Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives Gelat Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Bunyols de bacallà amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Raviolis amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza de pernil, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
2
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç arrebossat** a/maizena amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives* Dia 4 Sopa d’au amb galets s/gluten Hamburguesa* d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons s/gluten a la bolonyesa amb formatge ratllat* Caçó al forn amb enciam i olives* Gelat* Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat* de vedella amb salsa* i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives* Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta s/gluten (tonyina, ou, tomàquet i olives*) Pollastre al forn amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Pasta s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Peix fresc amb enciam i olives* Dia 22 Espaguetis s/gluten amb verduretes i formatge ratllat* Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles* de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, blat de moro i olives*) Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Paninni de pa s/gluten de pernil*, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Peix a la planxa amb enciam i olives* Dia 30 Espirals s/gluten a la crema Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives* Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
3
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç arrebossat s/llet amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa* d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Dia 8 Macarrons a la bolonyesa* s/formatge Caçó al forn amb enciam i olives Gelat de gel s/llet Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Estofat de vedella amb salsa* i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Pasta amb tomàquet s/formatge Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes s/formatge Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles* de vedella amb salsa d’ametlles* Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Pizza* de pernil* i tomàquet s/formatge Dia 29 Arròs amb tomàquet Peix a la planxa amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la napolitana (s/formatge) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
4
S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Maig ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç arrebossat** s/llet amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives* Dia 4 Sopa d’au amb galets (brou s/proteïna de llet de vaca) Hamburguesa* d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Dia 8 Macarrons a la bolonyesa* s/formatge Caçó al forn amb enciam i olives* Gelat de gel s/llet Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Estofat de vedella amb salsa* i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives* Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives*) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Pasta amb tomàquet s/formatge Peix fresc amb enciam i olives* Dia 22 Espaguetis amb verduretes s/formatge Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles* de vedella amb salsa d’ametlles* Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, blat de moro i olives*) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Pizza* de pernil* i tomàquet s/formatge Dia 29 Arròs amb tomàquet Peix a la planxa amb enciam i olives* Dia 30 Espirals a la napolitana (s/formatge) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives* Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
5
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Pollastre arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Gall dindi al forn amb enciam i olives s/farcir Gelat Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives s/farcir s/tonyina Dia 12 Amanida de patata, ou, tomàquet i olives s/farcir Croquetes de pernil*/**amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (ou, tomàquet i olives s/farcir, s/tonyina) Pollastre a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies* Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Raviolis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i olives s/farcir Dia 22 Espaguetis amb verduretes Gall dindi al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tomàquet, blat de moro i olives s/farcir, s/tonyina) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza de pernil, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de pernil*/** amb enciam i olives s/farcir Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tomàquet i olives s/farcir, s/tonyina Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
6
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives s/farcir Gelat Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives s/farcir Bunyols de bacallà*/** amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives s/farcir) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies* s/marisc Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc** (no marisc) amb enciam i olives s/farcir Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, blat de moro i olives s/farcir) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza de pernil, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà*/** amb enciam i olives s/farcir Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives s/farcir Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
7
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes (s/picada de fruits secs) Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives Gelat s/fruits secs Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons (s/picada de fruits secs) Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Bunyols de bacallà*/** amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (s/picada de fruits secs) Remenat d’ou amb pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons (s/picada de fruits secs) Dia 18 Arròs tres delícies* Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc** amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles de vedella amb salsa de tomàquet (s/ametlles ni picada) Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza* de pernil, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà*/** amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la crema* Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pastanaga ratllada s/pipes SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
8
