La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Página 1 de (Poner aquí el total de diapositivas) TÍTOL DEL BLOC Nom del professor UNIVERSIDAT A LA QUÉ PERTANY.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Página 1 de (Poner aquí el total de diapositivas) TÍTOL DEL BLOC Nom del professor UNIVERSIDAT A LA QUÉ PERTANY."— Transcripción de la presentación:

1 Página 1 de (Poner aquí el total de diapositivas) TÍTOL DEL BLOC Nom del professor UNIVERSIDAT A LA QUÉ PERTANY

2 Página 2 de (Poner aquí el total de diapositivas) Contingut Ací s´explica el que es va a veure en este bloc. Introducció o breu explicació de continguts.

3 Página 3 de (Poner aquí el total de diapositivas) Exemples de diapositives 1  J lkfjkshdflgkdf  Kjhgfksdfsdhfksdjfs Dksdhfksjhdfjksdhf –Kjhdfhsdfhksdfhskdfhs –Fhksdhgksfhddhgkfdhk

4 Página 4 de (Poner aquí el total de diapositivas) Exemples de diapositives 2  No obstant això per part de les ONGD del Nord i les ONG del Sud, a penes es comença a aplicar.  Algunes raons són: el origen (humanitaro, voluntarista, etc.) L´escàs personal format en esta metodologia L´origen (humanitari, voluntari, etc.)

5 Página 5 de (Poner aquí el total de diapositivas) Exemples de diapositives 3  No obstant això per part de les ONGD del Nord i les ONG del Sud, a penes es comença a aplicar.  Algunes raons són: Si bé l'EML permet l'ordenament de la informació i incloure altres aspectes d'anàlisi i de planificació, fa falta recordar que els projectes són un mitjà i no un fi per a contribuir a la millora de les condicions socioeconòmiques, de respecte als drets humans, etc. De les comunitats, institucions, col·lectius, etc.

6 Página 6 de (Poner aquí el total de diapositivas) Exemples de diapositives 4


Descargar ppt "Página 1 de (Poner aquí el total de diapositivas) TÍTOL DEL BLOC Nom del professor UNIVERSIDAT A LA QUÉ PERTANY."

Presentaciones similares


Anuncios Google