La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

TREBALL DE L’ENERGIA PER: YOUSSEF.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "TREBALL DE L’ENERGIA PER: YOUSSEF."— Transcripción de la presentación:

1 TREBALL DE L’ENERGIA PER: YOUSSEF

2 Que és l’energia? En la física <<energia>> es defineix com la capacitat de fer un treball. En tecnologia i economia <<energia>> Es refereix a un recurs natural(incloent a la seva tecnologia associada)per extraure-la,transformar-la donar-li un ús industrial o econòmic.

3 Les propietats de la energia
Són les cinc les propietats que conte cada energia: L’energia es pot transferir d’un cos a un altre. L’energia es pot emmagatzemar. L’energia es pot transformar d’uns tipus a uns altres o bé es pot degradar (disminuir). I finalment l’energia també es pot conservar. 3

4 Els diferents tipus d’energia
Les energies tenen diferents propietats aquí us mostraré moltes: 1.Energia elèctrica 2.Energia lluminosa 3.Energia mecànica 4.Energia tèrmica 5Energia calorífica 7.Energia nuclear 8.Energia cinètica 9.Energia química 10.Energia magnètica... Aquí teniu un exemple de energia elèctrica,això son torres elèctriques:

5 Energia Lluminosa En fotometria l’energia lluminosa es la fracció percebuda de l’energia transportada per la llum i que es manifesta sobre la matèria de diferents formes,com ara arrancar els electrons dels metalls.

6 Energia mecànica L'energia mecànica es pot definir com la forma d'energia que es pot transformar en treball mecànic de manera directa mitjançant un dispositiu mecànic com una turbina ideal. Les formes familiars d'energia mecànica són la cinètica i la potencial. Aquí us estic mostrant dues energies,l’energia Potencial i l’energia Cinètica.

7 TREBALL REALITZAT PER:
YOUSSEF


Descargar ppt "TREBALL DE L’ENERGIA PER: YOUSSEF."

Presentaciones similares


Anuncios Google