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives Gelat Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb xampinyons i ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Bunyols de bacallà amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de vedella al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Pasta amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza de tonyina, formatge i tomàquet s/pernil Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
9
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Sípia a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa vegetal amb galets Hamburguesa vegetal amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives Gelat Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb xampinyons i ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Peix blanc amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Remenat d’ou amb espàrrecs amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Bunyols de bacallà amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Truita a la francesa amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies (s/carn) Peix blanc amb verduretes Dia 19 Pasta amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Hamburguesa vegetal amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Peix al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza de tonyina, formatge i tomàquet s/pernil Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa vegetal amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
10
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç arrebossat** s/ou amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa* d’au amb pasta s/ou Hamburguesa* d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam i soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Pasta s/ou a la bolonyesa amb formatge ratllat* Caçó al forn amb enciam i olives Gelat s/ou Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Gall dindi a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, tonyina, tomàquet i olives s/ou Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta s/ou (tonyina, tomàquet i olives) s/ou Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies s/ou Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Pasta s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Peix fresc*/** amb enciam i olives Dia 22 Pasta s/ou amb verduretes i formatge ratllat* Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles* de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza* de pernil*, formatge* i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Peix a la planxa amb enciam i olives Dia 30 Pasta s/ou a la crema Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Pollastre a la planxa i amanida d’enciam i pipes. SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
11
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets Hamburguesa* d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i pastanaga ratllada s/soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives Gelat* Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Bunyols de bacallà*/** amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies* Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles* de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro Pizza de pernil*, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà*/** amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
12
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç*/** amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets (brou s/llegums) Hamburguesa* d’au amb enciam i blat de moro Dia 5 Patates cuites amb verduretes (s/llegums, pèsols ni faves) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga ratllada s/soja Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 8 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Caçó al forn amb enciam i olives Gelat* Dia 9 Mongetes tendres saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba (s/llegums, pèsols ni faves) Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 11 Arròs amb verduretes s/pèsols Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, ou, tonyina, tomàquet i olives Bunyols de bacallà*/** amb enciam Dia 15 Patates amb verduretes (s/llegums, pèsols ni faves) Remenat d’ou amb pernil* i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, ou, tomàquet i olives) Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata (s/llegums, pèsols ni faves) Rostit de carn de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies s/pèsols Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes i formatge ratllat Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Verdura amb patata Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Mandonguilles* de vedella amb salsa d’ametlles Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/llegums, pèsols ni faves) Pizza* de pernil*, formatge i tomàquet Dia 29 Arròs amb tomàquet Croquetes de bacallà*/** amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la crema Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
13
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Festa Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 4 Sopa d’au amb galets (brou desgreixat) Pollastre a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn ni embotit) Truita a la francesa amb enciam i soja Iogurt desnatat Dia 8 Macarrons a la napolitana (s/formatge ratllat) Caçó al forn amb enciam i olives Dia 9 Mongetes blanques saltejades amb xampinyons i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet amanit Dia 10 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Vedella a la planxa amb xampinyons (s/salsa) Dia 11 Arròs amb verduretes Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 12 Amanida de patata, tonyina, tomàquet i olives s/ou Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 15 Llenties casolanes amb verduretes (s/carn ni embotit) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil i enciam i tomàquet Dia 16 Amanida de pasta (tonyina, tomàquet i olives) s/ou Nero a la planxa amb enciam Dia 17 Minestra de verdures amb patata Llom de porc al forn amb xampinyons Dia 18 Arròs tres delícies Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 19 Pasta amb tomàquet (s/formatge ratllat) Peix fresc amb enciam i olives Dia 22 Espaguetis amb verduretes (s/formatge ratllat) Filet de lluç al forn amb enciam Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Gall dindi a la planxa amb enciam Dia 25 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet , blat de moro i olives) Pollastre al forn amb enciam Dia 26 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Coca casolana de verdures s/formatge ni pernil Dia 29 Arròs amb tomàquet Peix a la planxa amb enciam i olives Dia 30 Espirals a la napolitana (s/formatge) Vedella a la planxa amb ceba confitada i enciam Dia 31 Amanida de patata, blat de moro, tonyina, tomàquet i olives Truita amb all i julivert i amanida d’enciam i pipes. BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.