Espera: TR

12 Situació de conflicte - Anticipació: l’encerta

13 Percepció del moviment dels objectes i del propi subjecte. Morfologies en la percepció del moviment. Habilitats fonamentals relacionades amb el moviment. Equilibració, intercepcions i llançaments. Esports: singularitats en la percepció del moviment.

14 Il·lusions Configuratives Il·lusió d’elevació. Moviment induït.

15 Il·lusió d’elevació

16 Configuració Modal Percepció de la distancia, la mida i la velocitat en l’espai tridimensional. La distancia i els canvis sensorials: disminució de la mida dels objectes i de la seva velocitat. Augment de la borrositat, elevació, i altres.

17 Indicis de distancia Indicis distals: - Gradient de textura - Perspectiva lineal. - Elevació. Veure llibre... - Claredat. - Interposició. - Paral·laxi binocular i binaural. - Paral·laxi del moviment.

18 Gradient de textura

19 Perspectiva lineal

20 Interposició

21 Indicis proximals Convergència ocular Acomodació.

22 Il·lusions Configuratives II Il·lusió de mida de la lluna. - Il·lusió de mida en un dibuix. Habitació de Ames. Efecte Ansbacher – Brown. Veure llibre...

23 Habitació de Ames

24 Il·lusió configurativa de mida

25 Efecte Ansbacher-Brown - Situació experimental: no indicis de distància.

26 Figura impossible

27 Figura impossible de Escher Cascada


Descargar ppt "Configuracions perceptives. Configuracions perceptives. Definició. El concepte d’indici. Configuració temporal, témporo-modal i modal. - Percepció de."

Presentaciones similares


Anuncios Google