La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

BONES VACANCES D’ESTIU

Presentaciones similares


Presentación del tema: "BONES VACANCES D’ESTIU"— Transcripción de la presentación:

1 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

2 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives* i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** a/maizena amb enciam Gelat* Dia 7 Espaguetis s/gluten al pesto* Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta s/gluten (tomàquet ,olives* i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives*) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons s/gluten amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives* Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives* i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Paninni de pa s/gluten de verdures i formatge* BONES VACANCES D’ESTIU SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

3 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat s/llet amb enciam Gelat de gel s/llet Dia 7 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/lactis) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata (s/lactis) Pizza* de verdures i tomàquet s/formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives* i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** s/llet amb enciam Gelat de gel s/llet Dia 7 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives* i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/lactis) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives*) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge Lluç al forn amb enciam i olives* Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives* i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata (s/lactis) Pizza* de verdures i tomàquet s/formatge BONES VACANCES D’ESTIU S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

5 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Pollastre arrebossat** amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita a la francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet , blat de moro i olives s/farcir, s/tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, enciam i olives s/farcir, s/tonyina) Gall dindi amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Llom al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

6 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives s/farcir i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives s/farcir) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

7 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat s/fruits secs Dia 7 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/fruits secs) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

8 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

9 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Peix blanc amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Ous durs amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

10 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** s/ou amb enciam Gelat s/ou Dia 7 Pasta s/ou al pesto* Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta s/ou (tomàquet, olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Pasta s/ou amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Pollastre a la planxa amb amanida Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge* BONES VACANCES D’ESTIU SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

11 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat* Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessoram0ent dietètic i nutricional

12 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/llegums) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de patata (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat* Dia 7 Espaguetis al pesto* Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes (s/llegums) Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes tendres saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/llegums) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessoram0ent dietètic i nutricional

13 BONES VACANCES D’ESTIU
Juny ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Pollastre s/pell al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç a la planxa amb enciam Gelat de gel Dia 7 Espaguetis al pesto (s/formatge) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Vedella a la planxa amb ceba i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Gall dindi al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt desnatat Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/lactis) Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata (s/lactis) Pizza casolana de verdures BONES VACANCES D’ESTIU BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional


Descargar ppt "BONES VACANCES D’ESTIU"

Presentaciones similares


Anuncios Google