La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Grabeplast sales management

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Grabeplast sales management"— Transcripción de la presentación:

1 Grabeplast sales management
GSM Grabeplast sales management

2 introducció GSM, Grabeplast Sales Management, és una aplicació destinada a l’equip comercial de Grabeplast SL, d’ús exclusiu en tauletes. Disposa del catàleg digital amb tots els productes de l’empresa. Permet la presa de comandes, i el seu enviament a la seu central, d’una forma senzilla, ràpida i eficaç. Facilita la gestió i control de la cartera de clients dels representants comercials. Conté estadístiques històriques de vendes, permet el seguiment de les comissions mensuals i disposa d’un planificador de rutes.

3 Estructura de l’aplicació
Consulta històrica de comandes Enviament a la seu central Estadístiques Comissions Rutes Configuració Consulta catàleg digital Presa de comandes Consulta Alta Modificació Clients Catàleg Comandes Àrea personal

4 clients

5 clients Consulta de clients: dades personals, dades de facturació, històric de comandes.

6 clients Detall de l’adreça dels clients

7 clients Alta de nous clients i modificació dels existents.

8 Catàleg digital

9 catàleg Consulta de tots els productes del catàleg de Grabeplast SL des de la tauleta.

10 Catàleg Presa de comandes de forma ràpida i senzilla

11 Gestió de comandes

12 comandes Consulta de l’històric de comandes, amb filtres per client, situació, província, data o import.

13 Comandes Consulta del detalls de les comandes i enviament a la seu central des del mateix detall de la comanda, de forma ràpida i senzilla.

14 Àrea personal

15 Estadístiques Permet la consulta d’estadístiques històriques de vendes, filtrant per comunitats autònomes, províncies i en períodes determinats de temps.

16 Comissions Seguiment de les comissions acumulades el mes en curs, amb la progressió respecte l’objectiu mensual, fixat pels mateixos representants comercials a l’àrea de configuració.

17 Es permet marcar les visites com a completades o eliminar-les en cas que la setmana en qüestió no s’hagi de visitar el client rutes Planificació i seguiment de rutes setmanals, basades en les definides per a cada representant, i amb alertes sobre possibles incidències. El petit gràfic indica el grau de progrés de la ruta actual

18 configuració Dades personals del representant, rutes assignades, àrea d’avisos i alertes, i possibilitat de definir l’import objectiu mensual de comissions.

19 Moltes gràcies!


Descargar ppt "Grabeplast sales management"

Presentaciones similares


Anuncios Google