Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam “Projecte Ens ho mengem tot” Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam
2
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis s/gluten amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Hamburguesa* d’au amb enciam i olives* Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó0** a/ maizena de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets s/gluten (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals s/gluten a la crema amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat* de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons s/gluten amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat* Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 28 Patates guisades* amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.
3
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet s/formatge Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó* de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la napolitana s/formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet s/formatge Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega
4
S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet s/formatge Hamburguesa* d’au amb enciam i olives* Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** s/llet de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets (brou s/proteïna de llet de vaca) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la napolitana s/formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet s/formatge Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs (brou s/proteïna de llet de vaca) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS
5
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam i olives s/farcir Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Croquetes de pollastre** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 28 Patates guisades amb verdures s/sèpia Remenat d’ou amb xampinyons amb amanida d’enciam SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
6
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam i olives s/farcir Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 28 Patates guisades amb verdures s/sèpia Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
7
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/picada de fruits secs) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó (sense picada) de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat (sense picada) de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn*, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam (s/pipes) Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures (s/picada de fruits secs) Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
8
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs amb verduretes (s/pernil) Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i xampinyons amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn de vedella, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb ceba sense pernil Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Salsitses d’au al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE PORC
9
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/carn) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Peix blanc amb salsa i bolets Dia 6 Sopa vegetal amb galets Truita de formatge amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs amb verduretes (s/pernil) Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn) Remenat d’ou i xampinyons amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Ous durs amb verduretes Dia 24 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat s/carn Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb ceba sense pernil Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Peix al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa vegetal amb arròs Truita de formatge amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE CARN
10
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Peix blanc a la planxa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Pasta s/ou amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** s/ou de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa* d’au amb pasta s/ou Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 20 Pasta s/ou a la crema amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Pasta s/ou amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat* Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Gall dindi a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa* d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE OU *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc)
11
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn*, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
12
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Patates cuites amb verduretes (s/llegums, pèsols ni faves) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates s/pèsols i s/faves Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets (brou s/llegums) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes s/pèsols Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes s/pèsols Dia 24 Macarrons amb carn*, salsa de tomàquet i formatge ratllat* Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes verdes saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures (s/llegums, pèsols ni faves) Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
13
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/carn ni embotit) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge ratllat) Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Vedella amb bolets s/salsa Dia 6 Sopa d’au amb galets (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam i blat de moro Iogurt desnatat sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs amb verduretes (s/pernil) Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn ni embotit) Remenat d’ou i xampinyons amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la napolitana (s/formatge ratllat) Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Gall dindi a la planxa amb verduretes Dia 24 Macarrons amb salsa de tomàquet s/carn ni formatge ratllat Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Peix al forn amb enciam (s/xips) Dia 27 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb verdures s/sèpia Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam BAIX EN COLESTEROL
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.